• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۸۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۷
اجتماعی » انتظامی و حوادث
تیتر امشب؛

۲۵۰۰ میلیارد وام برای مناطق سیل زده

رئیس بنیاد مسکن: تاکنون برای بازسازی مناطق سیل زده ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وام تامین شده است.

تامین 2500 میلیارد تومان وام برای مناطق سیل زدهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس بنیاد مسکن در برنامه تیتر امشب درباره روند بازسازی ها در مناطق سیل زده گفت: عمده اعتبارات بازسازی از طریق بانک و کمک های بلاعوض تامین می شود.
علیرضا تابش افزود: در وهله اول 2 هزار و 500 میلیارد تومان وام و هزار و 300 میلیارد تومان نیز کمک بلاعوض تامین شد.
وی با بیان اینکه مشکلات تاخیر در پرداخت ها پیگیری می شود و مصوبه بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات به بانک ها در استان ها ابلاغ شده است، افزود: 40 هزار پرونده کامل و به بانک ها ابلاغ شد که از این تعداد 8 هزار پرونده عقده قرارداد شده اما پرداخت ها کافی نبوده است که بانک مرکزی پیگیر است.
تابش گفت: بیشتر پرداخت ها از کمک های بلاعوض دولت و مردم بوده است.
رئیس بنیاد مسکن در ادامه گفت: بانک ها در ارزیابی ها با بنیاد مسکن همکاری داشته اند و ارزیابی بنیاد مسکن ملاک است.
تابش گفت: در استان گلستان تصمیم هایی برای تسریع روند کار انجام شده است. 2 استان معین در خدمت این استان قرار گرفته و روند کار مطلوب تر شده است و کارها با جدیت بیشتر انجام می شود.
او افزود: تعمیرات تا پایان تابستان و ساخت و ساز ها تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید.
رئیس بنیاد مسکن افزود: در پی کنی ها در استان گلستان سرعت کار مناسب است از بانک ها انتظار می رود عقد قرارداد را همراه با فقط پرداخت قسط اول عملیاتی کنند.
تابش درباره تامین مصالح و ماشین آلات گفت: تهیه سیمان را بنیاد مستضعفان تقبل کرده است، آهن آلات به استان ها حمل ، ایستگاه های تهیه بتن آماده شده و قیمت ها مصالح نیز قیمت اعلامی بنیاد مسکن است.
محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی هم درباره اقدامات انجام شده در مناطق سیل زده گفت: سیلی که فروردین استان های کشور را در برگرفت تخریب های زیادی به همراه داشت.
بعد از سیل و با تاکید مقام معظم رهبری برای حضور نیروهای مسلح در مناطق درگیری سیل، استان های مختلف برای کمک به سیل زدگان معین شدند؛ تمام کمک های جمع آوری شده از اقلام ضروری و گروه های جهادی از مبدا استان ها هدفمند بر اساس نیاز به مناطق ارسال شد.
در طرح جهاد همبستگی ملی نیز با تعامل دولت قرارداد ساخت 20 هزار منزل آسیب دیده بین سازمان بسیج مستضعفین و بنیاد مسکن منعقد شد بسیج مستضعفین به عنوان متولی در منطقه انجام وظیفه کرد همچنین تطبیق منطقه جغرافیایی بین سپاه و بسیج انجام شد .
زهرایی گفت: با تعاملی که با بنیاد مسکن داشتیم و با آسیب شناسی های انجام شده، کار ساخت و ساز ها در سامانه عمران اجتماعی بارگذاری می شود.
در طرح جهاد همبستگی خیرین، با حق انتخاب مالک و با هماهنگی بنیاد مسکن قرارداد امضا و بارگذاری می شود.
در طرح برای ساخت 30 میلیون تومان و برای تعمیر 7 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: با شناسایی واحدها در سامانه عمران اجتماعی کار تبلیغاتی انجام می شود برای سازمان ها و استان های معین سهمی برای کمک درنظر گرفته شده است.
مهدی رازجویان معاون عمرانی استانداری مازندران هم گفت: مشکل اساسی ما پرداخت تسهیلات بانک هاست که هنوز پرداخت ها دستی و کند انجام می شود.
رازجویان گفت: با توجه به کندی پرداخت تسهیلات از جانب بانک ها روند ساخت و سازها به کندی انجام می شود که وعده پیگیری در هیئت دولت برای رفع موانع بانک ها داده شده است.
او گفت: تسریع در روند کار بانک ها ساخت و ساز ها را سرعت خواهد بخشید.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان هم گفت: از روز عید سعید فطر جلسه ای با حضور فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی مشکلات بررسی شد. طبق نظرسنجی ها اولویت اول مردم آماده سازی برای کشت تابستانه است که در دستور کار قرار گرفته است.
در شهرستان اهواز 3 هزار هکتار باقی مانده که با خط لوله هایی که در اختیار وزارت جهاد قرار گرفته مشکلات رفع خواهد شد.
استاندار خوزستان گفت: مشکل اصلی فعلا دشت آزادگان است که هنوز مناطقی زیر آب است. بیش از 90 دستگاه از روز عید فطر به دستگاه های خدمات رسان اضافه شده است تا چند روز آینده این 23 هکتار از زیر آب خارج و کشت تابستانه آغاز می شود.
شریعتی گفت: در روستاهایی نیز که امکان سکونت نبود علاوه بر تسهیلات دولتی 200 کانکس کولر دار در اختیار مردم قرار گرفته و شرایط تاحدودی مناسب شده است.
او افزود: اکنون هیچ خانواده ای در گرمای خوزستان زیرچادر نداریم.
وی گفت: پکیج های امداد رسانی در اختیار شهرها قرار می گیرد و وسایل سرمایشی نیز با هماهنگی های لازم تامین و در اختیار مردم قرار می گیرد.
با هماهنگی بین بانک ها و دستورالعمل های بانک مرکزی روند تعمیرات و ساخت و ساز سرعت بیشتری می گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جشنواره بادام وبرنج، روایتی از پیوند مردم با خاک حاصلخیز گیلان
ائمه جمعه استان تهران بر صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کردند
بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی کشاورزی خراسان جنوبی در میز اقتصاد رسانه ملی
خدمات رایگان پزشکی در مروست
برتری چوکا تالش در گام پنجم لیگ دسته دوم فوتبال
فینال لیگ سنگنوردی کشور
دست نیاز مردم خراسان جنوبی رو به آسمان، برای بارش رحمت الهی
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش
استقبال مردم گیلان از برگزاری نخستین اجلاس اُستانداران کشور‌های حاشیه خزر
کارگاه آموزشی سوژه‌یابی زیست محیطی در خرم‌آباد
خشکسالی، سد مهاباد را نیمه‌جان کرد
اعزام پرتابگر لرستانی به مسابقات آسیایی کشورهای اسلامی
تجلیل از موکب‌داران و خادمان‌حسینی در استان
افتتاح نخستین مجموعه درمانی پنج‌طبقه در منطقه پویینک قرچک
اقامه نماز طلب باران در قم
خدمت‌رسانی رایگان پزشکان جهادی در روستای یوسف‌کند
پیش فروش بلیط قطار‌های مسافری آذرماه
درخشش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد در مسابقات کشوری مدهامتان
کشف کالای قاچاق فاقد مجوز در دهلران
درخشش دختران کاراته‌ کار بردسکن در مسابقات کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)