پخش زنده
امروز: -
مدير جهادكشاورزي رامشير: برداشت هندوانه و خربزه صادراتی از مزارع اين شهرستان آغاز شد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مدير جهادكشاورزي رامشير با اشاره به اینکه برداشت هندوانه و خربزه از سطح 430 هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است ، گفت: پیش بینی می شود ۱۵هزار تن هندوانه وخربزه از سطح مزارع شهرستان رامشیر برداشت شود.
محسن احمدی با بیان اینکه کشت هندوانه وخربزه در شهرستان موجب اشتغال زایی خوبی درمنطقه شده است، گفت: رودخانه جراحی،شرایط محیطی و اقلیمی مناسب و دشت حاصلخیز از جمله علل توسعه کشت هندوانه وخربزه در منطقه است.
احمدی خصوصيات كيفي هندوانه وخربزه اين ناحيه را مزه شيرين، رنگ قرمز، پوست نازك و شاداب و شكل و فرم مناسب برشمرد وگفت: هندوانه وخربزه رامشير با توجه به بازارپسندی محصول و خواص كيفي بالا علاوه بر مصرف در استان و كشور، در صورت دريافت مجوز قانوني به كشورهاي همسايه و حوزه خليج فارس ازجمله قطر، امارات، عراق، تركيه و كويت نيز صادر می شود.
کار برداشت هندوانه وخربزه تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.