پخش زنده
امروز: -
در شبانه روز گذشته بیشینه سرعت وزش باد در زابل به 94 کیلومتر بر ساعت رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت : گرد و غبار ناشی از این باد شدید ، دید افقی در محدوده فرودگاه زابل را به 8 هزار متر کاهش داد و شرایط کیفی هوا را ناسالم کرد.
محمود دیانتی افزود : وزش این باد در زهک نیز موجب افزایش غلظت ذرات معلق در هوای این شهر شد به طوریکه شعاع دید افقی در محدوده ایستگاه هواشناسی این شهر به 6 هزار متر کاهش یافت.
وی گفت : امروز یکشنبه از شدت بادهای 120 روزه در شمال استان کاسته شده است اما بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی فردا مجدد بر سرعت وزش این بادها افزوده می شود.
رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: سه شنبه وزش باد شدیدتر پیش بینی می شود به طوریکه در نقاط مستعد احتمال وقوع توفان موقتی گردوخاک وجود دارد