• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۲۸۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴
مرکزی » سیاسی
شورای اداری ساوه؛

رعایت اصل بی طرفی در انتخابات

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی : مدیران در انتخابات اسفند ماه ضمن رعایت اصل بی طرفی، توجه خود را به اجرای مسئولیت های محوله متمرکز کنند. 

ضرورت اصل بی طرفی و تمرکز بر مسئولیت های محوله در انتخاباتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ عسگری مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی در نشست شورای اداری شهرستان ساوه گفت:: همه ارکان استان برای برگزاری شفاف،‌ عادلانه،‌ قانونی و توام با مشارکت حداکثری انتخابات مجلس شورای اسلامی اهتمام دارند و اینکه چه شخصی انتخاب می شود در گرو تصمیم و رای مردم است.
وی با اشاره به شعار امسال مبنی بر رونق تولید، تاکید کرد: اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در این خصوص باید در دستور کار همه مسئولان قرار گیرد.
عسگری افزود: بومی سازی مباحث مربوط رونق تولید در هر شهرستان و منطقه متناسب با ظرفیت و توانمندی ها یک ضرورت است و مسئولان باید با نقشه ای درست و راهبردی در این خصوص به افزایش تولیدات داخلی و اشتغال کمک کنند.
وی گفت: سالهاست در حوزه جنگ نرم با دشمنان درگیر هستیم و رهبر انقلاب نیز از ابتدای این هجمه ها هشدارهای راهبردی را ارائه فرمودند اما امروز دشمنان در میدانی دیگر، یعنی جنگ اقتصادی به مبارزه علیه ملت ایران آمده اند.
مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مرکزی اظهار داشت: در جنگ اقتصادی خمودگی، بی انگیزگی و بی تفاوتی معنا ندارد زیرا این عرصه هم سردار و هم سرباز نیاز دارد و باید پاشنه های آشیل حوزه اقتصادی و معیشتی جامعه را شناسایی کرد.
وی گفت: تخریب نظام و دستاوردهای دولت در برنامه دشمنان است اما باید دستاوردهای را به نحو مناسب به مردم بازتاب داد تا از آثار و تبعات این هجمه ها کاسته شود.
به گفته این مسئول،‌ دشمن با راهبرد فشار از بیرون و ایجاد نارضایتی در درون قصد ایجاد مشکلاتی برای کشور را دارد و در این راستا به اعتراضات کارگری و بازار امید بسته است اما هم جامعه کارگری و هم بازاریان از اقشار متعهد جامعه هستند و تاریخ نشان داده که در بزنگاه های حساس همیشه متحد می شوند و توطئه دشمنان برای بر هم زدن وحدت ملی ما بدون تردید ناکام خواهد ماند.
عسکری گفت: رسانه ها نیز نقش مهمی در عرصه جنگ اقتصادی دارند و مسئولان نظام نیز از انتقاد و پیشنهادات سازنده استقبال می کنند اما باید خط قرمزهای نظام رعایت شود.
وی گفت: فضای مجازی باید رصد شود و نیروهای مومن و متعهد نیز حضور پررنگ تری در این عرصه داشته باشند تا در برابر حجم تخریب و هجمه ها بتوان مقاومت کرد.
مدیرکل دفتر سیاسی،‌ انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مرکزی در ادامه،‌ ساوه را یکی از مهمترین شهرستان های استان برشمرد و گفت: با اینکه ساوه عنوان «ویژه» دارد اما باید برای تحقق توسعه در این شهرستان بیشتر کوشید.
وی با تاکید بر لزوم تفویض اختیارات مدیران کل استان به مدیران شهرستان ساوه،‌ گفت: روا نیست که مردم ساوه برای انجام برخی امور رنج سفر طولانی به مرکز استان را متحمل شوند و راهکار این مساله نیز اعطای اختیارات به مدیران این شهرستان است.
عسکری همچنین سفر مدیران کل استان به شهرستان ها را یک ضرورت برشمرد و گفت: گاهی اخباری می رسد که برخی مدیران برای سفر به شهرستان ها با تاخیر اقدام می کنند، در حالی که این سفرها از وظایف آنها محسوب می شود.
وی گفت: سفر مدیران کل به شهرستان ساوه عامل تسهیلگری است و آنها می توانند با حضور در تریبون های نماز جمعه به سئوالات مردم نیز پاسخ دهند.
وی در مورد انتصاب مدیران در استان مرکزی‌، گفت: در انتصابات به تفکرات ناسیونالیستی توجهی نداریم و مبنای کار شایستگی علمی، تخصص، ‌توانمندی،‌ تعهد و کارایی است هرچند که اولویت انتخاب مدیران با نیروهای بومی است.
فرماندار ساوه نیز، گفت: خدمت در نظام جمهوری اسلامی یک عطیه الهی است و بر همه کارگزاران لازم است که به وظایف شان به درستی عمل کنند.
میرزایی افزود: در جبهه خدمت مهم این است که سربازانی خدوم باشیم و اینکه در کجای صحنه قرار داریم اهمیت چندانی ندارد.
وی اظهار داشت: امروز کشور با شرایط خاصی مواجه است و شاهد دسیسه و توطئه های شیاطین علیه ملت ایران هستیم که در صدر آنها می توان به رفتارهای نامناسب رئیس جمهوری آمریکا که بدون رعایت قواعد سیاسی و خردورزی انجام می شود،‌ اشاره کرد.
میرزایی افزود: بخشی از رفتارهای نابخردانه ترامپ متاثر از مشاورینی است که آبشخور فکری شان اسرائیل است و بر طبل جنگ می کوبند.
وی گفت: راهبرد آمریکا مانند چهل سال اخیر فشار از بیرون و تضعیف از درون است اما نکته این است که هرگاه فشار بیرونی زیاد شد، وحدت درون کشور هم افزایش یافته است.
وی گفت: باید در برابر این نیات پلید دشمنان با افزایش کارآمدی، حفظ وحدت و بهبود عملکرد دستگاه های اجرایی و مدیریتی پاسخی قاطعی داد.
فرماندار ساوه در ادامه با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و افزایش مصرف آب و برق، گفت: تابستان پارسال با قطعی برق مواجه بودیم که نارضایتی هایی در پی داشت؛ بنابراین شرکت های متولی انرژی (آب و برق) باید از هم اکنون برای زمان پیک مصرف در تابستان با برنامه ریزی مناسب،‌ تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
وی همچنین برخی گمانه زنی ها مبنی بر حضور دلالان در بازار محصولات کشاورزی شهرستان ساوه را یادآوری کرد و از اداره جهاد کشاورزی خواست که تدابیر لازم برای خرید محصولات پیش بینی شود.
فرماندار ساوه اظهار داشت: شایعاتی مبنی بر خرید گندم یا دام از سوی عده ای که به بیگانگان متصل هستند نیز وجود دارد که باید مراقب این ترفندها باشیم.
میرزایی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند امسال،‌ گفت: در انتخابات نیز باید همه شهروندان از جمله مسئولان و کارکنان مراقب باشند که مورد تخلیه تلفنی قرار نگیرند و طوری رفتار نکنیم که زمینه ای برای سو استفاده دیگران شود.
در پایان کیوان گودرزی راد با حکم استاندار به عنوان سرپرستی بخشداری مرکزی ساوه معرفی شد و از زحمات محمد حسن قاسمیان تقدیر شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت از سه سپاهانی به اردوی تیم ملی فوتبال
انجام ۴۵۷ عملیات امدادی در ۹ ماه گذشته
نشست «نگاهی به کتاب عبور از جنگل تاریک»
انجام اولین عمل جراحی پایدارسازی آرنج راست در فریمان
آمادگی مجلس و وزارت کشور برای برگزاری انتخابات
برگزاری رویداد ملی هوش مصنوعی در شاهرود
۲۸۰ کیلومتر برف روبی در محور‌های ساردوییه جیرفت از شب گذشته تا کنون
آیین تکریم و معارفه رئیس اداره زندان مهاباد
کودک و نوجوان، کلید دیپلماسی فرهنگی ایران در جهان امروز
امدادرسانی هلال‌احمر فارس به بیش از ۶ هزار نفر در حوادث جوی اخیر
پلمب واحدهای صنفی متخلف درمحلات
برنامه‌ریزی هدفمند برای ارتقای حفاظت از پارک ملی دریاچه ارومیه
ارتقای درک، رشد همه جانبه و تقویت تعاملات اجتماعی مزیای سوادآموزی هستند
پیشگیری از تخلفات، اولویت اصلی انتخابات شوراهاست
کسر یک ماه خدمت سربازی با گواهی‌نامه معتبر مهارت آموزی
گام دوم نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی
امکان بررسی وضعیت مزارع با ماهواره سنجشی ظفر ۲
دورهمی متفاوت دهه هشتادی و نودی‌ها در اعتکاف
قیمت رسمی طلا و سکه؛ ۸ دی
توضیح القاصی مهر درباره خبر احتکار ۴۱ هزار تن برنج و نهاده دامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)