• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۹۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲
اصفهان » اجتماعی

مسئولان از پروفسور یاد بگیرند

مسئولان کشور باید برانکو ایوانکوویچ را به ویژه در این دوران دفاعی، سرلوحه کار خویش قرار دهند.

مسئولان از پروفسور یاد بگیرندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان، ایران اکنون در برهه حساسی قرار دارد. فشارهای بیگانگان برای شکستن کمر کشور فزونی یافته و ایران ما با محدودیتهایی رو به رو شده است.

مسئولان باید بی اعتنا به تهدیدها، به قدرت درونی تکیه و از ظرفیتهای گونه گون موجود بهره برداری کنند و «آنچه خود دارند، ز بیگانه تمنا نکنند.»

اکنون، وقت بهانه آوری نیست؛ بلکه «وقت هنر است و سرفرازی است»؛ پس باید کار کرد و تلاش؛ و از خراشِ خارهای مسیر نهراسید. وقتی کوشش و جوشش با یکدیگر همراه شوند، مدد حکیمانه و رحیمانه حضرت دوست نیز فرامی رسد و آن گاه، نتیجه ای به دست می آید که همگان، اعم از دوستان و دشمنان انگشت به دهان می مانند.

نگویید نمی شود و نمی توانیم؛ بلکه نون را با فتحه و مکث بخوانید و بگویید: نه، می توانیم!

اصلا چرا راه دور برویم. بگذارید برایتان نمونه ای نغز و نیکو بیان کنم تا بدانید که در عین فشار، چه از ناحیه احباء و چه از سوی اغیار، می توان کار کرد و بدخواهان را با نتیجه دلخواه خویش، آزار کرد.

پرسپولیس، پنجشنبه شب برای سومین بار پیاپی قهرمان لیگ ایران شد؛ آن هم با سرمربیگری مرد نام آشنای ورزش ایران، برانکو ایوانکوویچ.

از نظر نگارنده، برانکو نه تنها برای ورزش و ورزشیهای ما یک نمونه بی نظیر است، بلکه مسئولان مختلف کشور نیز خصوصا در قوه مجریه باید عملکرد چنین فردی را نصب العین خویش قرار دهند و از الگوهای مدیریتی او نسخه برداری کنند تا امور کشور نظم و نسق یابد؛ تعجب نکنید و نگویید اصلا فوتبال را چه به مدیریت؟ چه خوش گفت آنکه گفت: «جهان سر به سر عبرت و حکمت است.»

برانکو وقتی به ایران آمد، پرسپولیسی از پیشینیان تحویل گرفت که به حق، تیمی بحران زده، درجه دو و ضعیف شده بود. اما او بی بهانه و  کم کم، تمام آوارها را جمع کرد و آنگاه، بنای تیمی نو و باشگاهی برازنده را گذاشت و روح پیشرفت و ترقی را در کالبد ارتش سرخ دمید.

پرسپولیس خسته و شکسته آن روزها، اندک اندک روی موج اوج سوار شد و در لیگ پانزدهم، با گل زده کمتر نسبت به استقلال خوزستان دوم شد. سال بعد و در لیگ شانزدهم، پس از 9 سال به قله قهرمانی رسید. در لیگ هفدهم، دوباره بر صندلی صدر نشست، اما این بار، ماجرای محرومیت از خرید بازیکن تازه نفس و محدودیتهای موجود ابزاری و مالی، فرارسیدن روزهای صعب و سخت پیش از برانکو و عقبگرد در نتایج را خصوصا با ورود به لیگ شانزدهم و مسابقات سخت پیش رو به اذهان متبادر می ساخت. اما برانکو، این کوه استوار با تکیه بر پروردگار همچنان لبخند بر لب داشت و بدون شِکوه و شکایت، تنها به پیشرفت و پیروزی می اندیشید و در این راه، هیچ چیزی از محرومیت و مصدومیت و اذیت و آزار خاص و عام و دشنه دردناک حسودان نمی توانست مانعش شود. او به داشته های باشگاه بسنده کرد؛ ولی همچنان، از بازیکنان درمانده و در راه مانده، ستاره های دنباله دار می ساخت و در میدان فوتبال ایران می تاخت و چون سرداری خشمناک، از رقبا سر می انداخت... .

برانکو، پنجشنبه شب، باز هم قهرمان شد و به همه آنهایی که در هر حوزه ای، قهرمان شدن را دوست دارند، درس آموخت.

پس، مسئولان کشور باید برانکو ایوانکوویچ را به ویژه در این دوران دفاعی، سرلوحه کار خویش قرار دهند... .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سی ام آبان ۱۴۰۴)
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
سفر رئیس جمهور به قزوین
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)