• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۷۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۳
بین الملل » سیاسی

مهمترین خبر‌های جهان (۷-۱۹)

تشکیلات تحت رهبری کرد‌ها در شمال سوریه: ارتش سوریه در چارچوب توافقی با این تشکیلات با هدف کمک به دفع حمله ترکیه در امتداد کل مرز با ترکیه مستقر خواهد شد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ مهمترین اخبار و رویدادهای جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذیل است..

سوریه
//قبایل مختلف سوریه از فرزندان قبایل خواستند از صفوف نیرو‌های سوریه دمکراتیک (قسد) خارج و به ارتش عربی سوریه ملحق شوند. (خبرگزاری رسمی سوریه «سانا)
// ارتش سوریه با هدف مقابله با ارتش متجاوز ترکیه، به سمت مناطق شمالی کشور حرکت کرده است. (شبکه تلویزیونی المنار)
// ورود ارتش سوریه به شهر منبج در ریف شرقی حلب (شبکه تلویزیونی العالم)
// قسد (نیرو‌های سوریه دموکراتیک) همه گذرگاه‌ها را به روی ارتش سوریه باز کرد تا نیرو‌های ارتش سوریه با هدف رویارویی با ارتش متجاوز ترکیه وارد مناطق شمال شرق سوریه شوند. ارتش سوریه برای رویارویی با نظامیان ترکیه از حمایت روسیه بهره می‌برد. (شبکه تلویزیونی المیادین)
// یک سازمان غیر دولتی در آماری جدید مدعی شد بر اثر بمباران‌های نیرو‌های ارتش ترکیه و نیرو‌های نظامی کمکی این کشور، دست کم ۲۶ غیر نظامی روز یکشنبه در شمال سوریه کشته شدند. (خبرگزاری فرانسه از بیروت)
//تشکیلات کرد‌ها در شمال شرق سوریه در بیانیه‌ای فرار صد‌ها داعشی و خانواده هایشان را از اردوگاه عین عیسی تایید کرد. (شبکه تلویزیونی المیادین)
//تشکیلات تحت رهبری کرد‌ها در شمال سوریه روز یکشنبه اعلام کرد ارتش سوریه در چارچوب توافقی با این تشکیلات با هدف کمک به دفع حمله ترکیه، در امتداد کل مرز با ترکیه مستقر خواهد شد. (خبرگزاری رویترز از بیروت و امان)
// نیرو‌های نظام سوریه وارد ناحیه تل تمر در استان الحسکه شدند. (اسپوتنیک)

یمن
// حمله جنگنده‌های متجاوز سعودی به دو منطقه مجازه و طخیه در نزدیکی استان عسیر عربستان (شبکه تلویزیونی المسیره)
// «مهدی محمد حسین المشاط» رئیس شورایعالی سیاسی یمن گفت: ما بر دفاع از مردم یمن و کشورمان و ادامه مبارزه تا آزادی کامل وطن تاکید می‌کنیم. (شبکه تلویزیونی الجزیره)
// سه حمله جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی به منطقه مران در شهرستان حیدان واقع در استان صعده یمن (شبکه تلویزیونی المسیره)

تونس
// پایان رای گیری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس (شبکه تلویزیونی الجزیره)
// براساس نتایج اولیه، قیس سعید با کسب ۷۵ درصد آراء در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس پیروز شد. نبیل القروی نیز توانست ۲۳ درصد آرا را کسب کرد. (شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر)

آمریکا
// دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: ترکیه و کرد‌ها سال‌های طولانی است با هم درگیر هستند این درگیر‌ها پایانی ندارد. (شبکه تلویزیونی الجزیره)
// پلیس آمریکا یک زن سیاهپوست را با گلوله به قتل رساند. (خبرگزاری صدا و سیما)
// وزیر دفاع آمریکا وعده داد در روند تحقیقات مربوط به استیضاح دونالد ترامپ همکاری کند. (خبرگزاری فرانسه از واشنگتن)
// برف و کولاک شدید بخش‌هایی از شمال آمریکا را فراگرفت. (خبرگزاری صدا و سیما)
 
فرانسه
// امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد در گفتگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به روشنی گفته است که عملیات ترکیه در شمال شرقی سوریه باید متوقف شود. (خبرگزاری رویترز)
// مکرون گفت: عملیات ترکیه در سوریه خطر ایجاد اوضاع انسانی "غیر قابل تحملی" را در پی دارد. (خبرگزاری فرانسه از پاریس)
// رئیس جمهور فرانسه و صدر اعظم آلمان خواستار پایان یافتن عملیات نظامی ترکیه در سوریه شدند. (خبرگزاری فرانسه از پاریس)
// مقامات فرانسه به منظور اطمینان از تامین امنیت نیرو‌های نظامی و نیرو‌های غیرنظامی این کشور در مناطق شمالی سوریه اقدامات لازم از اتخاذ می‌کنند. (خبرگزاری رویترز از الیزه)
// پاریس به زودی عقب نشینی یگان‌های نظامی خود را از شمال شرق سوریه اعلام خواهد کرد. (شبکه تلویزیونی المیادین)

لبنان
// سعد حریری نخست وزیر لبنان با سخنان جبران باسیل وزیر امور خارجه این کشور در حمایت از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب مخالفت کرد. (خبرگزاری صدا و سیما از بیروت)

ترکیه
// وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد: شمار تلفات گروه‌های مسلح سوریه دموکراتیک به ۵۲۵ تن رسید. (خبرگزاری صداوسیما)
// اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت: عملیات چشمه صلح را با تصرف حسکه و عین العرب (کوبانی) تمام خواهیم کرد. (خبرگزاری صداوسیما)
 
آلمان
// آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در گفتگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه توقف فوری عملیات نظامی در شمال سوریه را خواستار شد. (فرانس پرس)

سودان
// مقامات سودان جنوبی از برگزاری نشست‌های گفتگو‌های صلح در پایتخت این کشور خبر دادند. (خبرگزاری فرانسه از جوبا)

اکوادور
// تظاهرات مردم اکوادور علیه سیاست‌های دولت به برقراری حکومت نظامی منجر شده است. (خبرگزاری صدا و سیما)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)