• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۳۷۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶
آذربایجان شرقی » سیاسی

برپایی نماز عید فطر در سراسر آذربایجان شرقی

مردم مومن و متدین آذربایجان شرقی، امروز با اقامه نماز عید فطر، حق بندگی خویش به پروردگار را در پایان یک ماه روزه داری، ادا کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نماز عید فطر در تبریز هم با حضور پرشکوه و در صفوف به هم فشرده در مصلای اعظم تبریز به امامت نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اقامه شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، در خطبه های نماز فطر گفت: دشمنان تصور می کردند، با نفوذ به اندیشه ها و افکار امام خمینی می توانند، نظام جمهوری اسلامی ایران را ا از بین ببرند، اما وقتی دیدند عملا امکان پذیر نیست، گمان کردند بعد از ارتحال امام این موضوع ممکن می شود.
وی افزود: اما امسال بعد از گذشت 30 سال، نظام جمهوری اسلامی با همان اقتدار اداره می شود و ولی فقیه زمان و مقام معظم رهبری،  به رهبر مسلمان جهان تبدیل شده و  روز به روز بر محبوبیت ایشان در کشور و جهان افزوده می شود.

امام جمعه تبریز در ادامه سخنان خود یادآور شد: بعد از بدرقه با شکوه امام خمینی، دشمنان می خواستند یاد و راه امام (ره) را کم رنگ کنند اما دیروز در مراسم ارتحال آن فقید سفر کرده، حضور مهمانان داخلی و خارجی، از گستردگی دامنه تفکر ایشان حکایت داشت.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم افزود: اینکه 40 سال بعد از تعیین روز جهانی قدس به فرمان حضرت امام خمینی (ره) می گذرد و مسلمانان جهان در راهپیمایی این روز حضور پرشور داشته و روحیه استکبارستیزی آنان همچنان باقیست، موید این است که کلام و اندیشه امام در میان ملت ها نافذ بوده و ماندگار خواهد بود.

برپایی نماز عید فطر در سراسر آذربایجان شرقیوی افزود: 30 سال از زعامت مقام معظم رهبری در کشور می گذرد و ما در این سال ها شاهد برکات حضور ایشان در مسائل داخلی و خارجی بوده و هستیم، از خنثی سازی جنگ روانی دشمن، مدیریت فتنه های سال 78 و 88 و تسلط به مسائل روز گرفته تا پیشرفت در تولید دارو، فناوری هوا و فضا، رونق جنبش نرم افزاری، پیشرفت در سلول های بنیادی، نام گذاری هر سال و تعیین مسیر یکساله کشور، نشانگر مدیریت والا و درست ایشان است.
به گفته وی، حتی به رغم التهابات سیاسی در منطقه و جهان، به برکت رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری، ایران از ثبات سیاسی و امنیت داخلی برخوردار است.
امام جمعه تبریز تاکید کرد: شکست دشمنان در سایه مدیریت رهبر معظم انقلاب، عبور  نظام از تهدیدهای دشمنان، اتخاذ تدابیر هوشمندانه و وحدت مسلمانان جهان از جمله مدیریت راهبردی ایشان در مسائل خارجی است و ایران را از بسیاری گزندها و آسیب ها مصون نگه داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم افزود: امام خامنه ای تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده اند و در حالی که کشورهای استکباری بر اساس نیات خود در عراق و سوریه حضور داشتند، همین موضوع به تحکیم موقعیت ایرانیان در منطقه تمام شد و هم اکنون شاهد گسترش پیروزی راهبردی ایران در منطقه هستیم و با صدور بیانیه گام دوم با همراهی مردم و مسئولان، پیشرفت های بزرگ و مهمی در کشور تحقق می یابد.
وی در ادامه سخنان خود، با اشاره به این که قیام 15 خرداد نقطه عطف انقلاب اسلامی ایران بود، گفت: حضور گسترده مردم در  راهپیمایی روز قدس، سالگرد ارتحال امام (ره) و شب های قدر و نماز عید فطر، ستودنی است و نشان می دهد مردم پیرو نظام هستند و به وطن خود عشق می ورزند.
وی در بخشی از صحبت های خود از عملکرد صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و رادیو برون مرزی در انعکاس برنامه های مناسبتی ماه رمضان هم قدردانی کرد و انعکاس حضور پرشور مردم در نماز عید فطر  را هم در حد اعلا خواستار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)