• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۱۴۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۹
مرکزی » اقتصادی
ساوه

اشتغالزایی برای ۶ هزار نفر با احیای صنایع راکد

مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه در ساوه: احیای بیش از ۵۰ واحد تولیدی در کشور تداوم فعالیت ۶ هزار نفر در کشور را به دنبال داشت.

اشتغالزایی برای 6 هزار نفر در کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نعمت الله حاجعلی در بازدید دادستان کل کشور از صنایع ساوه در قالب نشست کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری ،  با بیان اینکه بیش از  50 واحد تولیدی در کشور احیا شده است، گفت: با احیای این 50 واحد تولیدی برای بیش از 6 هزار کارگری که در آستانه بیکار شدن بودند ، اشتغال ایجاد کرد.

وی گفت : امروز کمتر کارخانه ای در کشور هست که ورشکسته باشد، این واحدها با تلاش صورت گرفته به چرخه تولید برگشتند و اجازه نخواهیم داد از چرخه تولید خارج شوند.

مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه با اشاره به صدور حکم ورشکستگی برای شرکت آلومینیوم پارس در سال 1391 و قطعی شدن حکم آن در سال 1393، گفت : این واحد تولیدی از سال 1387 در آستانه ورشکستگی قرار داشت و باید در سال 1393 کارخانه تعطیل و کارگران اخراج شده و مراحل مزایده و پرداخت بدهی طبق قانون اجرایی می‌شد.

وی افزود : در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب اداره کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه به منظور خروج از ورشکستگی و رونق تولید در این شرکت اقدامات حمایتی را آغاز کرد و با مدیریت مطلوب و تلاش کارکنان، جلوی تعطیلی شرکت گرفته شد و اشتغال در این واحد تولیدی و صنعتی قوت گرفت.

وی بیان کرد: این شرکت در دوران ورشکستگی ماهانه افزون بر یک میلیارد تومان زیان دهی داشت و با تعطیلی این کارخانه علاوه بر بیکاری نیروی کار تجهیزات و دستگاهها نیز به آهن قراضه تبدیل می‌شد اما با حمایت‌های صورت گرفته در مدت زمان کوتاهی این واحد تولیدی احیا شد.

مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه گفت: با احیای این شرکت درخصوص فویل آلومینیوم در مصارف خانگی خودکفا شده ایم و بیش از 60 درصد محصولات آلومینیومی کشور در این کارخانه تولید می شود و اگر مواد اولیه به موقع تامین شود ظرفیت تولید افزایش خواهد یافت.

حاجعلی با اشاره به تعویض و نوسازی دستگاههای این شرکت گفت: با احیای این شرکت برای حدود 700 نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.

دادستان کل کشور نیز در این نشست گفت: دادستان ها و روسای دادگستری های کشور ماموریت دارند که اجازه ندهند صنایع به خاطر برخی مشکلات حقوقی تعطیل شوند.

حجت الاسلام منتظری افزود: کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی در شرایط کنونی اقتصادی باید تداوم فعالیت داشته باشند و در این راستا دستگاه قضائی نیز کمک‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی افزود: تسهیلاتی که بانک‌های عامل در اختیار تولیدکنندگان و صاحبان کارخانه‌ها قرار می‌دهند در اصل از سپرده‌های مردم است و اگر این تسهیلات به موقع بازگردانده نشود، سبب ورشکستگی بانک‌ها خواهد شد.

دادستان کل کشورگفت: اکنون بانک‌ها به علت حجم بالای معوقات وصول نشده وضعیت مناسبی ندارند و اگر در زمینه بازپس گیری مطالبات به فریاد آنها نرسیم، ممکن است ورشکسته شوند.

منتظری افزود: دادستان ها و روسای دادگستری های کشور ماموریت دارند که اجازه ندهند صنایع به خاطر برخی مشکلات حقوقی تعطیل شوند.

وی تاکید کرد: تشکیل شعبه ویژه و تخصصی برای رسیدگی به پرونده‌های حقوقی در حوزه صنعت و تولید یک حق مسلم است و دستگاه قضائی اهتمام و عزم راسخ برای مساعدت به صاحبان تولید و صنایع را دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه هفدهمین آزمون «ترنم وحی» در کاشمر برگزار می‌شود
مردودی در معاینه فنی مشکل آلایندگی هوا
یادواره شهدای نیروی انتظامی سلسله لرستان
پذیرایی از عزاداران فاطمی با غذای اصیل در آران و بیدگل
طرح جامع مرزهای کرمانشاه در مدت کوتاهی تدوین شود
برنامه های متنوع رادیو برای شنوندگان
برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
برگزاری محفل شعر فاطمی در فردیس
نهاوند رتبه نخست کشت مارچوبه در استان همدان
توقیف وانت نیسان حامل آرد قاچاق در دشت آزادگان
برگزاری سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب در کیش
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
اعلام زمان مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان
دعوت مسئولان استان یزد برای حضورمردم در مراسم تشییع شهدای گمنام
آخرین اقدامات برای مهار آتش در جنگل الیت
افتتاح مرکز درمانی در شهربابک
برگزاری همایش جهاد تبیین در آباده
اشک و آغوش؛ استقبال مردم شهر‌های مختلف گلستان از شهدای گمنام
تصویب ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای توسعه ای شهرستان اشنویه
پایان بازی های همبستگی اسلامی با مقام سومی کاروان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)