• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۱۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸
مرکزی » اجتماعی

حمایت از ورزش های قهرمانی در اراک

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک: ظرفیت های ارزشمند مدال آور در رشته های ورزشی مختلف شناسایی و مورد حمایت قرار گیرند.

حمایت از ورزش های قهرمانی در اراکبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ فلک افلاکی گفت:حمایت از رشته های ورزشی مدال آور در حوزه ورزش بانوان , آقایان در دستور کار این نهاد مردمی قرار دارد.

وی افزود: این شهر در رشته های ورزشی بسیاری از جمله هندبال و والیبال سابقه درخشانی در میادین ملی و بین المللی دارد و هر ساله ورزشکاران این شهر در تیم های ملی حضور موثر داشته اند، بنابراین باید این ظرفیت های ارزشمند شناسایی و مورد حمایت قرار گیرند. 

 رئیس شورای اسلامی اراک در خصوص راه اندازی باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اراک نیز گفت: راه اندازی این باشگاه علاوه بر موافقت شورای اسلامی کلانشهر اراک، از مصوبات شورای تامین استان مرکزی است و باید هر چه زودتر فعالیت خود را آغاز کند. 

فلک افلاکی ادامه داد: با توجه به حمایت های استاندار مرکزی و اقدام سازمان بازرسی استان باید در اسرع وقت به خواسته جوانان اراکی مبنی بر راه اندازی  باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اقدام شود.

 نادری، نایب رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز گفت: مجوز وزارت کشور برای راه اندازی باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری هنوز محقق نشده است و باید شورای اسلامی کلانشهر اراک نسبت به این مسئله تدابیر لازم را بیندیشد. 

شهردار کلانشهر اراک نیز گفت: مسائل مربوط به ورزش و حمایت از ورزشکاران و تیم های ورزشی باید در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گرفته و برای دریافت آراء اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک به صحن رسمی بیاید در صورتی که پیش از این مسائل ورزشی در کمیسیون بودجه مورد بررسی قرار می گرفت.

شفیعی در خصوص فعالیت شهرداری های مناطق کلانشهر اراک نیز گفت: شهرداری مرکز و یا معاونت های مختلف شهرداری نمی تواند صرفا به اموری همچون جدول گذاری و یا تعمیرات جزئی و مسائل مربوط به نگهداشت شهر دخالت کند چرا که در این صورت طرح های بزرگ و ساماندهی اساسی مبلمان شهری متوقف می شود، بنابراین تصمیماتی در شهرداری اتخاذ شده که امور جزئی و نگهداشت شهری و انعقاد قراردادهای کمتر از سه میلیارد ریال به شهرداری های مناطق واگذار شود.

وی اظهار داشت: کلانشهر اراک داری ۵۵ محله مختلف است که رسیدگی به جزئی ترین امور این محلات از سوی شهرداری هم روند خدمت گذاری را با کندی مواجه می کند و هم نارضایتی عمومی را به دنبال دارد، بنابراین واگذاری امور جزئی به شهرداری های مناطق می تواند ضمن تسهیل در روند شهرسازی، رضایت عمومی را نیز به دنبال داشته باشد.

شهردار کلانشهر اراک افزود: بر همین اساس باید تفویض اختیار به مدیران و مسئول امور مالی مناطق به منظور انجام امورات جاری در سطح مناطق داده شود تا انجام پروژه های عمرانی با رعایت آیین نامه معاملاتی شهرداری تسریع شود.

شفیعی گفت: ۴۶ هکتار از اراضی شهر اراک با مشارکت شهرداری این شهر و اداره کل راه و شهرسازی برای انتقال مشاغل آلاینده به ویژه آهن فروشان خیابان سیدالشهدا ( شن کش) در نظر گرفته شده که به زودی عملیات ساخت این مجتمع نیز آغاز می شود. 

وی در خصوص خرید نردبان ۶۷ متری برای شهرداری اراک نیز گفت: اقدامات لازم برای خرید این نردبان به صورت مشارکتی با وزارت کشور انجام شده که در هفته جاری این مهم نهایی می شود.

 سورانه، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز گفت: حمایت از ورزش قهرمانی یا همگانی باید بر اساس یک ساز و کار منطقی باشد و شورا اسلامی باید بداند اعتباری را که برای حمایت از یک تیم ورزشی اختصاص می دهد چه نتیجه مطلوبی را برای شهر به همراه دارد.

ساماندهی وانت بارها و دست فروشان در سطح شهر اراک، پرداخت ۷۰ میلیون زیال به تیم منتخب بانوان کینگ بوکسینگ واکو اراک به منظور شرکت در مسابقات قهرمانی کشور و تفویض اختیار به مدیران و مسئول امور مالی مناطق برای انجام امورات جاری در سطح مناطق و تسریع در انجام پروژه های عمرانی با رعایت آیین نامه معاملاتی شهرداری از مهمترین مصوبات این نشست بود.

اراک مرکز استان مرکزی است که داری ۶۴۰ هزار نفر جمعیت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)