• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۴۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲
سمنان » اقتصادی
ایران در تولید دانش نانو رتبه چهارم جهان

موفقیت‌های ایران در تدوین استاندارد‌های هسته‌ای

معاون سازمان ملی استاندارد: ایران در زمینه تدوین استانداردهای نانو و انرژی هسته ای به موفقیت های جهانی دست یافته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سمنان ،معاون نظارت سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور در سمنان گفت : در حالیکه ایران از نظر تولید دانش نانو رتبه چهارم جهان را داراست در بخش تدوین استانداردهای نانو ُ رتبه سوم دنیا را به خود اختصاص داده است.
وحید مرندی مقدم افزود : ایران برای نخستین بار در جهان ، علامت استاندارد نانو را طراحی کرده است به طوریکه حتی کارشناسان استاندارد چین که قدرت برتر نانو در جهان است ُ برای صدور گواهینامه های استاندارد نانو از کارشناسان ایرانی راهنمایی می گیرند.
وی همچنین از تدوین بیش از 100 استاندارد در بخش علوم مربوط به انرژی هسته ای خبر داد و تصریح کرد : به رغم انواع محدودیت های ناشی از تحریم های بین المللی علیه جمهوری اسلامی ایران نظیر برخوردهای سیاسی و ممانعت از حضور مسئولان و کارشناسان استاندارد در مجامع جهانی و منطقه ای ، ایران اسلامی در آسیا بعد از چین و ژاپن بصورت مشترک با کره جنوبی رتبه سوم به لحاظ استاندارد سازی را کسب کرده است.
مرندی مقدم با اشاره به تدوین و تصویب 33 هزار و 500 استاندارد ملی در بخش کالا، صنعت و خدمات تاکید کرد : ایران علاوه بر عرصه های نانو و انرژی هسته ای در سایر بخش های جدیدی نظیر استانداردسازی تولیدات دانش بنیان، مسئولیت های اجتماعی، محصولات فرهنگی و هنری و معابر عمومی به موفقیت های مطلوبی رسیده است.
مرندی مقدم با اشاره به تدوین 45 استاندارد بین المللی در کشور و پیگیری برای 50 استاندارد جدید تاکید کرد : برای بررسی و تدوین این استانداردها 800 کارشناس خبره در قالب 325 کمیته ملی و استانی ایزو مشارکت علمی و تحقیقی دارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور نگارش و تدوین و تصویب استاندارد حلال را از موفقیت های بارز این سازمان برشمرد و تصریح کرد : ارائه استاندارد خوراک و پوشاک و گردشگری و خدمات حلال با استفاده از مشترکات مذاهب تشیع و تسنن که مورد پذیرش علما قرار گرفته باشد فرآیند علمی طولانی را طی کرد و با رفع این مشکل فقهی راه واردات و صادرات و تعامل های اقتصادی گسترده بین کشورهای اسلامی گشوده تر شده است به طوریکه جمهوری اسلامی ایران رتبه اول استاندارد سازی در بین کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
به گفته وی از 2500 میلیارد دلار کسب درآمد محصولات حلال، 800 میلیارد دلار مروبط به غذا و 1700 میلیارد دلار مربوط به پوشاک و گردشگری و خدمات است که هم اکنون در انحصار چند کشور نظیر ترکیه، امارات و مالزی است که در مرحله اول سهم 5 درصدی از این بازار جهانی از اهداف ثبت استاندارد حلال ایران تعیین شده است.
وحید مرندی مقدم ماده 3 و 24 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی که هم اکنون مراحل پایانی تصویب آئین نامه در هیات دولت می گذراند را از راهکارهای رفع مشکلات و اختلاف نظرها در بخش استاندارد دانست و گفت : در ماده 3 همه دستگاههای اجرایی موظف به اجرای مقررات خود بر اساس استاندارد خواهند شد و در ماده 24 نیز اظهاریه انطباق به منظور سپردن استاندارد به واحد های صنعتی بر اساس اصل اعتماد سازمان استاندارد به تولید کننده اجرایی خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
عاقبت مرغ های تریاکی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)