• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸
قم » علمی و فرهنگی
تجلیل از عوامل سریال گاندو در نماز جمعه قم؛

گاندو ابعاد نفوذ جریانی بین مسئولان را تبیین کرد

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مراسم تجلیل از عوامل مجموعه گاندو، با بیان اینکه نفوذ در دستگاه‌های علمی، اجرایی و لایه نخبگان وارد شده، تصریح کرد: پخش این مجموعه ارزشمند سبب روشنگری درباره «نفوذ جریانی» بین مسولان شد.

تقدیر از عوامل سریال گاندو در نماز جمعه قمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، حجت الاسلام ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جمع نمازگزاران نمازجمعه این هفته قم با بیان اینکه فیلم‌نامه مجموعه گاندو بر اساس اظهارات منابع اطلاعاتی و دستگاه‌های امنیتی تهیه شده است، افزود: آن کسانی که ادعا می‌کنند این سریال دروغ و اتهام است، طرح شکایت نمی‌کنند، و چهره حق به جانب می‌گیرند، چون می‌دانند اگر شکایت کنند دستشان بیشتر رو می‌شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: صاحبان نفوذ و قدرت اسامی واقعی را در این سریال به اسامی مستعار تغییر دادند، ولی اسم جاسوسانی مثل جیسون رضاییان، موسوی، سید امامی و سیامک نمازی فراموش نمی‌شود.

حجت الاسلام ذوالنوری با قدردانی از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی برای تامین آرامش و امنیت مردم، افزود: اگر برخی مسولان در مقابله با شبکه‌های جاسوسی اقدامی نمی‌کنند حداقل دست و پای کسانی که برای مقابله با جریان‌های نفوذی تلاش می‌کنند را نبندند.

وی با طرح این مسئله که آمریکا چرا حاضر شد یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار پول بلوکه شده ایران را پس دهد، گفت: آن‌ها قصد داشتند، با پس دادن این بخش از اموال ایران از مطرح شدن حقایق جلوگیری کنند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، جریان‌های نفوذ را به نفوذ فردی و نفوذ جریانی تقسیم کرد و گفت: نفوذ سبب می‌شود مسولان دچار اشتباه محاسباتی شوند.

حجت الاسلام ذوالنوری افزود: امروز بخشی از ناکارآمدی های مشاهده شده حاصل همین نفوذ است که آثار آن را می‌بینیم.

وی با بیان اینکه چند سال است، زمان و بودجه کشور را صرف یک موضوع موهوم واهی بی نتیجه بنام برجام کردند، خاطر نشان کرد:  در حالی که راه صحیح تکیه بر توانمندی داخلی بود، همه توان کشور را صرف تعمیق کاخ پوشالی و آرزویی به نام برجام کردند که آن هم با روی کارآمدن انسان نامتعادلی مثل ترامپ بر سر سازندگانش خراب شد.

حجت الاسلام ذالنوری تصریح کرد: آن کسانی که دیگران را متهم به دلواپسی و کاسبی تحریم می‌کردند، و می‌گفتند تحریم‌ها برنخواهد گشت امروز فشار این تحریم را بر مردم چندیین برابر کردند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای وزیری که می‌گویی الان هم اگر به قبل از برجام برگردم دوباره این راه را می‌روم چه تضمینی گرفتید که این بلا سر مردم در نیاد؟

وی با بیان اینکه توان نظامی کشور، پشتیبان دیپلماسی است، خاطر نشان کرد: مسولان ما در حد رئیس قوه در اوج مذاکرات برجام دچار اشتباهات محاسباتی شدند و با نادیده گرفتن توان دفاعی ما و برجسته نشان دادن توان نظامی دشمن دچار خطای محاسباتی شدند.

حجت الاسلام ذالنوری افزود: مسئولی که می‌گوید دشمن می‌تواند با دو بمب توان دفاعی ما را نابود کند، معنی این حرف این است که به دشمن بگوییم از توان نظامی و دفاعی ما نترسید و در مذاکره به ما امتیاز ندهید.

وی با تاکید بر اینکه دشمن با تمام توانش این مردم را نمی تواند از پا درآورد، گفت: مقام معظم رهبری جواب محکمی به زورگویی آمریکا داد و گفت: ما در هیچ سطحی با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد.

حجت الاسلام ذالنور اینستکس را توهین به مردم دانست و گفت: اگر طبق این طرح بخواهند تمام درآمد نفتی ایران را در اینستکس متمرکز کنند بدین معناست که دشمنان تلاش دارند منابع مالی مارا کنترل کنند.

امیرآبادی دیگر نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سریال گاندو تلاش کرد آگاهی مردم در خصوص نفوذ و جاسوسی را بالا ببرد و همچنان این ظرفیت برای پرونده‌های دیگر می‌تواند فعالیت کند.

وی از جانب مردم از آقای افشار کارگردان سریال گاندو خواست تا زندگینامه حضرت معصومه‌(س) را در قالب فیلم بازنمایی کند.

جواد افشار کارگردان مجموعه گاندو نیز در این مراسم، گفت: شفاف سازی از مطالبات مردم است و همین امر سبب بصیرت مردم می‌شود و این سریال زمینه دشمن شناسی و تقدیر از نیرو‌های گمنام را فراهم می‌کند.

پیام دهکردی بازیگر نقش جیسون رضاییان در سریال گاندو گفت: رویکرد جدید رسانه ملی در پرداخت به این گونه سوژه ها جذب حداکثری مردم را به همراه داشته است.

در پایان این مراسم با اهدا لوح از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و تشکل‌های حوزوی از عوامل مجموعه گاندو تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)