پخش زنده
امروز: -
وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید معاون اول رئیس جمهور از متروی کرج _ شهرجدید هشتگرد گفت: پیشرفت این پروژه متناسب با برنامه است و تا پایان تابستان به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما، محمد اسلامی افزود: یکی از مهمترین نیازها و جدی ترین مطالبه شهروندان شهر جدید هشتگرد، راهاندازی مترو است که با جدیت تمام دنبال می گردد.
وی افزود: خوشبختانه دو رام قطار، برای این پروژه خریداری شده است و با هماهنگی که با شرکت متروی تهران و شهرداری تهران انجام داده ایم، به محض اینکه این مسیر و ایستگاه آماده کار شود، خط سیر و حرکت آغاز خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در حاشیه این بازدید اظهار داشت: پیگیری امور متروی کرج _ شهرجدید هشتگرد یکی از دغدغههای اصلی وزارت راه وشهرسازی وشرکت عمران و مادر تخصصی است که امیدواریم با همکاری متولیان امر، در این مسیر قدمهای تأثیرگذاری را برداریم.
طاهرخانی با اعلام پیشرفت 85درصدی فیزیکی ابنیه این پروژه گفت: پروژه متروی کرج به هشتگرد، در بخش روسازی مسیر ریلی پیشرفت نود درصدی دارد
وی افزود: پروژه متروی تهران به هشتگرد در حاشیه شمالی آزادراه کرج - قزوین در فاصله چهل و پنج متری از محور قرار دارد و طول مسیر این پروژه ، بیست و شش و نیم کیلومتر است و در افق سال 1402 برای این پروژه، ظرفیت جابجایی هفتادوسه هزار و پانصد مسافر بهصورت رفتوبرگشت در نظر گرفتهشده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با افتتاح این پروژه زمان سفر به کرج و تهران، در شرایط موجود، حداقل سی دقیقه کاهش مییابد .
طاهرخانی افزود:پروژه متروی شهر جدید هشتگرد سال 1387 باهدف حملونقل آسان، ایمن و سریع مردم از تهران به هشتگرد کُلنگ زنی شد.
وی اظهار داشت:قطاربرقی شهر جدید هشتگرد، در ادامه توسعه خط پنج متروی تهران صادقیه - گلشهر کرج است، که در ضلع شمالی آزاد راه کرج _ قزوین به صورت هم سطح تعریف شده است.