• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

نمازجمعه لیکک، سوق، چرام و چیتاب

ائمه جمعه لیکک، سوق، چرام و چیتاب در جمع نمازگزاران بر لزوم اتحاد و تکیه بر همبستگی ملی برای ناکامی دشمنان تاکید کردند.

نمازجمعه لیکک، سوق، چرام،چیتاببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، امام جمعه لیکک در خطبه های نماز امروز این شهر گفت: وحدت شیعه و سنی سدی محکم در برابر توطعه دشمنان اسلام است.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به آغاز هفته وحدت افرود: درایت و دور اندیشی حضرت امام(ره) در این نامگذاری پیروزی‌های زیادی را برای مسلمانان به ارمغان آورده است.
وی ادامه داد: هر چند همه ایام باید در پی وحدت باشیم اما نامگذاری این هفته به نام وحدت توانست استکبار جهانی را تضعیف و دین اسلام را تقویت کند.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار  با جوانان افزود: آمریکایی ها از سال 1332 و قبل از آن با ایران دشمن بودند و البته در سال 57 وقتی انقلاب پیروز شد دشمنی آنها آشکار شد.

وی ادامه داد: در گردش مالی دهیاری ها هیچ نظارتی نیست و مردم هم متوجه این موارد شده اند که امید است مسئولان در این زمینه توضیح دهند.
امام جمعه شهر لیکک با بیان اینکه تخصیص اعتبارات خسارات سیل سال قبل به صورت قانونی و با عدالت تقسیم نشده گفت: حق مردم به ویژه در منطقه سردسیر شهرستان ضایع شده و باید مسئولان در این زمینه پاسخگو باشند.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به اینکه برخی ادارات این شهرستان در زمینه خدمت به مردم تعطیل هستند گفت: اگر درب این ادارات بسته شود حداقل دولت هزینه آب، برق و گاز آنها را پرداخت نمی کند.
نماز جمعه چرام؛ 
نمازجمعه لیکک، سوق، چرام،چیتابخطیب موقت نماز جمعه چرام هم در آیین عبادی سیاسی این هفته با اشاره به اینکه حق الناس حقوقی است که انسان در رابطه با دیگران باید رعایت کند گفت: رعایت نکردن حقوق دیگران باعث گرفتاری انسان در دنیا و قیامت می‌شود.
حجت الاسلام سید مهدی سبحانی با بیان اینکه، موارد زیادی در مورد حق‌الناس بیان شده مانند احترام به جان و مال مردم افزود: احترام به آبروی مردم هم از موارد حق‌الناس است و نباید عملی انجام دهیم که آبروی دیگران نزد مردم خدشه دار شود.
وی ادامه داد: از موارد دیگر حق‌الناس احترام به حقوق شهروندی است و رفتار ما به گونه‌ای نباشد که بعضی انسان‌ها از حقوق خودشان باز بمانند.
نماز جمعه چیتاب؛
نمازجمعه لیکک، سوق، چرام،چیتابامام جمعه موقت شهر چیتاب گفت: پیروزی انقلاب، پیشرفت در عرصه های مختلف و مقاومت های چندساله در برابر تحریم ها در گرو همین وحدت و انسجام میان ملت و نظام بوده و هست. 
وی افزود: تنها راه مقابله با دشمنانی که برای براندازی نظام برنامه ها در پیش گرفته اند و به لطف خداوند ناکام شده اند، همین انسجام ملی به فرماندهی ولی فقیه زمان است.
حجت الاسلام سیدعلی اکرمیان خطاب به مسئولان گفت: مسئولان برای مقابله با دشمن باید با اعتماد به قدرت نیروی داخلی و توانمندی جوانان این مرز و بوم رشته امیدشان را از اعتماد و اتکال پوشالی به غرب قطع کنند.
نماز جمعه سوق؛
نمازجمعه لیکک، سوق، چرام و چیتابخطیب جمعه سوق نیز با اشاره به در پیش بودن هفته وحدت گفت: پیروزی انقلاب اسلامی که در سایه وحدت  ملت، اقشار و طوایف آن در اسلام به تحقق پیوست، موجبات وحدت ملل مسلمان را فراهم کرد.
حجت الاسلام کیانی اصل افزود: این وحدت به صورت حرکت و نهضت اسلامی علیه طاغوت و سلطه‌های اشغالگران و استعمار منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی به نقشه های تفرقه انگیز دشمنان اسلام اشاره و بیان کرد: استعمارگران از راه تقویت تعصب نژادی و قومی یا ملی گرایی و تحریک تعصبات فرقه‌ای شیعه و سنی در صدد جلوگیری از وحدت رو به رشد ملت‌های اسلامی بر آمده اند که باید با همبستگی و اتحاد نقشه های آنان را برآب کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)