• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۶۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷
فارس » سیاسی

تاکید بر هماهنگی برای رفع آسیب‌های اجتماعی

امام جمعه شیراز گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی کلان شهر شیراز نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌های متولی است.

تاکید امام جمعه شیراز بر هماهنگی برای رفع آسیب‌های اجتماعیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، آیت الله لطف اله دژکام در خطبه‌های امروز نماز به آسیب‌های اجتماعی شیراز اشاره کرد و افزود: شیراز از زیباترین شهر‌های جهان است و همه متولیان باید با تلاش مضاعف نگذارند تا آسیب‌هایی همچون فقر و اعتیاد در گوشه‌هایی از این شهر به چشم بخورد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با تاکید بر هم افزایی میان متولیان کاهش آسیب‌های اجتماعی افزود : سپاه پاسداران و بسیج برای کاهش آسیب‌های اجتماعی شیراز تلاش‌های جهادی خوبی آغاز کرده اند و لازم است تا سایر دستگاه‌های متولی هم در کنار این فعالیت‌ها با روندی جهادی برای رفع و کاهش این آسیب‌ها تلاش کنند.
خطیب جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از وزارت دفاع و ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: رشد فناورانه در ساخت هواپیمای آموزشی «یاسین» اتفاق و اقدام موثری از سوی این نهاد‌ها بود که به دشمن نشان داد ما تا چه اندازه در حرکت و دستیابی به فناوری قوی هستیم.
آیت اله دژکام، اقدام سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در دستگیری مدیر شبکه معاند آمد نیوز را نشان دهنده قدرت دستگاه اطلاعاتی کشور و ضربه بزرگی به دستگاه‌های اطلاعاتی دنیا دانست.
نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: درحالی که سرویس‌های اطلاعاتی مختلف دنیا ادعای حفاظت و مراقبت از این عنصر ضد انقلاب را داشتند، ضربه‌ مهلک اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ادعای پوشالی برتری اطلاعاتی این سرویس‌ها را در برابر چشمان همگان شکست.
امام جمعه شیراز، به اقدام فوتبالیست جوان کشور در یادآوری تبعیت از رهبری اشاره کرد و گفت: نجات کشور تنها با اطاعت از ولایت و سیاستگذاری‌های رهبری میسر است و اقدام این فوتبالیست به عنوان یک زبان گویا در جامعه، ارزشمند بود.
نماینده ولی فقیه درفارس در بخش دیگری از خطبه‌های نماز با تسلیت فرا رسیدن ۲۸ صفر سالروز رحلت جانسوز پیامبر گرامی اسلام (ص) این مصیبت را بزرگترین عزای عالم دانست و از هیات‌های مذهبی بویژه جوانان خواست در این روز با راه اندازی دسته‌های عزاداری و حرکت به سمت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) بار دیگر عظمت و شکوه عزاداری‌های مجاوران سومین حرم اهل بیت علیهم السلام را به رخ جهانیان بکشند.
آیت الله دژکام افزود: حرکت دسته‌های عزاداری به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع) حرکت بسیار ارزشمندی است که علاوه بر بعد معنوی، تاثیرات اجتماعی فراوانی را نیز به دنبال دارد که نباید از آن غافل شد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین حسینی از همه دست‌اندرکاران برگزاری مراسم اربعین حسینی به ویژه مردم عراق تشکر کرد و گفت: در این حماسه ۵۵ ملیت با زبان‌های مختلف، اما با نگاه مشترک حضور داشتند.
امام جمعه شیراز ادامه داد: استان فارس و شهر شیراز مسیر تردد زوار خارجی از هند و کشمیر و پاکستان است که چند ساعتی در مسیر‌های پیش‌بینی شده استراحت و مجدد به سمت مرز شلمچه حرکت می‌کنند، بنابراین ضرورت دارد که مجموعه مدیران متولی از هم‌اینک تمهیدات لازم برای استقبال شایسته از زوار خارجی اربعین سال آینده را اتخاذ کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)