• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
با انعقاد تفاهم نامه‌ای

همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت دفاع

تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح منعقد شد

همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت دفاعبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، ظهر امروز مراسم تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (سورنا ستاری) با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح (امیر سرتیپ حاتمی) در سالن همایش‌های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.
براساس این تفاهم نامه مقرر شد حمایت‌های ویژه‌ای از حوزه‌های فناوری و شرکت‌های دانش بنیان به منظور تولیدات محصولات دانش بنیان و عرضه آن‌ها در بازار صورت گیرد.
این تفاهم نامه در اولویت‌های هوایی، فضایی، علوم زیستی و علوم شناختی تعیین شده و مدت اعتبار آن سه سال و قابل تمدید است.

ستاری: توسعه بازار و خرید محصول در اختیار وزارت دفاع است
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: محصولات فناورانه در شرکت‌های دانش بنیان تولید می‌شود و خرید محصول و توسعه بازار در اختیار وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح است.
آقای سورنا ستاری طی سخنانی در آئین تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح که ظهر امروز در سالن همایش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد گفت: همکاری نزدیک بین معاونت علمی و فناوری و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از سال‌های قبل بوده به طوری که وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در زمینه تجاری سازی تولیدات شرکت‌های دانش بنیان حمایت مؤثری داشته است.
وی افزود: ما یک خزانه‌ای از تکنولوژی و نوآوری در بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان داریم که می‌تواند کاربرد‌های دفاعی داشته باشد و این قابلیت را دارد که در صنعت دفاعی از آن استفاده شود.
آقای ستاری با بیان اینکه کار معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری توسعه فناوری است گفت: بازار و تجاری سازی محصولات در دست وزارت دفاع قرار دارد و توسعه بازار و خرید محصول از شرکت‌های دانش بنیان نیز در اختیار وزارت دفاع است البته محصولات فناورانه را شرکت‌های دانش بنیان تولید می‌کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه باید به سرمایه‌های داخلی اتکا کنیم گفت: در این بخش گام‌های مؤثری برداشته شده و هم اکنون فعالیت برای توسعه محصولات فناورانه تولید داخل رو به افزایش است.

وزیر دفاع: خزانه انباشه از نوآوری در شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: خزانه‌ای انباشته از نوآوری در شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد و باید بتوانیم از این نوآوری در راه تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.
امیر سرتیپ امیر حاتمی در آئین تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در سالن همایش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سخنانی گفت: ما با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری دیرینه داریم و از آثار مستقیم و غیر مستقیم این همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله دانش و فناوری بهره‌مند بوده ایم.
وی افزود: بر اساس این موافقت نامه یک الگوی جدید برای گسترش همکاری‌ها ارائه می‌شود که در بخش صنعت دفاعی نقش آفرینی بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه حمایت‌های مالی، قانونی و کمک به تجاری سازی محصولات از جمله حمایت‌هایی است که براساس این تفاهم نامه شکل می‌گیرد گفت: امروز از علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در بخش‌های مختلف در تجاری سازی محصولات استفاده می‌شود، اما ما در ابتدای راه قرار داریم و باید از این خزانه بزرگ علم و فناوری برخوردار شویم.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه بخش دفاعی این توانایی را دارد که به عنوان پیش رو در این عرصه فعالیت کند افزود: این موافقت نامه می‌تواند نقطه عطفی برای مجموعه علمی کشور باشد تا هم در بخش دفاعی و اقتصادی فعالیت‌های خوبی صورت گیرد.
وی ادامه داد: امروزه در بخش‌های غیرنظامی بخش‌هایی وجود دارد که می‌تواند در عرصه صنعتی تأثیرگذار باشد و زمینه خوبی را برای فعالیت در عرصه علمی فراهم کند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه دشمنان ما و در رأس آن آمریکا تلاش می‌کنند که ما را از حقوق اولیه خود محروم کنند گفت: ما با عزم و همت این تحریم‌ها را به فرصت تبدیل می‌کنیم و آنچه که خود نیاز داریم می‌سازیم.
وی ادامه داد: تجاری سازی و ارائه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در بازار‌ها بسیار مهم است و اگر ما فعالیت‌ها و دست آورد‌های شرکت‌های دانش بنیان را در سطح بازار‌ها توسعه دهیم می‌توانیم در عرصه زیرساخت‌های علمی فعالیت داشته باشیم.
امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان بسیار زیاد است و ما تنها از حدود ۱۰ درصد آن استفاده می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)