• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۳۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
همایش سراسری گام دوم انقلاب اسلامی

ناکامی آمریکا در تشکیل ائتلاف جهانی

فرمانده نیروی هوایی ارتش: بسیاری از کشور‌ها به دلیل اینکه تردید دارند ائتلاف جهانی مقابل ایران موفق خواهد شد یا نه، در این ائتلاف شرکت نکردند

برگزاری همایش سراسری گام دوم انقلاب اسلامیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» در همایش سراسری گام دوم انقلاب اسلامی که امروز در دانشگاه هوایی شهید ستاری نهاجا برگزار شد، با اشاره به اینکه در طول این انقلاب حوادث و رخداد‌های زیادی اتفاق افتاد، اظهار داشت: زمانی که انقلاب اسلامی به وقوع پیوست، جهان دو قطبی بود و هیچ کشوری خارج از این دو بلوک نمی‌توانست عمل کند؛ لذا این انقلاب اسلامی بود که گفتمان جدیدی را با عنوان «نه شرقی، نه غربی» ایجاد کرد.
وی ادامه داد: هیچ جنگی در آن دوران منجر به تشکیل کشور جدیدی نشد و غرب و شرق بحران‌ها را کنترل می‌کردند؛ در چنین شرایطی قطب جدیدی به نام انقلاب اسلامی ایجاد شد و با گفتمان نه شرقی و نه غربی در برابر این دو ابرقدرت ایستادگی کرده است.
امیر نصیرزاده با بیان اینکه جمهوری اسلامی تفکرات دو قطب دیگر و حاکمان استکبار جهانی را به چالش کشید، گفت: در آن دوران بلوک شرق و غرب برای شکست انقلاب اسلامی شروع به تحریک قومیت‌ها کردند؛ لذا گروه‌های سیاسی مختلفی در آن زمان تشکیل شد.
وی افزود: امروز آمریکا برای جلوگیری از پیشرفت ما به دنبال تشکیل ائتلاف جهانی است و بسیاری از کشور‌ها به دلیل اینکه تردید دارند که این ائتلاف موفق خواهد شد یا نه، در این ائتلاف شرکت نکردند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: تحریم‌های اقتصادی و نظامی از اوایل انقلاب شروع شد و مختص به امروز نیست.
امیر نصیرزاده ادامه داد: مستکبران با تحریک صدام جنگ هشت ساله را علیه ایران به راه انداختند و به دنبال این بودند که انقلاب اسلامی را در همان اوایل پیروزی با شکست مواجه کنند.
وی با بیان اینکه باید توجه داشت که انقلاب اسلامی در توطئه، تحریم و جنگ چگونه پیشرفت کرده است، گفت: انقلاب ما با تمام سختی‌ها پیروز شد و پیشرفت کرد و آینده این انقلاب اسلامی به دست جوانان خواهد بود.
امیر نصیرزاده با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راهی برای جوانان است، گفت: جوانان باید پرشورتر این راه را ادامه دهند، زیرا آن‌ها موتور محرک جمهوری اسلامی ایران هستند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: جوانان باید با استفاده از تجارب ۴۰ سال گذشته جایگاه جمهوری اسلامی را بالا ببرند، چرا که جوانان به فناوری‌های روز مسلح هستند.
وی با بیان اینکه در ادامه مسیر انقلاب اسلامی با استکبار جهانی با چالش‌هایی مواجه هستیم، گفت: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ما در موضع تدافعی قرار داشتیم، اما امروز دشمن به دلیل اینکه جبهه مقاومت، ایران اسلامی را الگو قرار داده و در مرز‌های رژیم صیونیستی حضور دارند، ملت ایران را محکوم به تحریم کرده‌اند.
امیر نصیرزاده ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران مرز‌های تدافعی خود را هزاران کیلومتر ورای مرز‌های خود تعریف کرده است و به دلیل درخواست دولت‌های قانونی برای مبارزه با استکبار جهانی در آنجا حضوری مستشاری دارد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به اینکه زمانی ما متکی به کشور‌های دیگر بودیم، اما امروز سلاح می‌سازیم، گفت: امروز آمریکا و استکبار به ما می‌گویند چرا سلاح و موشک می‌سازید؟! و این یعنی پیشرفت.
امیر نصیرزاده با بیان اینکه سبک زندگی اسلامی یکی از مهمترین بند‌های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: دشمن امروز با جنگ نرم به دنبال از این بردن سبک زندگی اسلامی است.
 
جوانان نقش راهبردی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند
فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با بیان اینکه جوانان مهمترین نقش را در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند، گفت: در طول تاریخ، جوانان این مرز و بوم نشان دادند که نقش مهمی را در اعتلای انقلاب داشتند و دفاع مقدس نمونه‌ای بازر از آن است.
سرهنگ «علیرضا رودباری» فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری در همایش ملی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که امروز در این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در حالی ۴۰ سالگی خود را به سر برد که دشمنان گمان‌های باطل و شومی به سر داشتند، اظهار داشت: دشمنان تلاش داشتند که ما ۴۰ سالگی انقلاب را نبینیم.
وی ادامه داد: امام خامنه‌ای در بیانیه‌ای خطاب به مردم دستاورد‌های مهم طی ۴۰ سال گذشته را عنوان کردند و به جوانان و ملت ایران رهنمود‌هایی داشتند که می‌تواند چراغ راهی برای همگان باشد.
سرهنگ رودباری گفت: با اجرای بند‌های بیانیه گام دوم انقلاب می‌توان به تمدن اسلامی رسید؛ در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جوانان بیشترین نقش را دارند و خطاب مقام معظم رهبری بیشتر به جوانان است.
فرمانده دانشگاه شهید ستاری با بیان اینکه هدف ما تربیت نیرو‌های ولایتمداری است، گفت: یکی از مهم‌ترین موضوع‌ها در نیروی هوایی تربیت نیرو در تراز انقلاب اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: جوانان مهمترین نقش را در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند و در طول تاریخ انقلاب، جوانان نقش مهمی داشتند که دفاع مقدس نمونه‌ای بازر از آن است.
 
برگزاری همایش سراسری گام دوم انقلاب اسلامی
همایش سراسری گام دوم انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد.
در این همایش، سردار عباس سه‌دهی رئیس دفتر ارتباطات نیرو‌های مسلح، سردار مهرعلی باران‌چشمه رئیس سابق اداره تربیت بدنی ستادکل نیرو‌های مسلح و جمعی از مقامات لشکری و کشوری حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)