• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۱۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷
اقتصادی » آب و انرژی
مراسم امضای قرارداد نفتی

خودکفایی کامل در ساخت تجهیزات نفتی

مدیر عامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (اویک): هم اکنون تمامی تجهیزات مورد نیاز صنایع بالادستی نفت، در داخل تولید می‌شود

غلامرضا منوچهری در حاشیه مراسم امضا قرارداد تامین تجهیزات مورد نیاز برای توسعه میادین نفتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: هر چند هم اکنون مشکلی برای برداشت از میادین نفتی نداریم و نیاز‌های داخلی و صادراتی در حال تامین شدن هست، اما اجرای طرح اضافه برداشت از میادین نفتی، نشانه حفاظت از حقوق ملت ایران آن هم در میادین مشترک است.
وی با تاکید بر اینکه با وجود تحریم‌ها ایران برنامه‌های توسعه‌ای خود را در صنعت نفت همچنان ادامه می‌دهد، گفت: این طرح‌ها علاوه بر دستاور‌های اقتصادی، باعث تحرک بخشی به شرکت‌های داخلی و ایجاد اشتغال خواهد شد.
منوچهری با بیان اینکه پیش از این تصور بر این بود که طرح‌های بالادستی نفت چه از نظر تامین برنامه و چه از نظر تامین تجهیزات، وابسته به مشارکت شرکت‌های خارجی است، افزود: اما اکنون با حمایت‌های وزارت نفت، شرکت‌های داخلی وارد این عرصه‌ها شده اند و پروژه‌های ازدیاد برداشت از میادین نفتی، با مشارکت شرکت‌ها و سازندگان متعدد داخلی در حال انجام است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مدیر عامل اویک با بیان اینکه برخی از تجهیزات مورد استفاده در این طرح‌ها برای نخستین بار است که در ایران ساخته می‌شود، گفت: در صورت ادامه یافتن این روند، می‌توانیم از این پس همه تجهیزات مورد نیاز صنایع بالادستی نفت را خودمان در داخل تولید کنیم.
وی اجرای ۳۲ پروژه نگهداشت و اضافه برداشت نفت با استفاده از منابع داخلی و همچنین استفاده از سازندگان داخلی را باعث رشد صنعت کشور دانست و افزود: اجرای این طرح‌ها ایجاد اشتغال می‌کند و نیز همه زنجیره‌های اقتصاد داخلی را فعال خواهد کرد.

 خرید تجهیزات صنعت نفت از شرکت‌های داخلی 

قرارداد تأمین تجهیزات مورد نیاز برای توسعه دو میدان نفتی با یک شرکت داخلی امضا شد.
براساس این قرارداد که بین شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (اویک) و یک شرکت داخلی امضا شد بخشی از تجهیزات مورد نیاز برای توسعه میادین نفتی منصوری و رامشیر در مناطق نفت خیز جنوب با اتکا به توان داخلی تأمین خواهد شد.
معاون شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به این که این قرارداد بخشی از زیرمجموعه طرح نگه داشت و ازدیاد برداشت نفت است، گفت: این یک طرح ۶ و ۲ دهم میلیارد دلاری است که نزدیک به ۴۰ درصدش مربوط به تأمین تجهیزات و کالاهاست که حدود ۲ و نیم میلیارد دلار می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رضا دهقان افزود: از این ۲ و نیم میلیارد دلار پیش بینی می‌کنیم ۸۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز این طرح از داخل تأمین شود که رقم آن چیزی حدود ۲ میلیارد دلار می‌شود.
وی با تاکید بر این که طی دو سه سال آینده ۲ میلیارد دلار تجهیزات از شرکت‌های سازنده داخلی خریداری خواهد شد، گفت: امیدواریم با اجرای این سیاست نقش مهمی در فعال سازی پیمانکاران و شرکت‌های داخلی ایفا کنیم.
معاون شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی با بیان این که در طرح نگهداشت و ازدیاد برداشت نفت، ۳۲ طرح تعریف شده است، افزود: از این ۳۲ طرح قرارداد ۱۰ پروژه امضا شده و در راستای اجرای این طرح‌ها و تأمین تجهیزات مورد نیاز این طرح‌ها قرارداد‌های متعددی با شرکت‌های داخلی امضا شده و این روند همچنان ادامه دارد.
دهقان گفت: هدف اصلی این طرح ایجاد اشتغال برای پیمانکاران داخلی و سازندگان تجهیزات بوده است و برای این که این ۲ میلیارد دلار پیمانکاران بیشتری را در طرح‌ها مشارکت دهد سقفی تعیین شده تا هر پیمانکار بیشتر از ۴۰۰ میلیون دلار قرارداد امضا نکند و اگر شرکتی به این سقف برسد دیگر در مناقصات شرکت داده نمی‌شود.
وی افزود: حدود ۲۵ پیمانکار در این طرح‌ها مشغول به کار شده اند که هر پیمانکار اصلی در حدود ۲۰ الی ۳۰ سازنده داخلی را فعال خواهد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
معاون شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی، اجرای این طرح در شرایط تحریم را از نظر سیاسی مهم عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح آن هم در دوران تحریم نشان داده ایم ما نه تنها به فروش نفت ادامه می‌دهیم بلکه در پی ازدیاد برداشت نیز هستیم و این نشان دهنده این واقعیت مهم است که هیچ چیز نمی‌تواند صنعت نفت ما را متوقف کند و شرکت‌های ایرانی دست در دست هم حلقه‌های زنجیره اقتصادی و تولید در صنعت نفت را کامل خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)