• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۳۹۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در نشست خبری مطرح شد

مجری سرویس مدارس خارج از تاکسی‌ها و آژانس‌ها

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا : متأسفانه شاهد نوعی نابسامانی در حوزه سرویس مدارس هستیم

رئیس پلیس راهور ناجا: پلیس آماده بازگشایی مدارس استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار هادیانفر در نشست خبری خطاب به مسئولان آموزش و پرورش و مدارس تأکید کرد: حتما باید سرویس‌هایی را به کار بگیرند که ایمنی کافی و معاینه فنی برتر دارند و مطابق "آیین نامه اجرایی سرویس مدارس" عمل کنند.
این مقام عالی انتظامی تاکید کرد: مجری سرویس مدارس باید خارج از تاکسی‌ها و آژانس‌ها باشد و رانندگان این گونه سرویس‌ها باید دوره آموزشی ویژه‌ای را طی کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه در سال ۹۷، ۳۷ فقره تصادف در حوزه دانش آموزی گزارش شد، یادآور شد: در این تصادفات ۲ نفر از دانش آموزان کشته و ۱۰۹ نفر نیز مجروح شدند؛ ان شاء الله امسال با بکارگیری ایمنی‌های لازم به ویژه در حوزه سرویس دهی، شاهد این گونه حوادث نباشیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا وانت بار‌ها به ویژه در مناطق محروم مجاز به سرویس دهی به دانش آموزان هستند یا خیر؟ گفت: به هیچ وجه چنین مجوزی به رانندگان وانت بار‌ها داده نمی‌شود و نه تنها مسئولان آموزش و پرورش و مدیران مدارس نباید از وانت بار‌ها برای سرویس دهی استفاده کنند بلکه پلیس راهور در صورت مشاهده چنین مواردی قطعا با فرد خاطی برخورد و وی را به مراجع ذی صلاح معرفی می‌کند.
سردار هادیانفر ادامه داد: ۳ استان همدان، بوشهر و غرب استان تهران در سال گذشته بیشترین میزان تصادفات را همزمان با بازگشایی مدارس داشتند و امسال پیش از آغاز طرح بازگشایی مدارس، ابلاغیه‌های لازم را به این ۳ استان داده ایم.
این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: امروز خودرو‌های شخصی سهم ۵۳ درصدی، تاکسی‌ها سهم ۱۹ درصدی، ون‌ها سهم ۶ درصدی، مینی بوس و اتوبوس سهم ۵ درصدی و سایر خودرو‌ها سهم ۱۵ درصدی در سرویس دهی مدارس دارند و باز هم تأکید می‌کنم شهرداری‌ها برابر آیین نامه اجرایی در حوزه سرویس دهی به مدارس عمل کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در بخش دیگری درباره شرایط رانندگی با گواهینامه پایه سوم سخن گفت و اظهار کرد: بر اساس مصوبه اخیر هیئت دولت؛ دارندگان گواهینامه پایه سوم که بیش از ۲ سال از زمان دریافت گواهینامه شان می‌گذرد و ۲۳ سال سن دارند، می‌توانند راننده وسایل حمل و نقل عمومی شوند.
وی افزود: هر دستگاهی که این ضوابط را رعایت نکند و هر راننده‌ای که شرایط اشاره شده را لحاظ نکند، اگر تصادف کند به منزله فرد فاقد گواهینامه تلقی می‌شود و به استناد ماده ۱۶ قانون بیمه چنین فردی فاقد صلاحیت و در پرداخت خسارت بیمه، مقصر است و در چنین شرایطی و با وقوع تصادف هم فرد وهم سازمان بکارگیرنده این فرد به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.
سردار هادیانفر در پاسخ به سوالی درباره اینکه با توجه به افزایش تصادفات و میزان کشته شدگان و جان باختگان جاده ای، افزایش جریمه‌ها را به دولت پیشنهاد نداده اید، پاسخ داد: چنین موضوع‌هایی به دولت مرتبط است و بنده در خصوص افزایش جرایم با توجه به دلیل اشاره شده، پیشنهادی نداشتم.
وی ادامه داد: تلاش ما فرهنگ سازی و تغییر رفتار ترافیکی هموطنان است و در هر تصادفی، مقصر را به مراجع قضائی معرفی می‌کنیم که باید بگویم در ۳ هزار فقره از تصادفات، سازمان‌های مقصر و اهمال کار را به مراجع قضائی معرفی کرده ایم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در خصوص افتتاح فاز اول آزاد راه تهران – شمال هم گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که فاز اول (۳۲ کیلومتر) از آزاده راه تهران – شمال همزمان با روز‌های مبارک دهه فجر افتتاح می‌شود.
وی ادامه داد: اخیرا سردار "حسینی"؛ رئیس پلیس راه راهور ناجا بازدیدی از روند پیشرفت پروژه داشت و در همین جا از دولت محترم درخواست داریم موضوع حمایت از پیمانکار پروژه به ویژه فاز ۲ را که پیشرفت ۲۵ درصدی دارد به جد دنبال و همچنین پیمانکار فاز ۳ آزاد راه را معرفی کند.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: افتتاح فاز اول آزاد راه تهران – شمال قطعا به کاهش بار ترافیکی به ویژه در محور تهران – کرج کمک شایانی می‌کند.
سردار هادیانفر در پاسخ به سوالی درباره پیک زمانی وقوع تصادفات عنوان کرد: در موضوع تصادفات خودرو سواری نقش ۵۹ درصدی، موتورسیکلت سهم ۲۷ درصدی، وانت بار سهم ۷.۳ دهم درصدی، کامیون نقش ۴.۸ دهم درصدی و عابران سهم ۲۰ درصدی دارند و ۸۸ درصد تصادفات در محور‌های اصلی و فرعی و ۱۲ درصد در محور‌های روستایی اتفاق می‌افتد.
وی یادآور شد: بیشترین تصادفات در بازه زمانیساعت ۱۶ تا ۲۰ است و این بازه در شهر‌ها به ساعات ۱۸ تا ۲۴ اختصاص می‌یابد.
این مقام عالی انتظامی در خصوص وضعیت خودرو‌های نوشماره و فرآیند نقل و انتقالات تصریح کرد: در ۴ ماهه اول امسال یک میلیون و ۷۰۲ هزار و ۶۰۹ دستگاه خودروی نوشماره و نقل و انتقال خودرویی داشتیم که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۱۴.۵ درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: در این مدت، یک میلیون و ۱۰۳ هزار و ۷۷۴ جلد صدور، چاپ و تمدید گواهینامه داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱۱ درصدی گزارش شده است.
سردار هادیانفر درباره وضع کشته شدگان جاده‌ای نیز بیان کرد: عابران سهم ۱۹.۷ دهم درصدی، موتورسیکلت سواران سهم ۲۰ درصدی، رانندگان خودرو‌ها و سرنشینان سهم ۵۹ درصدی دارند و عامل اصلی در تصادف منجر به فوت سرنشینان خودروها؛ استفاده نکردن از کمربند ایمنی است؛ بنابراین بر استفاده از کمربند ایمنی هم در صندلی جلو و صندلی عقب تأکید داریم و در صورتی که این مهم مغفول بماند مشمول جریمه می‌شود.
 
آمادگی پلیس برای بازگشایی مدارس
رئیس پلیس راهور ناجا: پلیس آماده بازگشایی مدارس است و تمهیدات ترافیکی را پیش‌بینی کردیم
سردار «سید کمال هادیانفر» رئیس پلیس راهور ناجا در نشست خبری با اصحاب رسانه ادامه داد: پلیس در بازگشایی مدارس از یک‌صد هزار پلیس‌یار استفاده می‌کند و اگر راننده‌ای با این پلیس‌یار‌ها همکاری نکند، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شود و سه نمره منفی خواهد گرفت.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در حوزه مدارس ۱۱۲ هزار وسیله برای بیش از دو میلیون دانش‌آموز در نظر گرفته شده است، گفت: پلیس آماده بازگشایی مدارس است و تمهیدات ترافیکی را پیش‌بینی کردیم.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ایمنی سرویس از اولویت‌های مهم است، گفت: مدارس باید از سرویس‌هایی استفاده کنند که معاینه فنی معتبر دارند؛ متأسفانه در این حوزه نابسامانی‌هایی وجود دارد که شهرداری‌ها باید در این حوزه وارد شوند.
وی افزود: در بازگشایی مدارس از ۱۴ هزار و ۹۰۲ مأمور پلیس راهور در سراسر کشور در قالب گشت‌های محسوس، نامحسوس و گشت‌های موتوری استفاده خواهد شد.
سردار هادیانفر با بیان اینکه خوشبختانه مراسم عزاداری در هزار و ۴۰۷ شهر بدون هیچ مشکلی برگزار شد، اظهار داشت: در شهر‌های بزرگ همچون شیراز، مشهد، تهران و... هیچ مشکلی نداشتیم و شرایط بسیار مطلوب‌تر از قبل بود.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: از ابتدای طرح تابستانه تا ابتدای شهریور آمار جان‌باختگان به میزان هفت‌دهم افزایش داشته است، اما تا هفدهم شهریور بر اساس آمار ناجا، این آمار کاهش یافته است.
سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: افرادی که در صحنه تصادف جان می‌بازند بیش از ۵۳ درصد آمار جان‌باختگان تصادفات را به خود اختصاص داده‌اند، شش درصد افراد سانحه‌دیده نیز حین انتقال به بیمارستان و ۴۰ درصد هم در مراکز بیمارستانی، جان خود را از دست می‌دهند.
وی با بیان اینکه ۲۵ درصد از جان‌باختگان حوادث ترافیکی بر اثر واژگونی خودرو بوده است، گفت: در ایام محرم متأسفانه این آمار به ۴۹ درصد رسیده است.
سردار هادیانفر درباره آمار جان‌باختگان گفت: ۱۹ درصد از جان‌باختگان عابران پیاده، ۲۱ درصد موتورسیکلت‌سواران، ۵۰ درصد سرنشینان خودرو و ۱۰ درصد کودکان بوده‌اند.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: متأسفانه به رغم توصیه‌های صورت گرفته افزایش سه درصدی در جان‌باختگان سرنشینان داشتیم که به علت نبستن کمربند بوده است.
وی درباره نقش وسایل نقلیه در تصادفات گفت: ۵۹ درصد سواری‌ها، ۲۷ موتورسیکلت‌ها، هفت درصد وانت‌ها، چهار درصد کامیون‌ها و چهار دهم درصد ناوگان عمومی در تصادفات نقش داشتند.
سردار هادیانفر گفت: ۶۸ درصد جان‌باختگان و تصادفات درون‌شهری در محور‌های اصلی و بزرگراهی، ۸۸ درصد تصادفات در محور‌های برون‌شهری در محور‌های اصلی و فرعی و ۱۲ درصد تصادفات در راه‌های روستایی رخ می‌دهد.
وی با بیان اینکه ۶۸ درصد از تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد، گفت: برغم تمامی تلاش‌های پلیس هیچ‌گونه کاری در این خصوص انجام نشده است و شش درصد افزایش تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها را شاهد هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)