• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۸۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۴
بین الملل » تحلیلی

وزیر خارجه پاکستان: دولت هند ذهنیتی فاشیستی دارد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما, شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گفت: دولت هند ذهنیتی فاشیستی درباره کشمیر دارد.

قریشی درباره سفرش به چین گفت: ما تلاش کرده ایم که نظرات خود را به جامعه بین المللی منتقل کنیم.کمیته اتحاد ملی تصمیمات خود را پیش از حمایت کابینه گرفته است.بدیهی است که کمیته مشترک پارلمان هم از این موضوع حمایت کرده است.ما همچنین باید این موضوع را به شورای امنیت منتقل کنیم.ما در نخستین گام با متحدان خود مشورت می کنیم.برخی از آنها در کنار پاکستان با تمام قدرت حضور دارند.من با مقامات چین و از جمله نخست وزیر این کشور دیدارهایی داشتم.ما نظرات خود را به آنها اعلام کردیم.من از این سفر رضایت زیادی دارم.ما در این سفر نظرات خود را به اطلاع مقامات چین رساندیم و آنها نظرات ما را دریافت کردند.از نظر آنها اقدامات هند یکجانبه است.از نظر آنها اقدامات هند غیرقانونی است.آنها معتقدند که این موضوع باید بر اساس منشور سازمان ملل حل و فصل شود.آنها در شورای امنیت سازمان ملل از نظر و موضع ما حمایت کرده اند.آنها نگران صلح و امنیت در منطقه هستند.اقدامات هند صلح و امنیت منطقه را زیر سوال می برد.آنها نگران نقض حقوق بشر در کشمیر هستند.ما شاهد مقررات منع رفت و آمد هستیم.ما شاهد قطع تلفن و برق هستیم.اجازه ورود خبرنگاران به منطقه داده نمی شود.اخبار منتشر نمی شود.ما شاهد یک ابهام و نبود اطمینان هستیم.کمبود مواد غذایی وجود دارد.نبود دسترسی به امکانات درمانی و دارو وجود دارد.تصور نمی کنم که فردا در کشمیر عید باشد.درخواست من این است که هند مقررات منع رفت و آمد را لغو کند و به مسلمانان اجازه برگزاری نماز و انجام قربانی را بدهد.
وزیر خارجه پاکستان در ادامه درباره واکنش های بین المللی به اوضاع کشمیر و گزینه های دیپلماتیک برای حل و فصل وضع موجود گفت:به نظرم ما گزینه های زیادی در اختیار داریم.هند با رد درخواست پاکستان برای حل و فصل دو جانبه این موضوع از طریق مذاکرات دچار اشتباه محاسباتی شده است و به نظرم این تصمیم هند تاثیرات زیادی در وضع اداره کشمیر گذاشته است.به نظرم این فرصتی را در اختیار پاکستان گذاشته است تا این موضوع را به شورای امنیت سازمان ملل بکشاند.این موضوع از گذشته هم در صحن شورای امنیت مطرح شده است.ما نگران وضع موجود در امنیت منطقه جنوب آسیا هستیم.ما نگران نسل کشی در کشمیر هستیم.در حال حاضر این نسل کشی در کشمیر صورت می گیرد.ما در حال حاضر نمی دانیم در منطقه کشمیر اشغالی چه روی می دهد.مقررات منع رفت و آمد برای مدت چند ساعت لغو شد و ما شاهد حضور هزاران نفر از مردم در خیابانها بودیم.پاکستان به دقت اوضاع را زیر نظر دارد.جهان هم وضع موجود را زیر نظر دارد.بیانیه دبیر کل سازمان ملل بسیار متوازن و یک بیانیه بسیار درست است.او اعلام کرده است که این موضوع باید بر اساس منشور سازمان ملل و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل حل و فصل شود.به نظرم این بیانیه به جایی است.چین همیشه از ما حمایت کرده است.این مایه دلگرمی و تشویق ما است.عمران خان نخست وزیر با مقامات کشورهای مختلف در تماس بوده است.من با وزرای خارجه کشورهای مختلف در تماس بوده ام.من امروز صبح با وزیر خارجه کویت صحبت کردم.من همچنین با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صحبت کردم.او نگران اوضاع انسانی و نقض حقوق بشر در کشمیر بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)