• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن آجا

مقابله با تهاجم فرهنگی با توسل و عمل به قرآن

معاون هماهنگ کننده ارتش: جنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بسیار جدی و راه مقابله با تهاجم فرهنگی توسل و عمل به قرآن است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش پیش از ظهر امروز (شنبه) در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش که در ستاد آجا برگزار شد، با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، اظهار داشت: جنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بسیار جدی است؛ اما به دلیل اینکه در قالب جنگ نرم صورت میگیرد، این جنگ قابل مشاهده نیست و بسیاری هنوز آن را جدی نگرفته اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی هدف تهاجم فرهنگی دشمن را تغییر فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی دانست و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی با تهاجم فرهنگی و با استفاده از ابزار رسانه میخواهند فرهنگ و روش زندگی ما را تغیر دهند تا بتوانند اهداف خود را پیش ببرند.
امیر سیاری اجرای برخی از برنامه‌ها در مراسم سوگواری و جشن‌ها را نشانه تأثیر فرهنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بر فرهنگ مردم برشمرد و افزود: متأسفانه تأثیر جنگ رسانه ای و فرهنگی دشمن در صحبت کردن و آداب و رسوم ما رسوخ کرده و این تهاجم فرهنگی به دنبال تغییر سبک زندگی ملت شریف ایران است. آن‌ها با این تأثیرگذاری بر فرهنگ ما میخواهند آداب، رسوم و فرهنگ ما را تغییر دهند و ملت ما را به ملتی تابع و دنباله رو مبدل کنند.
وی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی و اسلام تلاش بسیاری نیز برای تغییر آداب و رسوم عزاداری امام حسین (ع) انجام داده اند که متأسفانه در برخی مراسم و نوحه خوانی‌ها این موضوع را مشاهده میکنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش راه مقابله با تهاجم فرهنگی را توسل و عمل به قرآن دانست و گفت: همه ما سربازان ایران اسلامی آماده مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن هستیم و باید با توکل به خدا و اجرای اصول قرآن کریم، دشمن را در دستیابی به اهدافش ناکام بگذاریم.

حجت الاسلام جلیلی صفت
 قرآن انسان را از آسیب‌ها و آفات مصون می‌دارد 
جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: انس با قرآن، نگاه به قرآن، تلاوت، تدبر و عمل به قرآن، انسان را از آسیب‌ها و آفات مصون میدارد.
حجت الاسلام «احمد جلیلی صفت» جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی ارتش که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات ستاد آجا برگزار شد، اظهار داشت: قرآن نور است و پاکان با قرآن سروکار دارند.
حجت الاسلام جلیلی صفت افزود: افرادی که با قرآن مأنوس هستند و زندگی می‌کنند، زندگی شان از معنویت و نورانیت بیشتری برخوردار است و به خدا نزدیک ترند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به قرآن به عنوان یک کتاب آسمانی و انسان ساز گفت: انس با قرآن، نگاه به قرآن، تلاوت، تدبر و عمل به قرآن، انسان را از آسیب‌ها و آفت‌ها مصون می‌دارد. همیشه برنامه‌های قرآنی را این طور تلقی کنید که در محضر خدا و تحت توجهات خاصه او هستید.
جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه اگر کسی حافظ قرآن باشد، باید سعی کند تا عامل هم باشد، بیان کرد: در روز حشر، حافظان قرآن تنها آن آیاتی را که به آن عمل کرده اند، می‌توانند بخوانند.
حجت الاسلام جلیلی صفت در پایان با اشاره به اهمیت ترویج مفاهیم ارزنده قرآنی در سطوح مختلف زندگی مردم جامعه اسلامی، تأکید کرد: باید تلاش کنیم تا سبک، روش و منش زندگی مان قرآنی و متأثر از فرامین الهی باشد.

 اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش 
مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش امروز با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده آجا برگزار شد.
مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش پیش از ظهر امروز با حضور امیر دریادار «حبیب الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش برگزار شد.
در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات قرآنی، ۵۰۰ نفر از خواهران شاغل در ارتش و همسران و فرزندان کارکنان آجا در رشته‌های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ قرآن و درک مفاهیم شرکت کردند، ۱۶۰ نفر به مرحله استادی رسیدند و ۹۷ نفر نیز منتخب شدند.
در این مراسم حجت الاسلام «احمد جلیلی صفت» جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، حجت الاسلام «حسین صنعت پور امیری» رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش و جمعی از خانواده‌های کارکنان آجا حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمانی صاف در چهارمحال و بختیاری
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی قدرتمند و برخاسته از اراده ملت
خسارت بیش از ۳ همتی اغتشاشات در کرمان
برپایی میز‌های خدمت حراست‌های استان
ستاره‌های ووشوی بانوان مازندران درخشیدند
خالو درویش؛ حامی حرا
رسیدگی به پرونده‌های مهم در اغتشاشات اخیر درمرکز استان کرمان
همایش بزرگ سربازان کوچک امام زمان در یزد
همه دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهیم و مسئولند
باد‌ها و نام‌ها
تجلیل از گروه های سرود انقلابی در سمنان
تعاونی برتر روستایی بهادران مقام اول ملی کشور را کسب کرد
مه و باران در جاده های خراسان رضوی
اعمال محدودیت تردد‌های دریایی از بنادر کیش به چارک و آفتاب، فردا ۱۱ بهمن
دیدار با خانواده شهید عجم در آزادشهر
شهدادی، روستای گلخانه‌ای در جنوب کشور
دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان فینالیست‌های سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو
سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان
قطار رویداد ایران جان به هرمزگان رسیده است
کاربران فضای مجازی اقدام اتحادیه اروپا را محکوم کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)