• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۷۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
با افزایش نظارت در مجموعه‌ها

مبارزه با فساد اولویت اول قوه قضاییه

معاون رئیس قوه قضاییه: مبارزه با فساد زمانی اولویت می‌شود که قوای مجریه و مقننه همراه با آحاد ملت در این مسیر حرکت کنند.

مبارزه با فساد اولویت اول قوه قضاییهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حسین مهدوی گفت: اگر انقلاب سال ۵۷ ما شعارش مبارزه با استعمار و استبداد بود، شعار انقلاب دوم مبارزه با شیطان بزرگ و مبارزه با استکبار جهانی است.
وی با تاکید بر زنده نگه داشتن یاد شهدا افزود: امروز باید شکرگزار این باشیم که ذیل پرچم مبارزه با فساد که ریاست قوه قضاییه این حرکت بزرگ را در پیش گرفته قرار گرفته ایم.
معاون مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه قاطعیت، شجاعت و عدم ملاحظه کاری نسبت به پرونده‌های فساد درون دستگاه را در جامعه اثرگذار خواند و گفت: ما باید در عمل، به مردم نشان دهیم که برای مبارزه با فساد، قوی و محکم پای آن ایستاده‌ایم و شایسته است مدیران نیز نسبت به افزایش نظارت در مجموعه خود اهتمام ویژه داشته و با متخلفین برخورد جدی کنند.
مهدوی اضافه کرد: فلسفه وجودی تمامی حکومت‌ها تدبیر جهت رفاه و توسعه در جامعه است؛ اما یک حکومت دینی و نظام دینی که زیر نظر ولایت فقیه است، علاوه بر توسعه و آسایش مردم در جهت تعالی برای رشد و عبودیت نیز تلاش می‌کند و این از جمله وظایف اصلی حکومت اسلامی است که در این راستا مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر این موضوع داشته اند و اساسا تئوری ولایت فقیه که حضرت امام (ره) روی این نکته تاکید داشتند پایه ریزی شده است؛ بنابراین وظیفه ما این است که جامعه را به این سو هدایت کتیم.
وی تصریح کرد: نظر به اینکه در عصر ارتباطات و عصر دانایی قرار داریم و امروز نیز به طور طبیعی انتظارات از کارگزاران نظام بیشتر شده است؛ لذا باید در این عصر با بهرمندی از رقابت و فرصت از عنصر دانایی استفاده کنیم چرا که عنصر زمان را می‌توان امروز به عنوان یک ارزش افزوده در نظر گرفت.
معاون مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه­ تاکید کرد: در حوزه مبارزه با فساد باید به نحوی عمل نماییم که موجب خشکاندن ریشه‌ها و بستر‌های آن شود و مسیر خشکاندن این فساد‌ها در درجه اول شفافیت، درجه دوم مسئول سازی دستگاه هاست و درجه سوم برخورد قاطع نسبت به فساد است؛ از طرف دیگر ما باید آسیب شناسی هر مرحله را داشته باشیم و در حال حاضر که در مرحله مبارزه با فساد هستیم باید توجه به آسیب شناسی وضع موجود داشته باشیم به دلیل اینکه اگر در هر اموری توجه نباشد فرصت‌ها تبدیل به آسیب و تهدید خواهد شد.
وی با توجه به انتخابات پیش رو گفت: نظر به فشار‌های دشمن و شیطان بزرگ آمریکا ما نیازمند اصل وحدت و همبستگی هستیم و این وحدت و همبستگی باید بر پایه‌های انقلاب اسلامی یعنی اعتقادات مردم، رهبری و وحدت مردم به اقتضاء زمان کارآمد باشد.
معاون مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه مشارکت همه جانبه در امر انتخابات را مهم دانست و به پنج اصل انتخابات که اصل اول مشارکت، اصل دوم سلامت انتخابات، اصل سوم امنیت انتخابات، اصل چهارم رقابت در امر انتخابات و اصل پنجم انتخاب اصلح اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)