• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۳۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
بین الملل » اروپا
در حاشیه اجلاس اوفا روسیه؛

با حضور دریابان شمخانی؛ نشست همسایگان افغانستان

نشست امنیتی همسایگان افغانستان با حضور دبیران شورای امنیت و مقامات عالی امنیتی ایران ، روسیه ، چین ، هند ، پاکستان و افغانستان برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از روسیه؛ نشست امنیتی همسایگان افغانستان با حضور دبیران شورای امنیت و مقامات عالی امنیتی ایران ، روسیه ، چین ، هند ، پاکستان و افغانستان برگزار شد
.در نشست مقامات عالی امنیتی ۶ کشور همسایه افغانستان که درشهر اوفا روسیه برگزار شد ، شرکت کنندگان بر ادامه تلاش مشترک برای حمایت از آشتی ملی و ثبات در این کشور تاکید کردند.
در این نشست با حضور مقامات عالی امنیتی ایران، روسیه،چین، افغانستان، هند و پاکستان‎، روند اجرای توافقات نخستین نشست همسایگان افعانستان که پارسال به ابتکار ایران و در تهران برگزار شد بررسی گردید .
در ابتدای این نشست نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه با قدردانی از ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای پایه گذاری نشست مسئولین عالی امنیتی کشورهای همسایه افعانستان گفت: ایجاد ثبات،صلح ومشارکت همه اقوام و طرفهای افغانی در فرایند اشتی ملی خواست و اراده کشورهای همسایه افغانستان است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان نیز در این نشست با بیان نگرانیهای برخاسته از افزایش شکاف های سیاسی در افغانستان بر ضرورت ادامه همکاری و مشارکت همسایگان این کشور برای تقویت ساختارهای قانونی بر اساس رای و مشارکت همگانی تاکید کرد.
شمخانی با ارایه پیشنهادات ایران در زمینه ترکیب،زمان، دستور جلسه و ساز و کارهای فعالیت اثر گذار همسایگان افغانستان در پروسه شکل گیری اشتی ملی در این کشور گفت : لازم است همسایگان افغانستان با هماهنگی دولت قانونی این کشور ضمن افزایش تماس و ارتباط با معارضین افغان امکان مداخله کشورهای فرامنطقه ای در بحران این کشور را محدود کنند .
در ادامه این نشست و پس از سخنرانی نمایندگان هند،چین،پاکستان و افغانستان با موافقت اعصای نشست مقرر شد دومین نشست مقامات عالی امنیتی همسایگان افغانستان نیمه دوم امسال در تهران برگزار شود .
 
با حضور دریابان شمخانی؛ نشست همسایگان افغانستان
 
 
دیدار مشاور امنیت ملی ارمنستان با دریابان شمخانی
مشاور امنیت ملی ارمنستان در حاشیه اجلاس امنیتی روسیه با دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار طرفین درباره مسائل دوجانبه دو کشور در حوزه های امنیتی، سیاسی و اقتصادی گفتگو کردند.
مقامات عالی امنیتی دو کشور همچنین روابط گرم و صمیمانه میان ایروان و تهران را غیر قابل تاثیر از اراده کشورهای ثالث عنوان کردند.
در این نشست شمخانی و طرف ارمنی ، مناسبات ایران و ارمنستان را مبتنی بر تامین منافع ملی دو کشور و تلاش برای کاهش تنشهای موجود و ایجاد ثبات و صلح در منطقه اعلام کردند.
 
با حضور دریابان شمخانی؛ نشست همسایگان افغانستان
 
 
سیاستهای آمریکا حاکمیت کشورها را هدف گرفته است
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشورها در شهر اوفا گفت: سیاست های تروریستی نوین آمریکا ،هویت و حاکمیت ملی کشورها را هدف گرفته است.
دریابان "علی شمخانی" ­افزود: امروزه ماهیت، شکل و شیوه ی تهدیدهای امنیتی تغییر کرده است و متاسفانه شاهد رشد سریع تهدیدهای نوین و ترکیبی(هیبریدی) در جهان هستیم.
دریابان "علی شمخانی" امنیت و توسعه پایدار را دو مفهوم به هم پیوسته دانست و تاکید کرد: تهدیدهای نوین امنیتی مرزهای زمینی، هوایی و دریایی را پشت سر گذاشته است و امروز یک ویروس نرم افزاری می تواند کار سلاح هسته ای را انجام دهد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
مشروح خبر
 
 
گزارش اختصاصی خبرنگار سرویس بین الملل
آغاز دهمین اجلاس بین المللی مسئولان عالی امور امنیتی جهان در روسیه
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در حاشیه دهمین اجلاس
نشست شش جانبه امنیتی ایران، روسیه، چین، هند، پاکستان و افغانستان
در حاشیه دهمین اجلاس بین المللی مقامات عالی امنیتی جهان ، نشست ۶ جانبه دبیران شورای امنیت ایران ، روسیه ، چین ، هند ، پاکستان و افغانستان ، عصر امروز برگزار می شود.
دریابان "علی شمخانی" همچنین فردا با "نیکلای پاتروشف" دبیر شورای امنیت ملی روسیه دیدار و گفتگو می کند.
" شمخانی" فردا نیز در مراسم شام کاری "رادی خبیروف" رییس جمهوری باشقیرستان شرکت می کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین قرار است با دبیران شورای امنیت ارمنستان ، هند ، چین ، پاکستان ، ونزوئلا ، ازبکستان ، تاجیکستان دیدار و گفتگو کند.
مقامات عالیرتبه امنیتی بیش از ۱۲۰ کشور جهان، از جمله آلمان، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، قطر، بحرین، عربستان، چین، هند، پاکستان، ونزوئلا، جمهوری آذربایجان ، تاجیکستان، فنلاند، ژاپن، ازبکستان، اردن، اروگوئه، قزاقستان، مصر، سوریه، یمن، برزیل، امارات، عمان، رژیم صهیونیستی، چند کشور عضو ناتو و نماینده سازمان ملل متحد در اجلاس امسال شرکت کرده اند.
برای نخستین بار هیات امنیتی آمریکا در دهمین اجلاس بین المللی مقامات عالی امنیتی جهان، شرکت کرده اند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
ورود دریابان شمخانی به فرودگاه «اوفا» روسیه
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان صبح امروز به وقت محلی با استقبال مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران ، مقامات شورای امنیت روسیه و کری یف معاون نخست وزیر جمهوری باشقیرستان وارد فرودگاه بین المللی اوفا در جنوب روسیه شد.
دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی به دعوت رسمی نیکلای پاتروشف همتای روس خود ، برای شرکت در دهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشورهای جهان; به اوفا سفر کرده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این اجلاس امنیتی ۳ روزه نمایندگان عالی ۱۲۰ کشور از ۵ قاره جهان درباره مهمترین موضوعات مشترک در حوزه امنیت بین الملل رایزنی نظر خواهند کرد.
گفتگو و رایزنی دوجانبه برای ارائه ابتکارات مشترک سیاسی ، نظامی و امنیتی با برخی کشورهای حاضر در نشست و اشتراک مساعی برای مقابله با تهدیدات امنیتی از دیگر برنامه های کاری دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در جریان این سفر است.
همچنین موضوعات مرتبط با تحولات منطقه ای و امنیت بین المللی ، محور رایزنی های فشرده دریابان شمخانی با مقامات امنیتی شرکت کننده در این اجلاس خواهد بود.
 
با حضور دریابان شمخانی؛ نشست همسایگان افغانستان با حضور دریابان شمخانی؛ نشست همسایگان افغانستان با حضور دریابان شمخانی؛ نشست همسایگان افغانستان
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار جعلی علیه قوه قضائیه، از فعال فضای مجازی تا حمید رسایی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
معاون وزیر خارجه: تلاش آمریکا برای پیشگیری از امکان هرگونه مذاکره
مازوت‌سوزی گزینه آخر وزارت نیرو است
آذربایجان شرقی پیشرو در توسعه شهرک‌های کشاورزی کشور
سامانه خدمات حمایتی زنان سرپرست خانوار در مراحل نهایی آزمایش
تجمیع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سامانه جامع آموزش عمومی قرآن
گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان شد
تدارک سیما برای مخاطبان
آمریکا، حامی قلدر منطقه
شهید تهرانی مقدم، مردی از تبار ایمان، علم و عمل بود
اجرای برنامه مشترک ورزشی رزمی کاران و باستانی کاران در میاندوآب
کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان بی.آر.تی در جنوب پایتخت
ذخیره ۳.۳ میلیارد مترمکعب سوخت نیروگاه‌ها
صعود مسعود عبدالمالکی به مرحله دوم
همیشه پای نفت در میان است
تکذیب گران شدن بنزین
رفت و آمد قطار فَدَک، هفته‌ای یک روز بین ساری – مشهد
اعزام هزار فرهنگی به اردوی راهیان نور جنوب کشور
بهره برداری از دسترسی‌های تقاطع بزرگراه‌های خرازی - دوگاز؛ آبانماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)