• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۳۹۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بازدید سرلشکر باقری از تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش

بازدارندگی ایران، مانع تهاجم دشمن

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر تهاجمی صورت نمی‌گیرد، صرفا به خاطر بازدارندگی و کارآمدی نیرو‌های مسلح ماست.

بازدید سرلشکر باقری از تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از آمادگی رزمی و توان دفاعی تیپ ۶۵ نیرو مخصوص و کلاه سبز‌های نیروی زمینی ارتش بازدید کرد.
در این بازدید چند ساعته که جانشین فرمانده ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش به همراه جمعی از معاونان ستاد کل نیرو‌های مسلح حضور داشتند، یگان‌های نمونه کلاه سبزه به اجرای حرکات رزمی دفاعی پرداختند.
سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در جمع فرماندهان و کارکنان تیپ ۶۵ نیرو مخصوص ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس وشهدای این تیپ گفت: در ارزیابی که از این تیپ به عمل آمد، رضایتمندی را در سطوح مختلف ماموریتی شاهد بوده ایم، در حال حاضر یگان‌های ارتش و نیروی زمینی از تحرک، ولایت مداری، حرکت رو به جلو و رشد شتابان و چشمگیر برخوردارند و ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز برخود لازم می‌داند حمایت‌ و پشتیبانی لازم را از این حرکت رو به جلو با سرعت مناسب ادامه دهد تا ارتش ما در قله‌هایی که مورد انتظار فرماندهی معظم کل قواست، قرار گیرد. 
وی ادامه داد: منویات مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران که فرمودند با وجود رضایتمندی کامل از سپاه، قانع نیستم و با همه رشدی که اتفاق افتاده است، ظرفیتی که در وجود انسان‌های مومن، متدین، انقلابی و مخلص وجود دارد، با تلاش جهادی می‌توانند به صد برابر این وضعیت فعلی دستیابی پیدا بکنند؛ در مورد نیروی زمینی و تیپ ۶۵ نیرو مخصوص هم به همین شکل است.
سرلشکر باقری تاکید کرد: فرماندهان، مدیران و رزمندگان این تیپ باید دایم وضعیت موجود خود را رصد کنند و قانع نباشند، باید احساس کنند که راه نرفته طولانی را در پیش دارند و در ابعاد مختلف خود را رشد دهند، این رشد قبل از هر چیز رشد معنوی، بصیرتی و آگاهی است.
وی با اشاره به رشد در ابعاد مختلف مانند آموزش‌های روزآمد، مهارت‌های لازم و کسب تجربه مداوم در صحنه‌های واقعی تصریح کرد: استفاده از تجارب ارزنده دیگران و تبدیل تجربه عینی به دانش مکتوب و آموزش و به روز کردن آیین نامه ها، ابعاد دیگری است که باید پیشرفت و رشد در این حوزه اتفاق بیفتد.
سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: اگر ملت بزرگ ایران راه سخت و طولانی را برای دستیابی به قله‌هایی که در سند چشم انداز ترسیم شده است و قله‌هایی را که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب ترسیم کردند، باید به آن‌ها دسترسی پیدا کند؛ قبل از هر چیز داشتن بستر امن و آرام و مطمئن برای پیشرفت در همه ابعاد لازم است.
وی ادامه داد: اگر دفاع پایدار، امنیت پایدار، واقعی و دایمی در کشور وجود نداشته باشد نه امکان سرمایه گذاری و ایجاد بستر اقتصادی فراهم می‌شود و نه امکان توسعه زیرساخت ها، نه توسعه علم و فناوری.
سرلشکر باقری افزود: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در برابر این همه دشمنی و توطئه، تحریم و فشار، مسئولیت بسیار سنگینی دارند، مسئولیت برقراری امنیت پایدار، ایجاد و ارتقا بازدارندگی کارآمد و موثر در برابر این همه تهدیدی که علیه کشور وجود دارد، اگر کشور دارای امنیت است، به خاطر همین بازدارندگی است و در مورد دشمنی آمریکای جنایت کار و صهیونیسم آدم کش، هیچ تردیدی در جهان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه بازدارندگی، مانع تهاجم دشمن به ایران است، گفت: اگر اتفاقی نمی‌افتد و تهاجمی صورت نمی‌گیرد، صرفا به خاطر بازدارندگی کارآمدی است که در برابر این تهدید‌ها وجود دارد، دشمن باید بداند اگر به مرز‌های میهن اسلامی تجاوزی صورت بگیرد با ملت یکپارچه و تابع رهبر که دارای نیرو‌های مسلح مقتدر و توانمندی هستند، مواجه خواهد شد و این مواجهه حتما همراه با تلفات سنگین، انهدام تجهیزات، آبروریزی سنگین خواهد بود و منفعتی که از این تهاجم خواهد برد، قابل قیاس با هزینه سنگینی که باید بپردازد، نیست.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح ما در طول تاریخ و چهل سال انقلاب نشان دادند که قصد هیچگونه تهاجم و تجاوز به هیچ کشوری را ندارند، چشمداشتی به منابع و یک وجب خاک همسایگان ندارد، اما در برابر تهاجم و بدخواهی می‌ایستند و این ایستادگی را در دفاع مقدس نشان دادند.
سرلشکر باقری گفت: دوستان به ما اطمینان می‌کنند و دشمنان ما از ما وحشت دارند و باید هم به همین نحو باشد.
سرلشکر باقری در پایان با ابراز خرسندی از آمادگی رزمی توان دفاعی تیپ ۶۵ گفت؛ ان شاالله روز به روز شاهد آمادگی بیشتر تیپ ۶۵ و سایر واحد‌های ارتش باشیم و با وحدت و یکپارچگی که میان ارتش و سپاه و هماهنگی کاملی که میان قوای مسلح کشور است؛ همه دست در دست هم بتوانیم کشوری امن و آرام ایجاد کنیم تا در بستر این امنیت، کشور مسیر خود را به سوی پیشرفت و توسعه به نحو احسن ادامه دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)