پخش زنده
امروز: -
رسانه ها و روابط عمومی ها فضای آرام و به دور از التهاب را در کشور حاکم کنند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکزخراسان رضوی، فرماندار تربت حیدریه در همایش سالانه مدیران روابط عمومی سازمانها و ادارات
این شهرستان گفت: هر چند از مجموع ۱۳۰ سال عمر روابط عمومی در جهان سهم ما در ایران ۷۵ سال است، هنوز آن طور که باید و شاید ساختار روابط عمومی در ایران جدی گرفته نشده است.
علی رستمی تصریح کرد: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که بدانیم امروز رسانه ها و روابط عمومی ها مغلوب شرایط فضای مجازی شده اند و به واقع شبکه های اجتماعی رهبری و هدایت افکار عمومی و معادلات روز را چنان به دست گرفته اند.
فرماندار تربت حیدریه تاکید کرد : روابط عمومی ها نبایدخود را آلوده به جناح بندی های سیاسی کنند و منافع ملی رابر منافع سیاسی و جناحی ترجیح دهند،
آنهم در شرایط خطیر کنونی که رهبر معظم انقلاب همه سران قوا و مسوولان را به وحدت رویه و پشتیبانی و دفاع از یکدیگر دعوت کرده اند.