• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۲۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۸
اقتصادی » صنعت
گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما ؛

بررسی بهره برداری از معادن سنگ و موانع و راهکارهای پیش رو

­نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: همه مسئولین باید از بابت خروج مواد خام از کشور شرمنده باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، علیزاده در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: در این شرایط، فرصت های اشتغال و بهره مندی از ارزش افزوده با قیمت مفت از دستمان می رود.
او ادامه داد : متأسفانه موارد بسیاری وجود دارد که یک فرد در شهرستانی پهنه ای را ثبت کرده و یا بر روی آن دست اندازی کرده و بدون بهره برداری معادن را رها کرده اند و اجازه بهره برداری از آن را نمی دهند نباید پهنه ها را به افراد فرصت طلب واگذار کنیم باید با آنها برخورد کنیم.
البته گفتنی است که ایران سالهاست از معادن مس سُنقُر تا سقف 300 هزار تن کنستانتره به چین صادر می کند و این تنها نمونه ای از خام فروشی به دیگر کشورهاست .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شریفی دبیر کل انجمن سنگ کشور در ارتباط زنده تصویری از دیگر استودیو گفت : مجوزهایی که به پهنه های اکتشافی واگذار می گردد عمدتاً به دولتی هایی همچون ایمیدرو و بنیاد شهید یا دیگران است و واگذاری خصوصی بسیار کم اتفاق می افتد، البته واگذاری پهنه در قانون هم دیده نشده است. اگر پهنه ای را به بخش خصولتی واگذار کنیم مشکلی در بخش اکتشاف حل نکرده ایم .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع وزارت صمت در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: از آنجا که مصرف سنگ تزئینی در کشور ما بالاتر از متوسط جهانی است، از این رو سالانه چیزی حدود 95 میلیون مترمربع تولید سنگ تزئینی به نام ایران ثبت می شود. در این لحظه باید گفت بزرگنمایی یک بخش و زیر سوال بردن زحمات سنگ بُرها و تولید کنندگان درست نیست.
او با تکذیب گفته های شریفی دبیرکل انجمن سنگ کشور افزود: در حال حاضر بسیاری از واگذاری های پهنه ها و معادن در دست خصوصی هاست.
افراسیابی معاون حفاظت و حمایت منابع طبیعی سازمان جنگل ها در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: با توجه به تفاوت میان وظایف و رسالت سازمان سنگ ها و وزارت صمت، ما به دنبال حفظ آب و خاک و منابع طبیعی هستیم و وزارت صمت به دنبال بهره برداری فیزیکی از منابع خاکی و زیرزمینی و مراتع، در این بین اگر متقاضی بهره برداری از منابع طبیعی درخواستی مبنی بر استفاده و استخراج از منابع و پهنه های طبیعی ارائه نماید این درخواست در کمیته ای مورد بررسی قرار می گیرد و چنانچه قابل قبول باشد با درخواست موافقت می گردد.
او ادامه داد: با توجه به اینکه در راستای قانون، با محدودیت های قانونی و فنی روبرو هستیم از این رو در واگذاری های جنگلی، برابر قانون مطلقاً هر گونه واگذاری ممنوع است و ما نمی توانیم با سلیقه شخصی به درخواست ها پاسخ دهیم.
افراسیابی گفت: در سال های اخیر حدود سه میلیون مترمربع واگذاری صورت گرفته و اگر مخالفتی هم وجود دارد به دلیل ضوابط قانونی و ممنوعیتی است که قانون برای واگذاری جنگل ها و مراتع وضع نموده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


علیزاده نایب رئیس کمیسیون منابع طبیعی مجلس در استودیو گفت: متأسفانه در دولت، طوری بنا گذاشته شده که شمشیر دو لبه در دست منابع طبیعی قرار می گیرد و به غیر از مجلس و وزارت صمت کسی نمی تواند جلوی تصمیم منابع طبیعی را گرفته و کاری انجام دهد. شاید لازم باشد کمی قانون را شُل کنیم و از قدرت منابع طبیعی بکاهیم زیرا منابع طبیعی هر طور که دلش می خواهد عمل می کند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)