مراسم شب نوزدهم رمضان درحرم حضرت عبدالعظیم
مراسم نخستین شب از شب های پر فضیلت قدر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما در شب ضربت خوردن مولای متقیان شمار زیادی از زائران و مجاوران آستان مقدس ، با قرائت آیات قرآن کریم ،زیارت جامعه کبیره و دعای جوشن کبیر توسط آقای زین العابدین فرد، و سرگرفتن قرآن با پروردگار خویش به مناجات پرداختند.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در سخنانی با اشاره به فضیلت شبهای قدر و بهره گیری از آن برای دیگر اوقات عمر، این شب ها را بزرگترین و ممتاز ترین فرصت برای ارتباط بندگان با خداوند متعال برشمرد.
زائرین و مومنین خداجو همه ساله در این لیالی پر برکت با حضور گسترده در حرم مطهر و در جوار مضجع شریف حضرت عبدالعظیم الحسنی و امامزادگان والامقام علیهم السلام، به احیای این شب های با فضیلت و مناجات و راز و نیاز با پروردگار متعال و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام می پردازند.