• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
نشست هم اندیشی با فعالان بازار سرمایه

افزایش سهم بازار سرمایه در تامین مالی اقتصاد

وزیر اقتصاد: بازار سرمایه نسبت به سهمی که باید در تامین مالی اقتصاد کشور داشته باشد هنوز فاصله دارد و باید این سهم افزایش یابد

مجموعه فعالیت بازار سرمایه وضعیت خوبی داردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، آقای فرهاد دژپسند در نشست هم اندیشی با فعالان بازار سرمایه افزود: ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و در شرایطی که با حجم بالای نقدینگی مواجه ایم، سیاست پولی انبساطی تجویز نمی‌شود.
وی گفت: بهترین راه در این شرایط، این است که به سراغ بازار سرمایه برویم که هم تامین مالی مورد نیاز اقتصاد را انجام دهیم و هم نقدینگی را هدایت کنیم.
آقای دژپسند با بیان اینکه بازار بورس می‌تواند این کارکرد را داشته باشد افزود: این بازار به جای این که ما را گرفتار بانک و بودجه کند، ما را به تامین مالی پایدار هدایت می‌کند.
وی لازمه آمدن به سراغ بازار سرمایه و بورس را ریسک پذیری دانست و گفت: باید در خصوص بازار سرمایه آگاهی رسانی و آموزش درست صورت گیرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: یعنی کسی که می‌خواهد وارد این بهشت شود باید مقدمات و ملزومات آن را بداند که این به طور جدی یک نیاز است.
آقای دژپسند تصریح کرد: باید به روزی برسیم که ۷۰ تا ۸۰ درصد تامین مالی بلند مدت کشور از طریق بازار سرمایه صورت پذیرد که این مسئولیت متولیان بازار سرمایه را تعیین می‌کند.
وی گفت: باید چنان کار را روان و توسعه دهیم که بنگاه‌های بزرگ برای سرمایه‌های در گردش، به سراغ بازار سرمایه بیایند.
آقای دژپسند افزود: می‌توانیم به این اهداف دست یابیم، اما لازمه آن این است که قوانین را ساده، شفاف و گویا کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بازار بورس به این دلیل برای ما ارزش دارد که خود شفاف است.
آقای دژپسند در خصوص صدور مجوز‌ها برای فعالان بازار بورس و سرمایه نیز گفت: باید مجوز‌ها به گونه‌ای صادر شود که به منزله جواز اطمینان باشد و متقاضیان بتوانند بر اساس این مجوز‌ها به کارگزاری‌ها مراجعه کرده و به آنان اطمینان کنند.
وی تصریح کرد: امروز یکی از راه‌هایی که می‌توانیم دین خود را به اقتصاد ایران ادا کنیم گسترش و تعمیق بازار سرمایه است که برای این کار، هم فعالان بازار سرمایه، هم حاکمیت و هم ناظران باید همکاری داشته باشند.
آقای دژپسند بر مذاکره بانک‌ها با بورس باز‌ها تاکید کرد و گفت: بانک‌ها برای خروج از بنگاه داری، باید فعالیت‌های خود را به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که کسی آسیب نبیند.
وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌های مدون و با هم فکری، اقداماتی انجام شود که برای اقتصاد کشور مفید باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مالیات‌های اخذ شده از فعالان بازار سرمایه، گفت: هزینه‌های حاکمیتی دولت باید از طریق مالیات تامین شود.
آقای دژپسند افزود: من به عنوان وزیر دارایی باید در پی راه کار‌هایی باشم که درآمد‌های مالیاتی دولت افزایش یابد تا همه هزینه‌های بخش حاکمیتی را تامین کند.
وی ادامه داد: اما من به عنوان وزیر اقتصاد باید به دنبال آن باشم که بازار سرمایه به عنوان متولی تامین مالی بلند مدت اقتصاد کشور، بالنده و رو به رشد باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه بخشنامه‌ها با قصد حمایت از فعالان بازار سرمایه صادر می‌شود گفت: در صورتی هم که ایراداتی به این بخشنامه‌ها وارد باشد قابل اصلاح و حتی لغو شدن است.
آقای دژپسند با تاکید بر اینکه رویکرد، رویکرد مثبتی است افزود: باید دید فعالان بازار سرمایه چقدر از ما توقع دارند و چقدر می‌توان این توقعات را تامین کرد.
وی گفت: تخفیف‌های مالیاتی آسان نیست چرا که هم در مورد وضع و هم در مورد معافیت مجلس باید تصمیم بگیرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: خیلی می‌توان به بازار سرمایه امیدوار بود تا جهش‌های خوبی انجام شود چرا که بورس نشان داد که می‌توان یک روند پایدار و رو به رشدی را تجربه کند.
 
مجموعه فعالیت بازار سرمایه وضعیت خوبی دارد
وزیر امور اقتصادی و دارایی وضعیت بازار سرمایه را با فعالیت فعالان این بازار، خوب توصیف کرد.
آقای فرهاد دژپسند در نشست هم اندیشی با فعالان بازار سرمایه گفت: این وضعیت نشانگر این است که بازار سرمایه ما آمادگی دارد که تامین مالی این بازار را به خود برگرداند.
وی افزود: قصد داریم جلسات منظم با فعالان بازار سرمایه، بیمه و بانک داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای بیش از ۱۲۰ برنامه در هفته بسیج در اردستان
حذف اسکندرنیا از رقابت‌های تکواندو
شادپیمایی دانش آموزان روستای تاج‌آباد سفلی شهرستان بهار
علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی مشخص شد
آغاز پنجمین همایش ملی شعر «حضرت مادر» در اصفهان
زنگ آب در اصفهان به صدا در‌آمد
اعزام دختران دانش آموز کردکوی و بندرترکمن به اردوی راهیان نور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ رقابت شمشیربازان ایرانی با پیروزی موشحی
واکاوی دلایل احداث سد‌های ماندگان و خرسان ۳
مصرف گاز بخش خانگی از ۴۰۰ میلیون مترمکعب در روز گذشت
عضویت ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در کتابخانه‌های عمومی بابل
آغاز سی‌وهفتمین دوره جشنواره تئاتر اصفهان
تأکید وزیر ارتباطات بر نقش دیپلماسی فناوری در اجلاس جهانی ۲۰۲۵
سومین روز بارندگی در مناطقی از غرب کشور
بررسی چالش‌های اجرای طرح جوانی جمعیت در اردبیل
تدارک سیما برای مخاطبان
آزادی ۲۵ زندانی جرائم غیرعمد در کهگیلویه
ورود مستقیم نیروگاه‌ها و مشترکان بزرگ به بورس انرژی از ۱۴۰۵
بازدید نایب رئیس مجلس از طرح محور میاندوآب‌ـ‌میانه
فراخوان جشنواره ابوذر مازندران 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)