• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۴۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۹
اقتصادی » صنعت
پس فردا؛

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته با حضور مقامات دولتی و بخش خصوصی و همچنین صنعتگران، معدن داران و ده ها شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شرکت کنندگان در این نمایشگاه از 12 تا 14 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، نوین ترین تولیدات، صنایع تجهیزات، ماشین آلات و خدمات خود را ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار می دهند.
محمود بندرچی رئیس ستاد برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته معتقد است: طبق برنامه ریزی صورت گرفته در این دوره از نمایشگاه و در کنار مشارکت‌کنندگان مطرح داخلی، مشارکت‌کنندگانی از کشورهای خارجی از جمله چین، ایتالیا، روسیه و اسپانیا نیز حضور خواهند داشت. در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته همچنین شرکت کنندگانی از استان های مختلف کشور از جمله استان مرکزی، فارس، خراسان رضوی، یزد، سمنان، تهران و اصفهان حضور خواهند داشت.
او با بیان اینکه مراکز علمی و تحقیقاتی، انجمن ها، نشریات تخصصی و مراکز بازرگانی نیز از دیگر شرکت کنندگان دراین نمایشگاه هستند،گفت: پانزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته در فضایی بالغ بر 7 هزار متر مربع و در چهار بخش اصلی اکتشاف، استخراج، فرآوری و صادرات برگزار خواهد شد و در آن کارخانجات سنگبری، معادن سنگ، سازندگان ماشین آلات معدن و حفاری و فرآوری سنگ، تولید کنندگان ابزارآلات فرآوری معدن و صادرکنندگان و وارد کنندگان با یکدیگر به رقابت می پردازند و قرار است همزمان با برگزاری این نمایشگاه؛ چند هیئت بازرگانی، تجاری و سرمایه گذاری داخلی و خارجی با حضور در محل نمایشگاه های بین المللی اصفهان، ضمن بازدید از سالن ها و غرفه های نمایشگاهی؛ با تولید کنندگان، تجار، بازرگانان و انجمن های تولیدی سنگ کشورمان وارد مذاکرات تجاری شوند.
در این نمایشگاه انواع سنگ‌های فرآوری شده ساختمانی، صادراتی، عمرانی و تزیینی، تجهیزات و ماشین آلات و ابزار آلات سنگبری و فرآوری سنگ، معادن و تکنولوژی استخراج، تجهیزات و ماشین آلات سنگبری، انواع سنگ‌های طبیعی و مصنوعی، ابزار برش، صیقل، رزین، پولیش، تجهیزات ایمنی،حمل و نقل و تجهیزات و لوازم و قطعات یدکی تشکل ها و همچنین نشریات تخصصی سازمان ها و موسسات دولتی و خصوصی، بانک ها و بیمه ها حضور دارند.
رئیس ستاد برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ معدن و صنایع وابسته گفت: افزایش حجم مبادلات بازرگانی و یافتن بازارهای جدید و توسعه صادرات مواد سنگی به کشورهای مختلف جهان، توسعه و بهینه سازی معادن سنگ کشور، تلاش برای رونق و توسعه تولید ملی، بهبود فضای کسب و کار و معرفی ظرفیت‏های کشورمان در حوزه این صنعت برای جهانیان برخی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
گفتنی است سنگ و فعالیت بر روی آن در ایران سابقه 4هزار ساله دارد و کشور ما دارای ذخایر عظیم انواع سنگ مختلف تزئینی است به نحوی که در حال حاضر ایران چهارمین ذخایر بزرگ معدن‌های سنگ جهان را در اختیار دارد.
باید به این نکته هم اشاره کرد که در سال 1368 فقط 330 معدن در کشور وجود داشت اما امروز در کشور ما هزار و 800 معدن با 6000 کارخانه سنگبری وجود دارد با این همه ، سهم ما از صادرات سنگ‌های تزئینی ناچیز است. صادرات سنگ خام و سنگ فرآوری کشورمان حدود 200 میلیون دلار است که سنگ خام بیشترین حجم صادراتی را دارد و متاسفانه سنگ فرآوری شده، نقش بسیار کمرنگی در صادرات دارد. البته برنامه‌ریزی شده است که در یک برنامه 5 ساله این رقم به 2 میلیارد دلار افزایش یابد.
جمهوری اسلامی ایران بیش از 60 میلیارد تن ذخایر مواد معدنی دارد که چهار میلیارد تن آن ذخایر سنگ‏های تزیینی است لذا برگزاری این نمایشگاه فرصتی است تا در چهارچوب اقتصاد مقاومتی، تلاش شود تا این صنعت و بویژه معدن را جایگزین صنعت نفت کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)