• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
اجتماعی » جامعه و شهری
در جلسه هماهنگی سومين جشنواره جهادگران مطرح شد

۳۰ آبان؛ آخرين مهلت ارسال آثار به جشنواره جهادگران

دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی جهادگران: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های تخصصی و هنری تا ۳۰ آبان به دبیرخانه همایش ارسال کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «حمید فرقانی» دبیر سومین جشنواره ملی جهادگران امروز در جلسه هماهنگی این جشنواره اظهار داشت: در سال گذشته سه هزار و ۱۴۵ اثر در جشنواره ملی جهادگران شرکت کردند که بیشترین آثار مربوط به استان‌های مازندران، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی و تهران بود و از صاحبان ۱۰۰ اثر تقدیر شد.
وی افزود: در سومین جشنواره ملی جهادگران به دنبال شناسایی گروه‌هایی هستیم که در حوزه‌های تخصصی فعالیت می‌کنند و خدمات ارائه می‌دهند؛ علاوه بر این، مشارکت همه نهاد‌ها برای اجرایی کردن ایده‌ها و طرح‌های ارسالی به جشنواره را هم دنبال می‌کنیم.
دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی جهادگران ادامه داد: عموم علاقه مندان می‌توانند آثار مرتبط با جشنواره را در بخش‌های تخصصی و هنری تا ۳۰ آبان به دبیرخانه همایش ارسال کنند، تا پس از ارزیابی و بررسی آنها، مراسم اختتامیه جشنواره و معرفی صاحبان آثار برتر را در ۲۰ بهمن برگزار کنیم.
 
 کسی قصد تصدی گری بر گروه‌های جهادی نداشته باشد 
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: انتظار داریم کسی قصد تصدی گری بر گروه‌های جهادی را نداشته باشد، زیرا گروه‌های جهادی دستوری کاری را انجام نمی‌دهند.
محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در نشست هماهنگی سومین جشنواره ملی جهادگران، اظهار داشت: برگزاری جشنواره ملی جهادگران را می‌توان یکی از بستر‌های عمومی کردن اقدامات جهادی در سطح کشور دانست، زیرا سازمان بسیج سازندگی یک نهاد تسهیل گر در حرکت‌های جهادی است.
وی افزود: بیش از ۱۲ هزار گروه جهادی در سراسر کشور فعالیت دارند که که از این تعداد بیش از هفت هزار گروه در قالب گروه‌های جهادی بسیج مساجد و محلات فعالیت‌های خود را در مناطق محروم کشور انجام می‌دهند.
آقای زهرایی با اشاره به اینکه روند ثبت نام و شناسه دار شدن گروه‌های جهادی در سامانه عمران اجتماعی ادامه دارد، عنوان کرد: در سامانه مورد اشاره خروجی اقدامات جهادگران را با ذکر توضیحات و تصاویر منعکس می‌کنیم تا مشخص شود هر گروه جهادی چه عملکردی را از خود به جای گذاشته است.
وی در ادامه تاکید کرد: همان گونه که بسیج سازندگی مانع اقدامات هیچ نهاد و دستگاه حاکمیتی در کشور نیست، انتظار دارد کسی هم قصد تصدی گری بر گروه‌های جهادی را نداشته باشد، زیرا گروه‌های جهادی دستوری کاری را انجام نمی‌دهند.
 
 برگزاری سومین جشنواره ملی جهادگران 
مسئول سازمان بسیج سازندگی: سومین جشنواره ملی جهادگران، سوم بهمن با حضور گروه‌های جهادی موفق استانی برگزار می شود
محمد زهرایی امروز در نشست هماهنگی سومین جشنواره ملی جهادگران اظهار داشت: امسال پایش درستی از شورا‌ها و مجامع استانی تمامی جهادگران صورت میگیرد تا در مأموریت‌های بسیج سازندگی و در مجامع استانی نقش تعیینکنند‌های ایفا کنند.
وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجامع و شورا‌های استانی بسیج سازندگی، شناسایی توانمندی‌ها و نیز جمع آوری آثار و تجارب جهادگران است.
آقای زهرایی با اشاره به اینکه امسال دبیری جشنواره با بسیج دانشجویی است، ادامه داد: علاوه بر گروه‌های جهادی موفق استانی، اقشار مختلف جامعه نیز میتوانند آثار خود را در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سلامت، عمران و آبادانی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی تأکید کرد: تبلیغ فعالیت گروه‌های جهادی یکی از فرصت‌های مناسب برای تبدیل شدن تفکر جهادی به فرهنگ عمومی است که اگر این موضوع گسترش یابد، میتوان آن را به عنوان راهی برای تحقق انتظارات رهبر معظم انقلاب اسلامی از گروه‌های جهادی دانست.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه امسال جشنواره در تاریخ سوم بهمن برگزار میشود، خاطرنشان کرد: سال گذشته داوری این جشنواره را حدود ۴۰ نفر از پیشکسوتان جهادی انجام دادند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
پویش آبادان را سبز میکنیم
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)