• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۳۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
قزوین » اجتماعی
قزوین

مردم و مسئولان ، دو محور اصلی حفظ محیط زیست و منابع طبیعی

مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین خواستار همکاری و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در استان قزوین شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سعید انبارلویی، مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین در نشست هیئت اندیشه ورز مردم و مسئولان؛ دو محور اصلی حفظ محیط زیست و منابع طبیعیصداوسیمای مرکز قزوین که با موضوع "تشریک مساعی پیرامون حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی استان" برگزار شد، بر همکاری و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی استان برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی استان تاکید کرد .
وی گفت: مردم و مسئولان، دو محور اصلی حفظ محیط زیست و منابع طبیعی هستند و رسانه ملی تلاش می‌کند با مشارکت مردم و مسئولان و تهیه و پخش برنامه‌های متنوع رادیویی، تلویزیونی و فضای مجازی، مشکلات زیست محیطی را برطرف کند.
وی افزود: برنامه‌های تولیدی رسانه ملی از جمله برنامه‌های چالشی و گفت وگو محور، باید با همیاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی، مطالبات مردم در حوزه محیط زیست را برطرف کنند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین، کودکان را اولویت اصلی برنامه سازی در رسانه ملی برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی دانست و افزود : اگر سراغ کودکان نرویم و فرهنگ درست زیستن را به آن‌ها آموزش ندهیم، مطمئناً جامعه درست نمی‌شود، چه بسا اینکه گاهی اوقات، همین کودکان بر روی رده‌های سنی بالاتر از خودشان، اثر گذار هستند.
انبارلویی با تأکید بر حفظ تعامل رسانه با مردم در زمینه حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، تصریح کرد: ارائه آمار‌ها و بحث‌های تخصصی در رسانه ملی، گره‌ای از مشکلات مردم باز نمی کند بلکه رسانه ملی با ارائه برنامه‌های متنوع و شیوه‌های درست زندگی کردن به مردم،  می‌تواند نحوه برداشتن گام‌های مثبت در زمینه صیانت و حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را به مردم آموزش دهد.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین با بیان اینکه برای حفظ محیط زیست باید حتماً به مدل‌های عملی و قانونی و ظرفیت‌های موجود آن در کشور بپردازیم، تصریح کرد : ملموس کردن مصادیق حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، پرداختن دقیق و شرح آن‌ها برای مردم و ترسیم راه‌های برون رفت از مسائل و مشکلات، از جمله مواردی است که رسانه ملی با تمام وجود به آن‌ها می‌پردازد.

جلوگیری از فرسایش خاک
در ادامه نشست هم اندیشی بررسی راه‌های حفظ محیط زیست و منابع طبیعی که با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و برنامه سازان رسانه ملی در صدا و سیمای مرکز قزوین برگزار شد، مدیران بر تلاش مدیران استان برای صیانت و حفاظت از سرمایه‌های ملی، افزایش روحیه مطالبه گری در مردم برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، برخورد با نگاه‌های سلیقه‌ای و جناحی، اصلاح قوانین موجود در زمینه حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، لزوم برگزاری دوره‌های تخصصی حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی برای اصحاب رسانه، استفاده از آرشیو تصویری جشنواره‌های محیط زیست برای تولید برنامه‌های سمعی و بصری، رعایت اخلاق محیط زیستی توسط مردم و مسئولان، استفاده از ظرفیت‌های آموزش و پرورش برای تربیت دانش آموزان، جلوگیری از ورود فاضلاب شهری به مزارع کشاورزی استان، انجام اقدامات فوری برای جلوگیری از فرسایش خاک و برداشت بی رویه منابع آب زیرزمینی و بروز پدیده نشست زمین در استان و تدوین برنامه‌های جامع برای حفظ منابع آبی و تالاب‌های استان، تأکید کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)