• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳
خوزستان » ورزشی
یادداشت روز؛

رقابت تیمهای خوزستانی در هفته دوم لیگ برتر فوتبال

مسابقات هفته دوم لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور فردا با حضور تیمهای استان خوزستان آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، هفته دوم این رقابت‌ها فردا درحالی با برگزاری ۴ بازی درشهر‌های تهران، مشهد، آبادان رقابت تیمهای خوزستانی در هفته دوم لیگ برتر فوتبالو اصفهان آغاز می‌شود که دریکی از حساس‌ترین دیدار‌های این هفته تیم فولادخوزستان از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف آبی پوشان پایتخت می‌روند؛ نبردی که می‌تواند خالق صحنه‌های جذابی باشد.
سرخ پوشان دیار کارون پس از شکست هفته نخست این هفته نیز بازی سختی درمقابل دارند، جواد نکونام که سابقه بازی در استقلال را دارد، مقابل تیم مجبوبش قرار می‌گیرد. این دومین مصاف جواد نکونام با تیم استقلال در لباس مربیگری است. اولین رویارویی نکونام در سمت مربیگری با استقلال تهران به دیدار رفت فصل گذشته بر می‌گردد؛ جایی که نکونام به عنوان سرمربی نساجی موفق شد در ورزشگاه خانگی نساجی قائمشهر تیم استقلال را با تساوی بدون گل متوقف کند و به عنوان یک مربی جوان و موفق خود را مطرح کند؛ از سوس دیگر دیدار فولاد و استقلال برای نکونام از این حیث راحت نخواهد بود چرا که انگیزه‌های کاپیتان سابق تیم ملی را برای کسب موفقیت دوچندان کرده است.
فولاد اگر می‌خواهد امسال به اهداف خود برسد نباید بازنده از این میدان خارج شود. بازگشت کولیبالی مصدوم خیال سرمربی جوان فولاد خوزستان از خط دفاع را راحت می‌کند.
حسن بیت سعید برای این بازی انگیزه بسیار بالایی دارد. مهاجم تکنیکی فولاد پس از آنکه در استقلال تهران به حق خود نرسید و خیلی زود از این تیم جدا شد، می‌خواهد ثابت کند آبی پوشان پایتخت در مورد وی اشتباه کردند. در آنسوی میدان آبی پوشان برای جبران ناکامی هفته گذشته با تمام توان بازی خواهند کرد. این اولین حضور استراماچونی سرمربی ایتالیایی در ورزشگاه آزادی است و هواداران آبی پوشان پس از باخت هفته نخست با چیزی غیر از پیروزی راضی نخواهند شد. استقلال برای حفظ آرامش تماشاگرانش باید سه امتیاز این بازی خانگی را بگیرد تا شرایط برای فعالیت مربی ایتالیایی بهتر شود.
به هرحال بازی فردا سی و پنجمین تقابل استقلال تهران و فولاد خوزستان در لیگ برتر فوتبال است و باید به انتظار نشست و دید کدامیک می‌توانند اولین پیروزی خود را در لیگ نوزدهم رقم بزنند.
اما دومین شهرآورد خوزستان در نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور فردا شب در ورزشگاه تختی آبادان برگزارمی شود، دیداری که تیم‌های صنعت نفت آبادان و نفت مسجد سلیمان از ساعت ۲۰ و ۱۵ دقیقه در مقابل یکدیگر صف آرایی می‌کنند. بازی در آبادان مقابل هواداران پرشور صنعت کار سختی برای شاگردان مهدی تارتار خواهد بود. نفت مسجد سلیمان هفته گذشته در خانه تراکتور پرقدرت را متوقف کرد و این هفته نیز می‌کوشد در درجه نخست دروازه خود را بسته نگه دارد و سپس در ضد حملات چشم به گلزنی داشته باشد. کسب تک امتیاز از نبرد آبادان برای نفت مسجدسلیمان نیز نتیجه بدی نخواهد بود. تیمی که همچنان به علت بدهی اجازه استفاده از برخی از بازیکنان جدید خود را از سازمان لیگ دریافت نکرده است. اما صنعت نفت بدنبال دومین پیروزی فصل خود درخانه است، طلایی پوشان که هفته گذشته در اهواز سه امتیاز شیرین خارج خانه از فولادخوزستان گرفتند، این بار بدنبال برپا کردن جشن پیروزی درمقابل دیدگان هوادران خود هستند. دراگان اسکوچیچ، اگر دومین شهرآورد خوزستان را هم با برد پشت سر بگذارد، جایگاهش را در صنعت نفت محکم‌تر می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)