• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۲۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸
بین الملل » غرب آسیا
اسناد قتل و عام همچنان دور از دسترس؛

افشای مأموریت نهاد سری رژیم صهیونیستی

بخشی از یک نهاد امنیتی در رژیم اشغالگر در پی آن است تا اسناد کشتار فلسطینیان را مخفی نگه دارد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی؛ بر اساس نتایج پژوهشی جدید در فلسطین اشغالی, بخشی از یک نهاد امنیتی در رژیم اشغالگر در پی آن است تا اسناد تاریخی متعلق به نقش این رژیم در کشتار و کوچاندن اجباری فلسطینیان در سال 1948 را مخفی نگه دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این پژوهش که نتیجه آن از طرف جمعیت عکیفوت و روزنامه هاآرتص منتشر شده است از اسنادی سخن می گوید که بخشی از آنها در یکی از پژوهش های جامع در اسرائیل استفاده شد اما در ادامه این پژوهش اجازه نشر نیافت و به بایگانی های محرمانه رژیم منتقل شد.
مخفی نگه داشتن این اسناد به صورت ویژه بر عهده تیمی امنیتی وابسته به یکی از سرویس های بسیار حساس وزارت امنیت (سازمان جاسوسی) اسرائیل است که ماموریت اصلی اش, پیگیری اسناد متعلق به برنامه هسته ای اسرائیل است. این ماموریت از بیش از ده سال قبل آغاز شد و هدف آن جستجو در آرشیوها در اسرائیل با هدف شناسایی اسناد تاریخی متعلق به دوران فاجعه (روز نکبت در سال 1948) است تا در ادامه برای مخفی نگهداشتن این اسناد و به دنبال آن پوشیده نگه داشتن نقش اسرائیل در کشتار فلسطینیان, ویرانی روستاها, تجاوز به زنان و کوچاندن ساکنان بادیه ها چاره اندیشی شود. حتی در میان اسناد مورد نظر, اسنادی مشاهده می شود که بخش نظارت بر نهادهای نظامی در اسرائیل با نشر آن موافقت کرده است.
لیئور یونه مدیر کل جمعیت عکیفوت در این باره می گوید: «به وجود بخشی محرمانه در داخل نهاد امنیتی پی بردیم که کارش جستجو در آرشیوهای مختلف است. این بخش به صورت غیر قانونی مانع از آن می شود تا مردم به برخی از اسناد دسترسی داشته باشند. بسیاری از این اسناد درباره درگیری های فلسطینی- اسرائیلی به ویژه کوچاندن فلسطینیان در سال 1948 است.»
بر اساس نتیجه پژوهشی که جمعیت عکیووت و روزنامه هاآرتص انجام داده اند, مسئول اصلی مخفی نگه داشتن این اسناد, کارکنان مالماب , سری ترین بخش وزارت امنیت اسرائیل هستند. مالماب ماموریت امنیت و حراست از وزارت دفاع (جنگ), صنایع نظامی و موسسات فعال در ساخت سلاح کشتار جمعی در اسرائیل را بر عهده دارد. این بخش تحت نظر مستقیم وزیر دفاع (جنگ) و نخست وزیر اداره می شود.
عوفر کاسیو عضو کنست می گوید: «اسرائیل خواستار نابودی شواهدی است که موجودیت دیگران را در این منطقه در قبل از شکل گیری اسرائیل اثبات می کند, یکی از باورها در میان بنیانگذاران صهیونیسم ملت بدون سرزمین و سرزمین بدون ملت است اما این باور دروغی بیش نیست و هدف از این دروغ نابودی گذشته این سرزمین است تا بتوانند داستان و روایت مورد نظر خود را تحمیل کنند و بر آینده مسلط شوند.»
یکی از اسنادی که در همین راستا مخفی مانده است فاش می سازد که در سال 1948 میلادی هفتاد درصد از فلسطینیانی که سرزمین خود را ترک کردند دلیل مهاجرتشان عملیات نظامی یهودیان بود, محتوای این سند با روایتی که اسرائیل در این زمینه دارد کاملا متفاوت است, آنچه اسرائیل در این زمینه ترویج می کند این است که فلسطینیان به صورت داوطلبانه و در پاسخ به فراخوان سیاستمداران عرب, سرزمین خود را ترک کردند.
یکی دیگر از اسناد می گوید دیوید بن گوریون اولین رئیس اسرائیل , پس از انتشار اخباری درباره موج بازگشت فلسطینیان از اردن, فرمان ویران سازی روستاهای فلسطینی را صادر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آب، مهر یاس نبوی
شهادت فرمانده حزب الله لبنان به دست صهیونیست‌های جنایتکار
۴ نشان جهانی بر گردن کاراته کا‌های فارسی
وضعیت ذخایر برنج در استان کاملاً مطلوب است
­حذف سرخوش از اسنوکر انتخابی قهرمانی انگلیس
عزاداری روستاییان استان البرز در غم شهادت ام ابیها(س)
پیام روشن وفاداری ملت به مسیر ایثار و امنیت
نیروگاه‌های استان تهران بدون مازوت فعالیت می‌کنند
محور سه قلعه به دیهوک را قبل از مهلت ۱۵ ماهه تکمیل می‌کنیم
توزیع بیش از ۱۳ تن سمنو در ۴۷ موکب مردمی برخوار
برگزاری دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا در چادگان
پیروزی پرگل شهرداری همدان در فوتبال جوانان کشور
احتمال انباشت آلاینده ها در قم 
تشییع پیکر قهرمانان گمنام وطن در سراسر کشور
بهره مندی ۲۰۰ شهروند مسکن مهر دره شهر از خدمات کاروان سلامت
برنامه تشییع پیکر‌های شهدای مقاومت در ضاحیه
قهرمانی دختر کاراته کای هم استانی در المپیک ناشنویان جهان
تشییع شهید گمنام در سرتشنیز
دستگیری ۲۱ متهم در رابطه با مواد مخدر در خنداب
درخشش پوراسماعیل و ذلیکانی؛ دو طلای المپیک برای بابلسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)