• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۳۰۲۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
اجتماعی » جامعه و شهری
نگاهی به چند خبر از شهرداری

طراحی پیاده‌راه مترو چیتگر به دریاچه

شهردار منطقه ۲۲ تهران: پیاده‌راه چیتگر به طول ۳.۵ کیلومتر از متروی چیتگر آغاز و به سمت دریاچه ختم می‌شود.

طراحی پیاده‌راه مترو چیتگر به دریاچهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از سایت شهرداری تهران، آقای علی نوذرپور، منطقه ۲۲ را به‌عنوان یک منطقه درحال توسعه، نیازمند ایجاد و توسعه تسهیلات و زیرساخت‌های شهری دانست.
وی افزود: ​حوزه فنی و عمرانی این منطقه به‌عنوان متولی تکمیل، احداث و همچنین نگهداشت معابر، پیاده‌رو‌ها و شبکه جمع آوری آب‌های سطحی و مجری پروژه‎‌های ابنیه و فضا‌های عمومی از اواخر سال ۹۶ تا امروز فعالیت‌های بسیاری را به ثمر رسانده است.
شهردار منطقه ۲۲ تهران با بیان اینکه ۲۲ معبر با مجموع مساحت ۱۱۰ هزارمترمربع و طول ۱۰ کیلومتر احداث شده، اضافه کرد: همچنین ۲۵۰۰ مترمربع پیاده رو در ۸ خیابان منطقه ایجاد شده است.
آقای نوذرپور ضمن اعلام تکمیل ۹ کیلومتر از شبکه جمع آوری آب‌های سطحی (فرعی اصلی) احداث و ۵۰۰ متر طول دیگر تا پایان سال، عنوان کرد: ۱۹ پروژه ابنیه در راستای تأمین سرانه‌های خدماتی تعریف شده که تا پایان شهریور ۱۳۹۸ حدود ۵۴ هزارمتر مربع شامل بوستان و فضا‌های عمومی به بهره‌برداری رسیده است.
وی در مورد نگهداشت آسفالت، گفت: ۳۹ معبر به مساحت ۱۲۷ هزارمترمربع ترمیم و روکش آسفالت شده است. احداث ۱۰۰ هزارمترمربع معبر تا پایان سال تکمیل خواهد شد.
شهردار منطقه ۲۲ افزود:۱۳ هزارهکتار بوستان در غرب منطقه در دستور اجرا است که از این میزان ۱.۵ هکتار آماده بهره‌برداری و ۲ هکتار در برنامه سال آینده قرار دارد.
وی از طراحی دو پروژه جدید خبر داد و گفت: طراحی فاز شمالی بوستان جوانمردان در شمال بزرگراه شهید خرازی، پیاده‌راه بوستان آبشار و پیاده‌راه متروی چیتگر به دریاچه درحال انجام است و به محض اتمام طراحی، فاز اجرایی آن شروع خواهد شد. پیاده‌راه چیتگر به طول ۳.۵ کیلومتر از متروی چیتگر آغاز و به سمت دریاچه ختم می‌شود.
آقای نوذرپور با بیان اینکه در راستای ایجاد بستر مدیریت هوشمند شهر، گام‌های مهمی توسط این حوزه معاونت برداشته شده است، تصریح کرد: سامانه اطلاعات مکانی پروژه‌های عمرانی منطقه ۲۲، با قابلیت بسیار بالا، جهت تهیه بانک اطلاعاتی جامع و کامل و البته تحت پوشش سامانه GIS توسط همکاران این منطقه با همکاری سازمان فن آوری تهیه و به عنوان منطقه آزمایشی درحال بهره‌برداری است.
شهردار منطقه ۲۲ خاطرنشان کرد: برای اولین‌بار بهره‌مندی از مشارکت شهروندان به منظور پدیدآوری پروژه‌های عمرانی در منطقه ۲۲ اتفاق افتاده است.

موسوی، شهردار منطقه یک
 معرفی نما‌های برتر ساختمان در شمال تهران
آقای سید حمید موسوی در جلسه کمیته نما که با حضور اساتید دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد، گفت: نما‌های برتر ساختمانی در شمال تهران در یک بازه زمانی انتخاب و طراحان و سازندگان آن‌ها مورد تشویق قرار می‌گیرند. ضوابط خاص و عام نما باید بعنوان یک الزام مورد توجه و ملاک عمل سازندگان مسکن قرار گیرد.
وی ادامه داد: به منظور ایجاد الگوی بصری برای طراحان نما و سازندگان، آلبوم تصویری از نما‌های مورد تایید تهیه و بر روی پرتال منطقه منتشر خواهد شد تا با این اقدام ضمن شفافیت، مراحل کار برای مجریان طرح‌های نما کوتاه‌تر شود.
آقای موسوی افزود: نما‌های شهری باید متناسب با هویت محلی و منطقه‌ای طراحی و ساخته شود و سبک ایرانی – اسلامی متناسب با مفهوم خانه‌های ایرانی مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی با اشاره به پایداری نما در ارتباط مستقیم با ایمنی شهر گفت: وضعیت پایداری نما مهمترین ویژگی آن است و باید برای پایدار سازی نما مباحث ایمنی در آن رعایت شود و نقشه سازه نما‌ها با بررسی جزییات فنی به همراه ریز محاسبات بعنوان پیوست طرح‌های ارسالی کمیته نما ارسال شود.
شهردار منطقه یک با تاکید بر اینکه کمیته نما مسئولیت آموزش کارشناسان شهرسازی و حتی شهرداران نواحی در موضوع نما را بر عهده دارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته نما‌هایی با الگو‌ها، طرح‌ها و تزئینات غیر بومی و غیر ایرانی و مبتنی بر تقلید از آموزه‌ها و انگاره‌های معماری برون مرزی بدون هیچگونه خلاقیتی در شهر تهران رواج یافته است. کارشناسان کمیته نما وظیفه رصد نما‌ها طبق اصول اعلامی و انطباق نما‌های اجرا شده با تایید شده را بر عهده دارد تا در صورت لزوم اقدامات لازم را انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی جدید خراسان‌شمالی را فرا می‌گیرد
برنامه هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان
بیش از ۴۵ میلیون مترمکعب آب شرب تولیدی در خراسان شمالی مصرف شد
ایروانی: با وجود آتش بس، غزه همچنان ویران و در محاصره است
سفر وزیر میراث فرهنگی به خوزستان
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پدیده کولاک و مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
۲۶ طرح بهزیستی استان زنجان دهه فجر، آماده بهره برداری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ بهمن
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
سقوط هواپیما در کلمبیا ۱۵ کشته داشت
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
بارش برف در محور‌های چهارمحال و بختیاری
درخشش شاعران چهارمحال و بختیاری در جشنواره‌های ملی
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)