• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۹۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
نگاهی به چند خبر پلیس

عملکرد پلیس باید نزدیک به استاندارد‌های جهانی باشد

رئیس پلیس پیشگیری ناجا: عملکرد پلیس باید حرفه‌ای و نزدیک به استاندارد‌های جهانی باشد که برای رسیدن به این موضوع شورای تحول در کلانتری و پاسگاه‌ها را تشکیل داده ایم

دزدیدن پلاک خودرو برای پنهان ماندن دزدی از منزل تهرانی‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "محمد شرفی" در بازدید از مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات ناجا به مناسبت روز خبرنگار با بیان اینکه خبرنگاران سایت پلیس، پویا و فعالیت‌های مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات ناجا اثر بخش است، گفت: معاونت اجتماعی صرف یک ساختار نیست بلکه رویکرد است، قبل از اینکه این معاونت شکل بگیرد تفکر پلیس، سلبی بود و هیچگاه در رابطه با ظرفیت‌های اجتماعی، آگاهی‌های عمومی و همچنین در رابطه با خود عرضه گری به جامعه، برنامه‌ای نداشت و فاقد سیاست بود.
وی ادامه داد: پلیس به معنای واقعی باید رویکرد ایجابی خود را تقویت و در معاونت اجتماعی ناجا متمرکز کند؛ یکی از رموز موفقیت یا مولفه‌های افزایش اعتبار اجتماعی پلیس، بحث قدرت اقناع‌گری و اطلاع رسانی است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: پلیس در حوزه سیاست‌های اقناع‌گری، اجتماعی و اطلاع رسانی بموقع و درست و در مقایسه با دیگر سازمان‌ها و نهاد‌های اجرایی، پیشگام است که از این جهت خوشحالیم.
سردار شرفی تاکید کرد: یکی از مولفه‌های تاثیرگذار در افزایش اعتبار و منزلت سازمانی بحث خودعرضه گری است؛ اگر هرسازمانی بتواند قابلیت و ظرفیت خود را با استفاده از تکنیک و روش‌های معتبر تبلیغاتی عرضه کند و در اختیار عموم جامعه قرار دهد از منزلت بسیار بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: یکی از مولفه‌های مهم، فناوری به‌روز است که بحمدالله مرکز اطلاع رسانی از بهترین ابزار برخوردار است البته کاستی‌هایی هم وجود دارد، اما با همین اندازه بهترین راندمان را ارائه می‌دهد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا عنوان کرد: خوشبختانه معاونت اجتماعی نیروی انتظامی از قابلیتی برخوردار است که اطلس مختلف حوزه ماموریتی را تبیین کرده و تابلویی را ارائه داده است و اعلام کند که وضعیت پلیس در افکار عمومی در کجا قرار دارد.
سردار شرفی گفت: افراد به دلایلی درون جامعه آسیب می‌بینند که مرکز مشاوره قطعا به آن‌ها یاری می‌رساند؛ مددکاران ما نیز تا کلانتری‌ها نفوذ دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.
وی ادامه داد: امروز نیروی انتظامی صاحب این اندیشه است که با مردم و در کنار آنها، از ظرفیت‌های مردمی در راستای انتظام بخشی جامعه و تامین امنیت جامعه، استفاده بهینه کند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در خصوص ماموریت‌های پلیس پیشگیری و اقدامات انجام شده توسط این پلیس، گفت: اساسا ساختار این پلیس با رویکرد ایجابی است و بنا نیست کار سلبی و سخت انجام دهد حتی در بخش پیشگیری انتظامی با رویکرد ایجابی فعالیت می‌کند تا ظاهری را در جامعه از نماد پلیس به عنوان گشت ایجاد کنیم که با حضور ما نظم درون جامعه حاکم شود بدون اینکه هزینه‌ای را به جامعه وارد و یا تحمیل کنیم.
وی ادامه داد: برای این کار ما به نیروی انسانی حرفه ای، آموزش دیده و با مهارت‌های مختلف نیاز داریم، زیرا اولین کسی که در تمامی شئون با مردم در ارتباط است همان لایه‌های پایینی حوزه پیشگیری (کلانتری و پاسگاه و گشت‌های انتظامی) است.
سردار شرفی تاکید کرد: بنابراین اگر در آن بخش، افراد، توانمند شوند و از قابلیت‌های کلامی، ارتباطی و تعاملی مطلوبی برخوردار باشند، ۸۰ درصد ماموریت‌ها بدون نقص انجام می‌شود، این در حالی است که اگر فاقد این ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها باشیم دچار مشکل خواهیم شد.
وی با تاکید بر اینکه بنده در تلاش هستم مهارت و توانمندی را در حوزه کارکنان کلانتری و پاسگاه‌ها ارتقاء دهم، عنوان کرد: شما خبرنگاران به عنوان واسطه بین مردم و پلیس هستید و می‌توانید مطالبات آن‌ها را برای ما بازگو کنید؛ از سویی مردم انتظار رفتار مناسب از کارکنان را دارند، عملکرد پلیس باید حرفه‌ای و نزدیک به استاندارد‌های جهانی باشد که برای رسیدن به این موضوع شورای تحول در کلانتری و پاسگاه‌ها را تشکیل داده ایم.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا به دوربین البسه پلیس نیز اشاره کرد و ادامه داد: بنا بود ۴۰ هزار دوربین البسه تهیه کنیم، اما هنوز به عدد مورد نظر نرسیده ایم؛ با قاطعیت اعلام می‌کنم البسه‌های دوربین دار نقش نظارتی دارد و گامی در راستای استاندارد سازی رفتار کارکنان است و البته در شیوه رفتار مردم با پلیس نیز موثر است چراکه همه چیز ثبت و ضبط می‌شود و از طرفی به عنوان یک سند محکمی نزد محاکم قضائی است.

 دستگیری برادران دوقلو به جرم دزدی خودرو 
رئیس کلانتری ۱۳۲ نبرد گفت: مأموران کلانتری پس از کشف خودرو پراید سرقتی، متهمان پرونده را که برادران دوقلو بودند، دستگیر کردند.
سرهنگ جهانشاد تیموری افزود: پس از کشف خودرو مشخص شد که لوازم داخل آن باز و دزدیده شده است.
رئیس کلانتری ۱۳۲ نبرد گفت: همه اموال دزدی از داخل منزل متهمان کشف شد و در بازرسی از مخفیگاه آن‌ها، دستگاه‌های شماره‌ای سند کردن موتورسیکلت و خودرو هم بدست امد.
سرهنگ تیموری با اشاره به اعتراف متهمان به ۱۵ فقره دزدی تصریح کرد: لوازم داخلی خودرو کشف شده را به طور کامل متهمان تخلیه کرده بودند و لوازمی از قبیل آینه، باتری، فرمان و ... را پس از بازکردن برای فروش آن در سایت دیوار آگهی می‌کردند و همچنین در اختیار اوراقچی‌های میدان شوش قرار می‌دادند.
رئیس کلانتری ۱۳۲ نبرد با بیان اینکه مالخر پرونده تحت تعقیب است و دستگیر خواهد شد، گفت: متهمان تنه موتور را سنگ می‌گرفتند و شماره قبلی بدنه را پاک می‌کردند و پس از آن با دستگاه‌های مخصوص اقدام به شماره گذاری بر روی بدنه موتورسیکلت و خودرو می‌کردند.
سرهنگ تیموری گفت: شهروندان از طریق وکالت شخصی برای خرید و فروش موتورسیکلت و خودرو اقدام نکنند و حتما از مبادی رسمی و شماره گذاری‌های معتبر انجام دهند.

 دزدیدن پلاک خودرو برای پنهان دزدی از منازل 
رئیس کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس از دستگیری دزد حرفه‌ای منزل تهرانی‌ها در تعقیب و گریز پلیسی خبر داد.
سرهنگ ضرغام آذین گفت: درپی تماس‌های شهروندی با سامانه ۱۱۰ پلیسی ماموران عملیات این کلانتری در جریان پرسه زنی‌های پژو ۲۰۶ سفید رنگ در محدوده خیابان درختی قرار گرفتند و برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی با بیان اینکه پلیس با حضور در محل متوجه دزدی بودن پلاک این خودرو شد، ادامه داد: پلاک خودرو دو هفته پیش از خودرو دیگری سرقت شده بود که در ادامه سرنشینان خودرو متوجه حضور پلیس شدند و فرار کردند، اما در ادامه خودرو متوقف شد.
سرهنگ آذین با اشاره به فرار دو سرنشین جلو به صورت پیاده ادامه داد: افسران عملیات موفق به دستگیری یک نفر شدند، اما دو متهم فراری با توجه به شلوغی و ترافیک در خیابان متواری شدند.
وی تصریح کرد: متهم دستگیر شده ۲۴ سال سن دارد و مدعی است از یکی از شهر‌های غربی به تهران آمده است؛ متهم مدعی بود با دو دوستش یک خانه مجردی در غرب تهران اجاره کرده اند و با خودروی توقیف شده که برای دوست شان است به سعادت آباد و منازل مسکونی واقع در شهرک غرب می‌رفتند و از منازل مسکونی دزدی می‌کردند.
متهم مدعی بود دوستانش حدود یک سال است از خانه‌های شهروندان تهرانی دزدی می‌کردند.
رئیس کلانتری شهرک قدس از شهروندانی که چند وقت اخیر از خانه شان دزدی شده است، دعوت به کلانتری کرد و بعد از دیدن فیلم‌های دوربین مداربسته تصاویر متهم با تصاویر چند فیلم دوربین مداربسته تطبیق داده شد که متهم در آن‌ها با خودرو پلاک سرقتی شان دزدی کرده بود.
در انتها متهم به مقام محترم قضائی معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات دانش آموزی تیراندازی با تفنگ بادی در جرقویه علیا
۳۶ ساختمان اداری اردبیل به پنل خورشیدی مجهز شدند
ابتلای زنان به پوکی استخوان، بیشتر از مردان
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اخلال در توزیع نهاده‌های دامی خراسان جنوبی
تفاهم‌نامه همکاری آبفا و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی استان برای فراگیری نخستین واژه آب
بهسازی ۱۰۰ درصدی روستا‌های بخش گیان
تولید ۷۵ درصد شیلات استان در نهاوند
برنامه رقابت‌های بین المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی ۲۰۲۶
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
تخریب یک باب کوخه در اراضی حاشیه تالاب میانگران ایذه
کوچ کاکایی ها به غرب مازندران
برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج زنجان
مشارکت ۵۵ درصدی در انتخابات مجلس عراق
فعالیت ۶۹ کتابخانه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
آلودگی هوای ۲۱ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی
توزیع ۸۵۰۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان اسدآباد توزیع شد.
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
«لئوناردو داوینچی»، در خبرهای امروز رسانه
آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)