• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۶۸۵۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۶
بین الملل » اروپا
معاون رئیس جمهور ترکیه خطاب به آمریکا؛

هیچ کشوری نمی تواند ما را تهدید کند

اوکتای: آمریکا درباره اس 400 برخورد غلو آمیزی دارد؛ اين سامانه دفاعی است نه تهاجمی. ترکیه برای دفاع از خود از یک کشور دیگر اجازه نمی گیرد.

هیچ کشوری نمی تواند ما را تهدید کندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری آناتولی، فئواد اوکتای، معاون رئیس جمهور ترکیه گفت اين کشور، سامانه موشکی اس 400 را خریداری کرده و تحویل گرفته است و آن را مستقر خواهد کرد.

فئواد اوکتای در پاسخ به سئوال تهدیدات ترکیه توسط آمریکا درباره سامانه پدافند هوایی و موشکی اس 400 گفت: ترکیه به سامانه پدافند هوایی و موشکی نیاز دارد. آمریکا درباره اس 400 برخورد غلو آمیزی دارد. سامانه اس 400 دفاعی است نه تهاجمی. ترکیه برای دفاع از خود از یک کشور دیگر اجازه نمی گیرد. ترکیه، مسائل فنی و مالی اس 400 را بررسی کرده است و در نهایت تصمیم گرفت آن را خریداری کند. ترکیه یک دولت کوچنده چادر نشین و قبیله ای نیست و سابقه دویست سال ندارد بلکه سابقه هزار ساله دارد. آمریکا تهدید کرده است اف 35 را به ترکیه تحویل نخواهد داد.

معاون رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: اگر آمریکا چنین تصمیمی گرفته است می تواند آن را عملیاتی کند. هیچ کشوری نمی تواند ترکیه را تهدید کند. ترکیه در طرح تولید اف 35 مشارکت دارد. در طراحی و تولید اف 35 شرکت ”توساش“ نیز شرکت کرده است. ترکیه اکنون برای تولید هواپیمای جنگی ملی، طراحی و برنامه ریزی خود را آغاز کرده است.

وي افزود ترکیه در مدیترانه شرقی نیز تهدید و بلوف را نمی پذیرد. کشتی حفاری یاوز در مدیترانه شرقی عملیات خود را آغاز کرده است. منابع انرژی جزیره قبرس متعلق به جمعیت جامعه ترک و یونانی قبرس است. ترکیه اجازه نمی دهد حقوق جامعه ترک قبرس پایمال شود. ترکیه تهدید نمی پذیرد و باید با زبان حقوق بین الملل با ترکیه سخن بگویند. حقوق بین الملل اجازه می دهد ترکیه در مناطق مدیترانه شرقی به عملیات اکتشافی و حفاری منابع انرژی ادامه دهد. بنابراین کشتی لرزه نگاری بارباروس، کشتیهای حفاری فاتح و یاوز در مدیترانه شرقی به عملیات خود ادامه خواهند داد.

رئیس صنایع دفاعی ترکیه: سامانه اس 400 را مستقر خواهیم کرد

اسماعیل دمیر، رئیس صنایع دفاعی، وابسته به نهاد ریاست جمهوری ترکیه گفت: دولت ترکیه در تاریخ اعلام شده توسط رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، سامانه پدافند هوایی و موشکی اس 400 را تحویل می گیرد و آن را مستقر خواهد کرد.

دمیر افزود: صنایع دفاعی ترکیه، مسائل فنی بسیار پیچیده سامانه موشکی اس 400 را بررسی می کنند. تحویل اس 400 روندی طولانی مدت است و شامل بخشهای لجستیک و پشتیبانی، آموزش نیروهای فنی و نظامی و حمل و نقل و استقرار آنهاست.

رئیس صنایع دفاعی ترکيه درباره تاثير تحريم هاي احتمالي آمریکا ضد ترکیه گفت: هر بحرانی یک فرصت است. در طرح تولید هواپیماهای اف 35، نه کشور مشارکت دارند. هیچ یک از شرکای سرمایه گذاری اف 35 حق ندارند یکی از سهامداران و سرمایه گذاران اف 35 را از طرح تولید و خرید اخراج کنند. هر نوع تصمیمی باید به اتفاق آراء اتخاذ شود. ترکیه اکنون در تولید قطعات اف 35 مشارکت دارد. اگر آمریکا، ترکیه را تحریم کند ترکیه با مشکلاتی روبرو خواهد شد. اما صنایع دفاعی ترکیه تدابیر لازم را اتخاد کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حسینی به سبزپوشان اصفهان پیوست
نویدکیا: دلیل ناکامی سپاهان برابر تیم‌های بزرگ را نمی‌دانم
برگزاری نخستین نشست شورای هماهنگی معاونین رئیس جمهور
برتری شهرداری ارومیه در بازی پایانی نیم فصل لیگ برتر والیبال
افزایش ارزش افزوده معادن خراسان جنوبی با راه‌اندازی شهرک فرآوری
برگزاری جشن آرزوهای کودکان ایتام در شاهرود
افزایش بازرسان کار؛ ایمنی معادن مازندران زیر ذره‌بین
تصادف زنجیره ای مرگبار در جاده سمنان - دامغان
همت بلند برای محرومیت‌زدایی در روستا‌های منطقه بادرود
مدیریت پسماند نقش کلیدی در جلوگیری از ورود حیات‌وحش به شهر دارد
برگزاری جشنواره بوی سیب در شهرکرد
آغاز پویش «سلام محله» از ۱۴ بهمن در استان قزوین
کشف علمی ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی
توقیف ۲۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در انار
دهمین پیروزی فولاد مبارکه سپاهان در لیگ برتر والیبال
برگزاری سومین مرحله آزمون تیمز در مدارس متوسطه گلباف
خبر‌های کوتاه از گوشه و کنار گیلان؛ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
آغاز چهل و هفتمین بهار انقلاب در بیت قدیمی امام خمینی (ره)
دقیقی: چرا نباید دنبال حقمان باشیم؟ مگر بی‌احترامی کردم که اخراج شدم
عزت، امنیت و کرامت امروز کشور از برکت خون شهداست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
ساترا تحریم شد
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)