• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۴۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴
اجتماعی » جامعه و شهری
درجهت تقویت اعتماد عمومی

لزوم برقراری شرایط یکسان برای نامزدهای انتخابات

­استاندار تهران: فرمانداران باید به برقراری شرایط یکسان و برابر برای نامزد‌ها در دوره تبلیغات انتخاباتی، اهتمام داشته باشند

لزوم برقراری شرایط یکسان برای نامزدهای انتخاباتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، جلسه ستاد امنیت انتخابات استان، صبح امروز به ریاست محسنی بندپی، استاندار تهران، گودرزی، معاون امنیتی و انتظامی استاندار و سایر اعضا در محل استانداری تهران برگزار شد.
انوشیروان محسنی‌بندپی با اشاره به اهمیت انتخابات در مناسبات حاکم بر نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: در ۴۰ سال گذشته، همواره انتخابات به صورت منظم و مستمر برگزار شده و کمتر کشوری به مانند ایران بر انجام و برگزاری انتخابات به شکل منظم توجه داشته است.
وی افزود: اکنون که استکبار جهانی با تمام توان و حربه‌های خود به میدان مبارزه با ملت آگاه ایران آمده، انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال جاری از اهمیت دوچندان و بالایی برخوردار است. آمریکا و مستکبرین جهانی، سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دنبال می‌کنند و در برابر اقدامات خصمانه دشمن، باید به انتخابات به عنوان وجه مشروعیت نظام، اهتمام داشته باشیم.
مقام عالی دولت در استان تهران، خاطرنشان کرد: همه ما این وظیفه را بر دوش داریم که بستر لازم برای تقویت اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی را در عرصه انتخابات ایجاد کنیم و ستاد امنیت انتخابات استان تهران در این رسالت مهم، نقش جدی را با اطمینان‌بخشی به سلامت انتخابات ایفا می‌کند.
وی ادامه داد: ستاد امنیت انتخابات استان تهران، عمل به نص قانون را بدون هیج اغماضی در دستور کار جدی خود قرار داده است و اثبات بی‌طرفی کامل دولت به عنوان مجری انتخابات در اطمینان‌بخشی به آحاد جامعه و شرکت مردم در این عرصه سهم عمده‌ای خواهد داشت.
محسنی‌بندپی یادآور شد: در برخی از کشور‌های داعیه‌دار دموکراسی، گاهی اتفاقاتی در فرآیند انتخابات رخ می‌دهد و سردمداران این کشور‌ها به سادگی از کنار تخلفات آشکار عبور می‌کنند.
وی افزود: در برخی از شعب اخذ رای که تراکم جمعیت شهروندان در آن شاید وجود داشته باشد، باید با افزایش صندوق آرا نسبت به تسهیل شرایط حضور مردم در عرصه انتخابات اقدام کنیم. چرا که معطل شدن مردم و ایستادن در صف‌های طولانی، زیبنده مردم فهیم کشورمان نخواهد بود.
محسنی‌بندپی خاطرنشان کرد: باید با همکاری و همدلی نسبت به رصد نقاط ضعف و قوت و رفع و تقویت آن‌ها اهتمام داشته باشیم.
مقام عالی دولت در استان تهران گفت: هر رای مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت میهن عزیز در برابر توطئه‌های استکبار جهانی نقش تعیین کننده‌ای ایفا کند و قدرت چانه‌زنی نظام را در عرصه‌های بین‌المللی افزایش دهد.

تهیه دستورالعمل جامع تدابیر امنیتی انتخابات
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با اعلام اینکه دستورالعمل جامعی درباره تدابیر امنیتی انتخابات در دست تهیه است، گفت: دشمنان و معاندین کشور و نظام درصدد القای برخی از شائبه‌های امنیتی در انتخابات هستند و باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار و آگاه باشیم.
حمیدرضا گودرزی با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در عرصه انتخابات به عنوان اعمال حق تعیین سرنوشت از سوی شهروندان، اظهار داشت: حضور گسترده مردم در انتخابات دوم اسفندماه سال جاری به عنوان مهمترین رویداد سیاسی از اهمیت بالایی برخوردار است و نمایانگر میزان قدرت نظام در برابر توطئه‌های استکبار خواهد بود.
وی افزود: از نکات مهم مورد توجه در انتخابات پیش رو، رصد و پایش رخداد‌های انتخابات ادوار گذشته است تا بتوان در سایه این اقدامات، نسبت به جلب اعتماد عمومی مردم، تمهیدات لازم را اندیشید.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران، تصریح کرد: دستورالعمل جامعی در خصوص تدابیر امنیتی انتخابات در دست تهیه و مراحل نهایی است و به زودی به فرمانداران ابلاغ خواهد شدو تهیه طرح‌های امنیتی مرتبط با انتخابات و ارائه آن به ستاد امنیت انتخابات استان تهران از سوی فرمانداران الزامی است.
گودرزی، خاطرنشان کرد: آموزش از محور‌های اصلی برگزاری انتخابات سالم و پرشور است و آموزش مستمر نیرو‌های حاضر در شعب اخذ رای، نقش بسیار چشمگیری در ارتقای امنیت انتخابات دارد.
وی، همچنین تاکید کرد: فرمانداران باید نسبت به اعمال نظارت حداکثری در صندوق‌های اخذ رأی سیار در شهرستان‌ها، اقدامات لازم را پیش‌بینی کنند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران در پایان نیز یادآور شد: انتخاب افراد با تجربه و متعهد در هیئت‌های اجرایی شهرستان که نقش پررنگی در بررسی صلاحیت داوطلبان دارند در ارتقای امنیت انتخابات اثرگذار خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)