• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۰۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
اجتماعی » جامعه و شهری
نواختن زنگ مهر با حضور اعضای شورای شهر تهران

مدیریت شهری، حامی نهضت مدرسه‌سازی

رئیس شورای شهر تهران: باید شاهد نهضت مدرسه‌سازی از سوی دولت و خیرین باشیم و مدیریت شهری حمایت می‌کند

مدیریت شهری، حامی نهضت مدرسه‌سازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن هاشمی در مراسم آغاز سال تحصیلی با حضور در مدرسه استثنایی شهید ساریخانی منطقه ۵ گفت: برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی، در بین شما عزیزان، انگیزه و معنایی مضاعف دارد، چرا که شما علاوه بر تلاش در علم آموزی همانند سایر دانش آموزان، در جهت کسب سلامتی و ارتقا توان جسمی نیز می‌کوشید و این نشان از اراده، تلاش و ارزش فعالیت شما دارد که باید از خانواده‌های شما عزیزان نیز قدردانی کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: حرکت‌های مثبتی در رفع محرومیت بخش آموزش کشور بخصوص در حوزه زیرساخت‌ها از ابتدای انقلاب، بخصوص در دوره سازندگی آغاز شد و نهضت مدرسه سازی در جهت تحقق سرانه استاندارد آموزشی برای دانش آموزان را آغاز کرد.
هاشمی سرانه آموزشی استاندارد در شهر را حدود سه متر مربع عنوان کرد و افزود: ما با این رقم در بسیاری از مناطق فاصله داریم و یکی از راهبرد‌های شورای پنجم استفاده از اراضی ذخیره وتغییر کاربری اراضی بلا استفاده به آموزشی، فرهنگی، تفریحی و ایمنی است که عدالت در زیست شهری برقرار شود.
وی افزود: از فعالان حوزه تعلیم و تربیت بخصوص معلمان عزیز قدردانی می‌کنیم و امیدواریم مسئولان اجرایی بتوانند وعده‌های خود را در جهت جبران زحمات و رفع محرومیت‌ها در حوزه آموزش و مسائل فرهنگیان عملی کنند.

الویری؛ رئیس شورای عالی استان‌ها
 دانش آموزان تبدیل به شهروندان مسئول شوند 
مرتضی الویری صبح امروز به مناسبت آغاز سال تحصیلی با حضور در دبیرستان دولتی سمیه در منطقه ۶ تهران با اشاره به شعر «توانا بود هر که دانا بود» افزود: حکیم ابوالقاسم فردوسی می‌گوید کسی تواناست که دانا باشد. البته باید به این توجه کرد که فراگیری دانش فرع بر قضیه است. آن چیزی که اهمیت دارد کاربردی کردن دانش است و دانش آموزان باید به شهروندانی توانا تبدیل شوند تا مشکلات را برطرف کنند.
وی افزود: توصیه می‌کنم پیش از آنکه دانشمند خوبی باشید شهروند خوبی شوید. ما انتظار داریم نتیجه تحصیل دانش آموزان ما را به‌جایی برساند که شهروندان توانایی داشته باشیم که حقوق و وظایف خود را بدانند.
الویری بابیان اینکه مسئله پسماند و زباله یکی از مسائل کلیدی در تهران است گفت: آیا در جامعه متمدن این مقدار زباله تولید می‌شود و مردم زباله‌های خود را به خیابان‌ها می‌ریزند؟ ما در تهران روزی ۹ هزار تن زباله جمع می‌کنیم یعنی به ازای هر نفر روزانه یک کیلو زباله در تهران تولید می‌شود، درحالی‌که این مقدار در جهان به ازای هر نفر ۳۰۰ گرم است و آن‌هم بازیافت و استفاده می‌شود؛ اما ما زباله زیادی تولید می‌کنیم و توان بازیافت آن را نداریم و این ثروت ملی تبدیل به زباله دورریختنی می‌شود.
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: مسئله بعدی مشکل آب است. باوجود اینکه میانگین بارندگی در کشور ۲۳۰ میلی‌متر است، اما میزان مصرف ما در کشور دو و نیم برابر جهان است و این شیوه مصرف باعث می‌شود که جنگل‌های ما از بین برود و تبدیل به بیابان شود بنابراین دانش آموزان ما باید از اکنون به فکر حل این مشکلات باشند.


 نواختن زنگ مهر با حضور اعضای شورای شهر تهران 
همزمان با آغاز سال تحصیلی اعضای شورای اسلامی شهر تهران با حضور در مدارس، زنگ مهر را نواختند.
الهام فخاری، رئیس کمیته اجتماعی و هنر شورای شهر با حضور در مجتمع آموزشی شهید اصلانی زنگ مهر را نواخت.
مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه شورا نیز در دبیرستان دخترانه شهدای محراب، دبیرستان دخترانه اندیشه و مدرسه کودکان استثنایی کوشا زنگ آغاز سال تحصیلی این مدارس را نواخت.
همچنین محمد جواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا به همراه بحیرایی شهردار و رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۰ شهرداری تهران و دیگر مدیران زنگ مهر مدرسه "دخترانه شماره ۱۹ زهرا (مردانی آذری) " را به صدا درآورد.
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری هم در مراسم بازگشایی مدارس در مدرسه شاهد معلم ناحیه ۹ که با حضور رئیس آموزش و پرورش و شهردار منطقه ۴ و همچنین رئیس پلیس راهور و رئیس بنیاد شهید منطقه برگزار شد و مرتضی الویری در مدرسه دخترانه سمیه منطقه ۶ زنگ مهر را نواختند.
همچنین ناهید خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با حضور در مدرسه فرزانگان ۷ در منطقه ۲ زنگ آغاز سال تحصیلی این مدرسه را نواخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح سلام محله در بویین میاندشت
وابسته‌های نظامی اروپایی از خاک ایران اخراج شوند
پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت پدر شهید نصرالله
فوتبال جام حذفی امارات؛ صعود شباب الاهلی و گلزنی عزت اللهی
دستکند تاریخی تهیق، ظرفیتی برای رونق گردشگری خمین
قیمت پیشنهادی گندمکاران برای خرید تضمینی
گره خوردن مسائل زیست‌ محیطی مشهد با بلاتکلیفی ساماندهی کشف رود
توسعه زیرساخت‌های حمل‌ و نقل فارس با اجرای ۹۹ طرح
روایت زمستان سرد دانش آموزان؛ گرمایی که هنوز نرسیده
حدود ۱۰ هزار کرسی مناظره به همت شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد
اژه‌ای: اجازه نخواهیم داد دشمن و ایادی آنها در ایران ناامنی ایجاد کنند
بهره‌برداری از ۶۰ طرح سلامت به ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر
انجام بیش از ۶ میلیون نوبت واکسیناسیون دام در کردستان
عبور ارزش معاملات خرد از مرز ۱۲.۸ همت
سامانه بارشی جدید در راه خوزستان
کمک بانوی یزدی به آزادی زندانی
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیاتی تا ۲۶ بهمن
۳۶ طرح راهداری در همدان در دهه فجر به بهربرداری می‌رسد
تکذیب واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان
پخش ویژه ۱۰ سرود حماسی انقلاب برای نخستین بار از شبکه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حذف ارز ترجیحی نیازمند اجرای تدریجی و حمایت هدفمند است  (۱ نظر)