• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
بین الملل » مقاومت
گزارش شاخه نظامی جنبش؛

پیشرفتهای موشکی جنبش جهاد اسلامی فلسطین

مهندسان گردان‌های قدس توانسته اند کاتیوشا‌های موجود در دست این جنبش را ارتقا دهند و بهبود بخشند .

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، گزارشی از مراحل ارتقای موشک‌های کاتیوشای ساخت مهندسان گردان‌های قدس را نشانگر پیشرفت چشمگیر مقاومت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است منتشر کرد.
در این گزارش همراه با تصاویر که گردان‌های قدس منتشر کرده آمده است: این فیلم درباره مراحل ارتقای کاتیوشا‌های شاخه نظامی جهاد اسلامی است که برای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ساخته شده است. مهندسان گردان‌های قدس توانسته اند این کاتیوشا‌ها را ارتقا دهند و بهبود بخشند و به شکل کنونی از آن‌ها بسازند.
مراحل ارتقای کاتیوشا‌ها به دست مهندسان گردان‌های قدس به شرح زیر است:
گردان‌های قدس برای نخستین بار، کاتیوشا را در تاریخ بیست و یکم ژانویه سال ۲۰۰۷ میلادی به کار گرفت و در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان، ۱۰۰ فروند موشک کاتیوشا به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد.
شاخه نظامی جهاد اسلامی در سال ۲۰۱۱ میلادی موشک‌های گراد را که ازموشک‌های کاتیوشای قبلی ارتقا یافته‌تر بود و روی خودرو نصب می‌شود به کار گرفت و پنج فروند از این موشک‌ها را در نوامبر سال ۲۰۱۱ میلادی به مواضع صهیونیست‌ها و در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها در ترور احمد شیخ خلیل فرمانده یگان مهندسی و ساخت گردان‌های قدس و نیز محمد عاشور، عبد الکریم شتات، باسم ابو العطا و حسن الخضری که در رفح به شهادت رسیدند، شلیک کرد.
گردان‌های قدس سپس از کاتیوشای دیگری در سال ۲۰۱۲ میلادی رونمایی کرد و در نبرد موسوم به مژده‌های پیروزی به کار گرفت و ویژگی آن نیز کارایی بیشتر است و پنج فروند از این موشک‌ها را به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین سپس کاتیوشای دیگری به نام سی هشت کا (C۸K) در سال ۲۰۱۲ میلادی ساخت. این برای نخستین بار در تاریخ مقاومت فلسطین بود که چنین موشکی ساخته شد و سه فروند از آن‌ها در دسامبر این سال به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک شد.
کاتیوشای ۱۰۷ نیز از دیگر کاتیوشا‌های ساخت گردان‌های قدس است که در نبرد موسوم به آسمان آبی به مواضع رژیم صهیونیستی شلیک شد.
بعد از کاتیوشای ۱۰۷ نوبت به کاتیوشای گراد زمینی رسید که شش فروند از این نوع موشک پیشرفته در ۲۰۱۲ میلادی به منطقه صهیونیست نشین بئر السبع در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی شلیک شد.
شاخه نظامی جهاد اسلامی از موشک‌های ۱۰۷ در نبرد ”شکستن سکوت“ در سال ۲۰۱۴ میلادی بهره گرفت و تعدادی از این موشک‌ها را به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد که از شدیدترین نبرد‌ها و کوتاه‌ترین آن‌ها بود.
ابتکار‌های گردان‌های قدس با آغاز نبرد ”بنیان مرصوص“ در سال ۲۰۱۴ ادامه یافت و این شاخه نظامی از کاتیوشا‌های جدید و متنوعی که در آن‌ها تغییراتی ایجاد شده بود استفاده کرد. کاتیوشا‌های جدید قادرند همزان بیش از ۱۶ فروند موشک از روی خودرو‌ها شلیک شوند.
شاخه نظامی جهاد اسلامی در این نبرد بود که برای نخستین بار در تاریخ منازعه با دشمن صهیونیستی از کاتیوشای بزرگی که از زیر زمین شلیک می‌شود رونمایی و یک فروند موشک از نوع براق ۱۰۰ به شهر نتانیا شلیک کرد. برد این موشک نیز بیش از ۱۲۰ کیلومتر است.
گردان‌های قدس در تازه‌ترین نبرد که امسال رخ داد به خصوص در نبرد ”حمم البدر“ در توانایی موشکی خود به خصوص در کاتیوشا تغییرات ویژه‌ای ایجاد کرده و باعث حیرت شده چرا که فراتر از همه پیش بینی‌ها عمل کرد و بخشی از حرکت‌های غافلگیر کننده مقاومت را که باعث وحشت دشمن می‌شود به نمایش گذاشت و از کاتیوشا‌های بزرگی رونمایی کرد که قادرند کلاهک‌های بزرگی حمل کنند، اما اسم این کاتیوشا‌ها را افشا نکرد و با این موشک‌های جدید بندر اسدود و نیروگاه هسته‌ای دیمونا و فرودگاه بن گورین و پالایشگاه حیفا را آماج حملات خود قرار داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)