• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۱۶۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱
بین الملل » تحلیلی
پس از رای دادگاه عالی جبل الطارق؛

بازتاب حکم رهایی نفتکش ایرانی در رسانه های انگلیسی

رسانه های انگلیس برخلاف روز توقیف غیر قانونی نفتکش گريس 1 به موضوع رهايي اين نفتکش ايراني نپرداختند و ترجیج دادند از کنار این موضوع عبور کنند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، پس از رای دادگاه عالی جبل الطارق مبنی بر آزادی فوری نفتکش گریس 1 که دیروز اعلام شد، رسانه های انگلیس امروز برخلاف روز توقیف غیر قانونی این نفتکش به این موضوع نپرداختند و ترجیج دادند از کنار این موضوع عبور کنند.

اغلب رسانه های انگلیس، صرفاْ خبر آزادی نفتکش گریس1 را در همان ساعات اولیه اعلام کردند و این خبر در روزنامه های این کشور، امروز بازتاب چندانی نداشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
در ادامه، اخبار رسانه های انگلیسی درباره نفتکش یاد شده مرور می شود:
شبکه تلویزیونی اسکای اعلام کرد دولت جبل الطارق، با عرض اندام در برابر آمریکا، نفتکش ایران را آزاد کرد و بدین ترتیب، یکی از کوچک ترین کشورهای جهان، یکی از بزرگ ترین قدرت های جهان را کنار زد. به گزارش این شبکه، توقیف کشتی ایران، به دست نیروی دریایی انگلیس، تنش ها را میان ایران و غرب افزایش داد.
روزنامه گاردین نوشت زمانی که انگلیس، نفتکش ایران را توقیف کرد، تندروها در آمریکا، شاد شدند اما این اقدام، انگلیس را در بازی قدرت میان آمریکا و ایران، به دام انداخت و آسیب پذیری انگلیس را آشکار کرد.
به نوشته روزنامه دیلی اکسپرس، برغم دخالت های دونالد ترامپ در آخرین لحظات، نفتکش ایران که یک ماه پیش توقیف شده بود، در جبل الطارق آزاد شد. وزارت دادگستری جبل الطارق صبح روز آزادی این نفتکش اعلام کرده بود که آمریکا، با وارد ساختن اتهاماتی، خواهان توقیف و ضبط این نفتکش شده که این اتهامات در حال بررسی است.
روزنامه دیلی میرور نوشت پس از آزادی کاپیتان و سه ملوان کشتی گریس 1، قاضی دادگاه عالی جبل الطارق گفته بود اگر دولت آمریکا با ارسال درخواست و مدارک، دخالت نمی کرد نفتکش ایران در اوایل صبح آزاد می شد. به نوشته دیلی میرور، ایران، ادعای دولت انگلیس را مبنی بر حمل محموله این کشتی به سوریه، رد کرده بود.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، برغم تمایل آمریکا برای ضبط نفتکش گریس 1 که حامل دو میلیون و یکصد هزاربشکه نفت است، جبل الطارق نفتکش ایران را آزاد کرد. این روزنامه به نقل از توئیت وزیر خارجه ایران، اقدام آمریکا را تلاشی برای راهزنی نامید. به نوشته ایندیپندنت، یکی از سخنگویان وزارت خارجه انگلیس گفت: ما در جریانیم که دولت جبل الطارق، از ایران تضمین گرفته است تا گریس1، محموله اش را به سوریه منتقل نکند. ایران باید به این تضمین وفادار بماند. 
روزنامه ایوینینگ استاندارد هم نوشت مقامات جبل الطارق، نفتکش ایران را که مظنون به نفت رسانی به سوریه است، آزاد کردند. آمریکا در آخرین ساعات تلاش کرد مانع آزادی این نفتکش ایران شود.
به نوشته روزنامه فایننشیال تایمز، نفتکش ایرانی گریس 1 در 4 ژوئیه امسال در جبل الطارق توقیف شد و نیروی دریایی انگلیس، این کشتی را به ظن نفت رسانی به سوریه، از ادامه سفر بازداشت. این روزنامه نوشت اگرچه آمریکا در آخرین ساعات تلاش کرد مانع رفع توقیف این نفتکش شود، رای دادگاه عالی جبل الطارق، به کاهش تنش میان تهران و لندن منجر می شود.
روزنامه تایمز نوشت آمریکا در پیشگیری از آزادی نفتکش توقیف شده ایران در جبل الطارق، ناکام ماند و دادگاه عالی جبل الطارق، نقشه آمریکا را برای ضبط کشتی، خنثی ساخت. اکنون امیدها برای آزاد شدن نفتکش توقیف شده انگلیس به دست ایران، بیش تر شد. به نوشته تایمز، ایران رفع توقیف از نفتکش گریس1 را «شکستی مفتضحانه» برای آمریکا دانسته است.
روزنامه دیلی تلگراف به نقل از فابیان پیکاردو (Fabian Picardo)، وزیر اول دولت محلی جبل الطارق نوشت اگرچه نفتکش ایرانی آماده ترک آب های این کشور است، هنوز می توان با حکم قضایی، از خروج آن پیشگیری کرد. به نوشته این روزنامه، دولت آمریکا اعلام کرده است کارکنان نفتکش گریس1 را از دادن روادید آمریکا، محروم خواهد کرد.
روزنامه سان نوشت نفتکش توقیف شده ایران که روابط تهران و لندن را به مرز پرتگاه کشانده بود، با رای دادگاه جبل الطارق آزاد شد.
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی هیئت داوران بخش معارفی مسابقه‌های سراسری قرآن اوقاف
هندبال بانوان قهرمانی جهان؛ شکست ایران مقابل سوئیس
هفته سیزدهم لیگ آزادگان؛ صف‌آرایی دو نماینده مازندران
تقویم روز و اوقات شرعی هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
توسعه عمرانی و رفع مشکلات زیرساختی، دستاورد سفر دولت به بوشهر
توزیع ۲۴ تن جو و ۲۰ تن سبوس بین ساربانان مانه
فعالیت ۱۵ مرکز رشد هوش مصنوعی و رباتیک در فارس
پیش بینی بارش پراکنده در استان‌های ساحلی دریای خزر
اعزام دانش آموزان ایجرودی به سفر معنوی راهیان نور
دولت خود را درخصوص وعده‌های مطرح‌شده مسئول می‌داند
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)