اهدای ۷۰ سری جهیزیه به زوج های جوان تربت جام و صالح آباد
مراسم جشن ازدواج آسان و آسمانی و اهدای ۷۰سری جهیزیه به زوج های جوان شیعه و اهل سنت شهرستان های تربت جام و صالح آباد برگزار شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،
فرمانده محور عملیاتی شهید محمدزاده تربت جام با تبریک دهه کرامت و
فرخنده میلاد با برکت کریمه اهل بیت(س) و روز دختر گفت: تاکنون چهار مرحله جشن ازدواج آسان و آسمانی به همت قرارگاه ثامن الائمه (ع)، قرارگاه عملیاتی شهید قاجاریان و آستان قدس رضوی در این مناطق برگزار شده و بیش از ۵۰۰ سری جهیزیه به زوج های جوان شیعه و اهل سنت اهداء کرده است .
سرهنگ کاظمی گفت :در این مدت بیش از ۸ هزار سری لوازم التحریر، ۱۵۰۰ بسته حمایتی و معیشتی و رسیدگی به خانواده های آسیب پذیر و ضیافت افطاری برای خانواده های نیازمند اهدا شده است.
وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب به عنوان سرباز ولایت و ملت قهرمان ایران در مناطق مرزی و محروم برای خدمت رسانی و باز کردن گره ای از مشکلات مردم پای کار هستند.
حجت الاسلام احمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه تربت جام نیز در این مراسم با تبریک دهه کرامت گفت: ملت ایران نشان دادند که درحوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، نظامی و شادی در همه صحنه ها حضور دارند و درجشن ها اهل شادی و نشاط هستند.