• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۹۷۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰
زنجان » سیاسی
وزیر دفاع در زنجان :

رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی

امیر سرتیپ حاتمی ، وزیر دفاع و پشتیبانی صبح امروز درجلسه اقتصاد مقاومتی استان زنجان که با هدف رفع مشکلات اقتصادی وبررسی موانع اقتصادی استان تشکیل شد حضور یافت .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ امیرحاتمی وزیرمعین اقصاد مقاومتی استان زنجان است .

وزیردفاع در جلسه اقتصادمقاومتی  که  نماینده ولی فقیه در استان ،استاندار زنجان و مدیران استانی هم حضور داشتند گفت: حرکت های خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی در استان زنجان رخ داده است.

رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی

امیرحاتمی به نامگذاری سال 98 اشاره کرد و افزود :نامگذاری با عنوان رونق تولید توسط رهبر معظم انقلاب یک چراغ راهیست که باید در مسیر اقتصاد مقاومتی به ان برسیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا با ناامید کردن مردم به اهداف شوم خود برسد اما با درایت و هوشیاری مردم و مسئولان نظام برنامه های دشمن  هیچگاه عملی نخواهد شد.

وی گفت:از هم گسیختن انسجام مردم از دیگر برنامه های دشمن بود اما همدلی و اتحاد مردم سیلی محکمی به صورت دشمنان و بدخواهان نظام است .

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: تهدید تحریم باید تبدیل به فرصت شده و کشور از شر وابستگی رها شود همان طوری که در صنعت دفاعی، تولید مواد اولیه و قطعه سازی کاملا بومی سازی شد و وابستگی وجود ندارد.

امیر سرتیپ حاتمی گفت: سایپا و ایران‌خودرو با ‌صنعت دفاعی قرار‌داد امضا کرد‌ند و به زودی خبرهای خوشی از این حوزه به گوش خواهد رسید.

امیر سرتیپ حاتمی  ،وزیر معین اقتصاد مقاومتی در زنجان گفت: شناسایی و رفع مشکلات واحدهای بحرانی در اولویت ستاد اقتصاد مقاومتی کشور است.

وی گفت:مسؤلان برای رفع مشکلات باید همواره پای کار باشند و به صورت میدانی مشکلات را حل و رفع کنند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: تهدید تحریم باید تبدیل به فرصت شده و کشور از شر وابستگی رها شود همان طوری که در صنعت دفاعی، تولید مواد اولیه و قطعه سازی کاملا بومی سازی شد و وابستگی وجود ندارد.

امیر سرتیپ حاتمی گفت: سایپا و ایران‌خودرو با ‌صنعت دفاعی قرار‌داد امضا کرد‌ند و به زودی خبرهای خوشی از این حوزه به گوش خواهد رسید.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان افزود:جذب سرمایه گذار در بخشهای مختلف باید در اولویت باشدِ.

وی گفت : باید زمینه برای ورود نقدینگی مردم به تولید و صنعت فراهم شود و باید در این زمینه فرهنگ سازی شود.

امیر سرتیپ حاتمی گفت:راه حل اصلی رفع مشکلات تامین مواد اولیه 'بومی سازی ان توسط شرکت های دانش بنیان است.

رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی

استاندار زنجان هم  با بیان اینکه نقشه راه عملی برای بهبود کسب و کار در استان زنجان در سال جدید اجرا می شودِ گفت : تمام تلاش دولت و بخش خصوصی در استان زنجان در دو سال گذشته به ثمر نشست و هیچ واحدی به تعطیلی کشیده نشد.

دکتر حقیقی افزود: طبق آماراستان زنجان در زمینه مازاد درامد در رتبه نخست قرار گرفته است.

وی گفت: برای افزایش تولید وکمک به افزایش نقدینگی ، بانک ها باید بیش از پیش تلاش کنند و تسهیلات مناسب تری به واحد ها ارائه کنند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی  سخنران بعدی جلسه بود

وقف چی به روستاهای سیل زده استان اشاره کرد و خواستار رسیدگی بیشتر و ارائه برنامه های راهبردی برای جبران خسارت شد.

وی همچنین  به پسماندهای روی اشاره کرد و از وزیر خواست برای تبدیل این پسماندها به ثروت برنامه های ملی انجام شود.

یوسفی ، مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت:   70 واحد مشکل دار در استان شناسایی شده است

وی گفت: این واحد 314 میلیارد تومان بدهی دارند.

یوسفی گفت:مشکل کمبود نقدینگی و بدهی بانکی مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی استان زنجان اعلام شده است.

جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور وزیر دفاع در زنجان

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: پرداخت تسهیلات و کمک در تولید مواد اولیه از جمله اقداماتی بوده که برای مشکلات این واحدها انجام شده است.

در این جلسه همچنین عنوان شد :  تولید محصولات کشاورزی در استان زنجان  افزایش یافته است .

رئیس سازمان صمت استان زنجان هم درادامه  این جلسه با ارائه آماری اعلام کرد : پیش بینی سرمایه گذاری درسال 98 در استان زنجان 21 هزار میلیارد تومان است .

فغفوری  افزود: در 2  سال گذشته 42 واحد  تولیدی با 400 نفر کارافرینی به چرخه تولید بازگشته است ودرهمین مدت هیچ واحدی در استان زنجان تعطیل نشده است.

دراین جلسه مدیران مشکل کمبود نقدینگی و بدهی بانکی  را مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی استان زنجان اعلام کردند .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی رونق تولید چراغ راه مسیر اقتصاد مقاومتی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)