• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۷۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۳
اجتماعی » انتظامی و حوادث
بسته حوادث

از تصادف تا آتش سوزی

نجات کارگر از عمق ۳۰ متری چاه؛ برخورد شدید خودرو سواری با گاردریل و آتش گرفتن علف‌های فضای سبز در حاشیه بزرگراه چمران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اهم حوادث امروز را درباره خبر‌هایی در مورد آتش سوزی، تصادف و ... خبر ببینید.
از تصادف تا آتش سوزی
  •  نجات کارگر مقنی از عمق ۳۰ متری چاه 

استفاده از لوازم غیر استاندارد و ناایمن موجب گرفتار شدن کارگر چاه کن در عمق چاه شد.
به گزارش پایگاه خبری ۱۲۵، وقوع این حادثه توسط کارگران یک پروژه ساختمانی به سامانه ۱۲۵ اطلاع رسانی و در خواست کمک فوری شد که ستاد فرماندهی آتش نشانی در ساعت ۱۰:۳۰ صبح دیروز آتش نشانان ایستگاه ۷۳ و گروه امداد و نجات ۱۳ را به خیابان شریعتی، نرسیده به سه راه طالقانی کوچه گروسی اعزام کرد.
سعید فراهانی افسر آماده منطقه ۶ عملیات آتش نشانی تهران در مورد این حادثه و چگونگی عملیات آتش نشانان گفت: نیرو‌های آتش نشانی بلافاصله پس از ایمن سازی‌های اولیه به وسیله تجهیزات ویژه نجات اقدام به ایجاد کارگاه مناسب بر روی دهانه چاه برای دسترسی به فرد گرفتار در عمق چاه کردند.
وی افزود: آتش نشانان سرانجام با تلاش زیاد موفق شدند این کارگر تبعه افغانستان را در کمترین زمان ممکن به سطح زمین منتقل کنند و برای معاینات اولیه تحویل عوام  ل اورژانس دهند.
فراهانی با بیان اینکه خوشبختانه این شخص در این حادثه هیچ آسیبی ندید و صحیح و سالم از داخل چاه خارج شد، گفت: آتش نشانان پس از ایمن سازی، محل حادثه را برای انجام اقدامات لازم به عوامل شهرداری تحویل دادند.

  •  برخورد شدید خودرو سواری با گاردریل کنار بزرگراه 
خودرو سواری پس از برخورد شدید با گاردریل حاشیه بزرگراه شهید حکیم به یک طرف واژگون شد.
به گزارش پایگاه خبری ۱۲۵، پس از وقوع این حادثه، شاهدان برای درخواست کمک با سامانه ۱۲۵ تماس گرفتند که ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران ساعت ۱۵:۵۵ روزگذشته زنگ ایستگاه ۱۰۰ را به صدا درآورد و آتش نشانان به بزرگراه شهید حکیم، نرسیده به بلوار تعاون اعزام کرد.
حسین زارع تیموری رئیس ایستگاه ۱۰۰ آتش نشانی درخصوص این حادثه ابراز داشت: یک دستگاه خودرو سواری پژو ۲۰۶ در حال حرکت در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید حکیم بود که به علت بی احتیاطی با گاردریل و علائم راهنمایی و رانندگی حاشیه بزرگراه برخورد کرد.
وی با اعلام اینکه راننده این خودرو که زن ۲۸ ساله‌ای بود قبل از رسیدن آتش نشانان توسط شهروندان از داخل خودرو خارج شده بود، افزود: آتش نشانان بلافاصله پس از ایمن سازی صحنه حادثه و نصب علائم هشدار دهنده ترافیک مشغول عملیات شدند و ضمن قطع برق خودرو، با استفاده از ابزار موجود، این خودرو را به محل امن بزرگراه انتقال دادند.
رئیس ایستگاه آتش نشانی با اشاره به تحویل محل حادثه به عوامل راهور و انتظامی جهت انجام اقدامات قانونی، تصریح کرد: علت بروز این حادثه رانندگی درحال حاضر توسط پلیس راهور در دست بررسی است.
  •  واژگونی خودروی سواری در خیابان دو مصدوم بر جای گذاشت 

در حادثه واژگون شدن ناگهانی یک دستگاه خودرو سواری در یکی از خیابان‌های شهرک شریعتی واقع در جنوب تهران، دو نفر از سرنشینان آن مجروح شدند.

به گزارش پایگاه خبری ۱۲۵، در ساعت ۱۹:۰۱ دقیقه روز گذشته طی تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵، حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در شهرک شریعتی، خیابان مهران اطلاع داده شد که با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تهران بلافاصله آتش نشانان ایستگاه ۹۶ به محل حادثه راهی شدند.
به گفته وحید یادگاری فرمانده آتش نشانان اعزامی، یک دستگاه خودروی سواری پراید در حین حرکت به دلیل نامشخصی از مسیر اصلی خود منحرف و سپس واژگون شد.
وی افزود: در پی این حادثه خودرو دچار نشت بنزین شد و همچنین دو مرد ۱۸ ساله در داخل این وسیله نقلیه گرفتار شدند که قبل از رسیدن آتش نشانان در محل حادثه، هردو سرنشین به کمک شهروندان از داخل خودرو خارج شده بودند.
یادگاری اعلام کرد: آتش نشانان پس از بازدید و بررسی و با رعایت اصول ایمنی اقدام به قطع برق خودرو کرده و همچنین بعد از رفع نشت سوخت خودرو، با استفاده از ابزار مخصوص خودرو را به حالت اولیه بازگرداندند.
این فرمانده آتش نشانی تصریح کرد: آتش نشانان پس از ایمن سازی محل حادثه، هر دومصدوم را به عوامل اورژانس و همچنین خودرو آسیب دیده را به عوامل راهور تحویل دادند و در ادامه هم اقدام به پاکسازی بقایای به جا مانده از صحنه تصادف کردند.
علت این حادثه از طرف کارشناسان پلیس راهور مشخص خواهد شد.
  •  علف‌های خشک در فضای سبز حاشیه بزرگراه چمران آتش گرفت 

چهار ایستگاه آتش نشانی عصر دیروز برای خاموش کردن آتش سوزی گسترده علف‌های خشک در حاشیه بزرگراه چمران اعزام شدند.
به گزارش پایگاه خبری ۱۲۵، به دنبال تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ و اعلام وقوع آتش سوزی در فضای سبز حاشیه این بزرگراه، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی تهران بلافاصله ساعت ۱۸ روز گذشته آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۲۵، ۸۴، ۴۳، ۱۲۴ و دو دستگاه تانکر آب را به مسیر شمال به جنوب بزرگراه چمران روانه کرد.
محمد پناهی معاون منطقه دو عملیات آتش نشانی تهران که در محل حادثه حضور یافته بود، دراین باره گفت: در مسیرشمال به جنوب بزرگراه چمران حد فاصل بزرگراه نیایش تا خیابان ملاصدرا، دره‌ای مملو از بوته زار‌های خشک در مجاورت بزرگراه شهید چمران وجود دارد که بخش عمده‌ای از فضای سبز و بوته زار این مکان به مساحت تقریبی دو هکتار مملو از درختان و علف‌های هرز، به علت نامشخصی آتش گرفت.
وی با اشاره به اینکه آتش سوزی در حال سرایت به درختان و منازل مسکونی ساخته شده در نزدیکی حاشیه این بزرگراه بود، افزود: آتش نشانان بی درنگ با استفاده از لوله‌های آب پرفشار آتش نشانی از جهات مختلف مشغول خاموش کردن شعله‌های آتش شده و با مهار به موقع آتش از سرایت آن به نقاط دیگر اعم از منازل و درختان جلوگیری کردند.
پناهی مدت عملیات مهار و خاموش کردن آتش را دو ساعت ذکر کرد و اظهار داشت: آتش نشانان پس از لکه گیری کامل محل آتش سوزی و دادن تذکرات ایمنی به عوامل شهرداری به مأموریت خود پایان دادند.

  •  ذغال روشن قهوه خانه را به آتش کشید 
بجا ماندن ذغال روشن موجب وقوع آتش سوزی دریک باب قهوه خانه در شهرک کیانشهر شد.
به گزارش پایگاه خبری ۱۲۵، پس از به صدا درآمدن زنگ ایستگاه ۲۱ از سوی ستاد فرماندهی آتش نشانی در ساعت ۰۷:۴۵ صبح دیروز و اعلام آتش سوزی در یک باب قهوه خانه، آتش نشانان این ایستگاه به شهرک کیانشهر، خیابان صالحی راهی شدند.
عباس شاطر معصوم فرمانده آتش نشانان اعزامی گفت: نیرو‌های آتش نشانی بعد از رسیدن به محل حادثه و باز کردن درب قهوه خانه، مشاهده کردند که یکی از تخت‌ها و پشتی آن دچار آتش سوزی شده و شعله‌های آتش در حال گسترش به اطراف است.
وی با اعلام اینکه احتمال دارد این آتش سوزی به دلیل افتادن ذغال روشن بر روی اجناس قابل اشتعال موجود در این قهوه خانه رخ داده باشد، تصریح کرد: آتش نشانان بلافاصله پس از قطع برق و گاز محل و کشیدن یک رشته لوله آب پرفشار آتش نشانی، شعله آتش را مهار و خاموش کرده و از گسترش و بروز خسارات بیشتر نیز جلوگیری کردند.
شاطر معصوم تاکید کرد: با اطلاع رسانی بموقع شهروندان شاهد به آتش نشانی، از خسارت بزرگ جلوگیری شد که با توجه به ساعت وقوع حادثه و مسکونی بودن اطراف قهوه خانه، امکان محبوس شدن همسایگان نیز وجود داشت.
این فرمانده آتش نشانی افزود: پس از ایمن کردن محل و تحویل قهوه خانه به مالک، آتش نشانان به عملیات خود پایان داده و به ایستگاه بازگشتند.
  •  دستگیری دزد موتورسیکلت در تهران 

سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که با همدستی دوستش ۲۵ دستگاه موتورسیکلت را از مقابل بیمارستان‌ها به سرقت می‌برد.
سرهنگ دوستعلی جلیلیان در گفتگو با پایگاه خبری پلیس گفت: با افزایش سرقت موتورسیکلت در مقابل بیمارستان‌ها تیمی از ماموران کلانتری ۱۰۹ بهارستان، برای رسیدگی به موضوع وارد عمل شدند.
این مقام انتظامی افزود: بررسی‌ها ادامه داشت تا این که روز گذشته ماموران متوجه شدند فردی با یک دستگاه موتورسیکلت سبزرنگ به مقابل بیمارستان مراجعه کرده و پس از پارک موتورسیکلت خود به سمت یک موتورسیکلت پارک شده سفید رنگ می‌رود و با یک ابزار دست ساز، قصد تخریب سوئیچ آن را دارد که بلافاصله برای دستگیری وی اقدام کردند.
وی افزود: متهم که متوجه حضور ماموران شده بود سعی کرد با موتورسیکلت خود از محل دور شود که تعقیب و دستگیر شد.
سرهنگ جلیلیان تصریح کرد: متهم پس از دستگیری به کلانتری منتقل شد که در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود مبنی بر سرقت موتورسیکلت‌های پارک شده در مقابل بیمارستان‌ها اعتراف کرد و در بازرسی بدنی از وی ۲ عدد سوئیچ موتورسیکلت دستکاری شده برای شکستن قفل موتور، سوهان و سیم مخصوص باز کردن موتورسیکلت کشف شد.
سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت، بیان داشت: این متهم در اظهارات خود به همدستی با یکی از سارقان حرفه‌ای به نام " میعاد " اشاره کرد و گفت:: تا کنون ۲۵ فقره سرقت با همدستی وی انجام داده است.
سرهنگ جلیلیان اظهار داشت: با اعتراف متهم، ماموران موفق به شناسایی و دستگیری همدست این متهم نیز شدند و او نیز ضمن اعتراف به جرم خود به همدستی با متهم دستگیر شده اقرار کرد که هر ۲ سارق پس از تکمیل پرونده برای تحقیقات بیشتر به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
برگزاری رویداد پیوند نوآوری و مدیریت شهری در مشهد
درخشش تیم کامپوند بانوان ایران با مربی گری مربی چهارمحال و بختیاری
روایتی متفاوت از شرق کشور؛ وقتی ایران‌جان به خاوران رسید
جشنواره بادام وبرنج، روایتی از پیوند مردم با خاک حاصلخیز گیلان
ائمه جمعه استان تهران بر صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کردند
بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی کشاورزی خراسان جنوبی در میز اقتصاد رسانه ملی
خدمات رایگان پزشکی در مروست
برتری چوکای تالش در گام پنجم لیگ دسته دوم فوتبال
فینال لیگ سنگنوردی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)