• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۳۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در نشست تخصصی مقابله با تحریم‌های دفاعی

راه مقابله با تحریم‌های امریکا افزایش قدرت در همه مولفه هاست

وزیر دفاع با اشاره به تحریم‌های نظام استکباری علیه ایران اسلامی تاکید کرد:​ تنها راه مقابله با تحریم ها، افزایش و توسعه قدرت در تمامی مولفه‌های حیاتی به ویژه قدرت دفاعی است.

راه مقابله با تحریم‌های امریکا افزایش قدرت در همه مولفه هاستبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در نشست تخصصی مقابله با تحریم‌های دفاعی با اشاره به خباثت‌های نظام سلطه علیه ایران اسلامی اظهار داشت: دشمن امروز حیات ما را هدف گرفته و فراتر از ضربه به ایران اسلامی در صدد حذف ما برآمده است.
وزیر دفاع با اشاره به نشست تخصصی مقابله با تحریم‌های دفاعی اهمیت هم افزایی در این جلسه را بسیار مهم دانست و گفت: نظام استکبار با تمامی ارکان و هم پیمانان خود از طریق بکارگیری عناصر نفوذی در تلاش برای دستیابی به زیرساخت‌ها و برنامه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و به ویژه نظامی جمهوری اسلامی ایران است و بر این اساس دسترسی به اطلاعات در عرصه جنگ‌ها و تقابل‌ها از عناصر اصلی برتری در نبرد‌ها محسوب می‌شود.
امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به بصیرت و روشنگری‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در آگاه سازی مسئولان و مردم و همچنین وحدت کلمه در خصوص ایستادگی در برابر نظام سلطه گفت: بحمدالله توطئه نظام استکباری به سرکردگی امریکا علیه ایران اسلامی در آوردگاه‌های مختلف با شکست مواجه شده است؛ اما دشمن از هیچ فرصتی برای ضربه به کیان کشور دریغ نخواهد کرد.
وزیر دفاع با اشاره به تحریم‌های نظام استکباری علیه ایران اسلامی و راهکار‌های مقابله با این تحریم‌ها اظهار داشت: این تحریم‌ها بنا به دلایل عمیق بنیادی کمرنگ نخواهد شد و تنها راه مقابله با تحریم‌های امریکا افزایش و توسعه قدرت در تمامی مولفه‌های موثر به ویژه قدرت دفاعی است.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه برخی کشور‌ها بازیگر، برخی بازی ساز و برخی پیروی کننده محض هستند، گفت:: امروز ایران اسلامی به واسطه قدرت منطقه‌ای تبدیل به یک بازی ساز منطقه‌ای شده است و این جز با مقاومت، اتکا به ظرفیت‌های درونی و توسعه قدرت دفاعی حاصل نشده است.
وزیر دفاع توسعه کشور را در همه ابعاد، مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها و بخش‌های اقتصادی و سیاسی بایستی با هم افزایی و تشریک مساعی کشور را به سمت تعالی همه جانبه جمهوری اسلامی پیش ببرند.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه پیشرفت و دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های همه جانبه و تنها بهره مندی از بخشی از ظرفیت‌های دانشگاهی اتفاق افتاده است، تصریح کرد: با شناسایی و از قوه به فعل در آوردن تمامی ظرفیت‌ها به ویژه سرمایه‌های انسانی متخصص و متعهد، می‌توان با جلوگیری از خام فروشی نفت کشور را به شکوفایی و بالندگی رساند.
در این مراسم سردار رضا طلایی نیک معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع هدف از این نشست را انتقال تجارب و بررسی ظرفیت‌ها و امکانات در حوزه دفاعی کشور در مقابله با تحریم‌های دفاعی عنوان کرد و گفت: مجموعه دفاعی با کمک دستگاه‌های گوناگون مرتبط در جهت خنثی کردن فشار‌های تحریم موفقیت‌های بسیار بالایی را به دست آوردند.
وی تصریح کرد: با اینکه پیشینه تحریم‌های ایران در حوزه دفاعی طولانی‌تر بوده است لکن تجارب و ظرفیت باعث شده است در حوزه دفاعی کمترین آسیب را ببینیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)