• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۴۰۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
بین الملل » تحلیلی
سخنگوی جنبش مقاومت مردمی فلسطین

مقاومت فلسطین به طور کامل اوضاع میدانی را زیر نظر دارد

خالد الازبط: اگر رژیم اشغالگر توافق آتش بس را نقض کند، مقاومت توافق را لغو و با انواع سلاح‌ به سوی مناطق اشغالی حمله خواهد کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از نشریه العهد، سخنگوی جنبش مقاومت مردمی فلسطین گفت: حمله رژیم اشغالگر به غیر نظامیان نشان دهنده شکست اشغالگران در عرصه اطلاعاتی و امنیتی برای دستیابی به بانک اهداف رهبران مقاومت است از این رو آنان تلاش می‌کنند تجاوزات شان را با یک پیروزی توهمی از طریق ریختن خون کودکان، زنان و سالخوردگان توجیه کنند.
چند ساعت قبل از حملات هوایی جدید به مواضع گردان‌های القدس، ارتش اشغالگر مدعی شد سامانه گنبد آهنین دو راکت را که از نوار غزه به سوی شهرک‌های نزدیک نوار غزه پرتاب شده بود، خنثی کرد. ارتش اشغالگر مدعی شد از زمانی که آتش بس برقرار شد شش راکت دیگر پرتاب شده است.
خالد الازبط سخنگوی جنبش مقاومت مردمی گفت: تنها چیزی که تضمین کننده ادامه آتش بس بین مقاومت فلسطینی و رژیم اشغالگر اسرائیل است سلاح مقاومت است.
وی تاکید کرد ما میزان پایبندی اشغالگران را به شروط آتش بس زیر نظر داریم. این شروط تعرض نکردن به غیر نظامیان، توقف کامل هر نوع تجاوزگری و آغاز اقدامات برای شکستن محاصره نوار غزه است.
وی گفت: «در صورتی که رژیم اشغالگر توافق آتش بس را نقض کند، مقاومت توافق را لغو و با انواع سلاح‌ها به سوی مناطق و شهرک‌های اشغالگران حمله خواهد کرد. وی افزود نظامیان اشغالگر در تیر رس مقاومت قرار دارند.
الازبط درباره حمله به غیر نظامیان گفت: این امر نشان دهنده شکست اشغالگران در عرصه اطلاعاتی و امنیتی برای دستیابی به بانک اهداف رهبران مقاومت است به همین دلیل رژیم اشغالگر تلاش می‌کند تجاوزش را با یک پیروزی توهمی از طریق ریختن خون کودکان، زنان و سالخوردگان توجیه کند به همین دلیل یکی از اولویت‌های مقاومت حفاظت از غیر نظامیان است و آن‌ها خط قرمز ما به شمار می‌روند و اگر این خط قرمز نقض شود سخن گفتن از آرامش دیگر بیهوده خواهد بود و رژیم اشغالگر باید پیامد‌های حمله به غیر نظامیان را تحمل کند.
از سوی دیگر عصام ابو دقه یکی از رهبران جبهه دموکراتیک گفت: ما از طریق تجربه طولانی و با درگیری نامحدودی که با رژیم اشغالگر داشتیم، پی بردیم که این رژیم درباره حق ما برای آزادی و استقلال به هیچ تعهد و تفاهمی پایبند نیست.
وی افزود اسرائیل اشغالگر تاکنون به توافق اسلو پایبند نبوده است؛ ما روی ملت و مقاومتمان حساب می‌کنیم، اما در برابر یک آزمون جدی درباره چگونگی هدایت اوضاع فلسطین به سمت یک وحدت واقعی قرار داریم که بر اساس شراکت و جذب همه ظرفیت‌های فلسطینی و توافق بر سر راهبرد مبارزاتی جایگزینی است که بر مبنای درخواست حمایت از ملت فلسطین و بین المللی کردن حقوق ملی از طریق نهاد‌های بین المللی و تعقیب مقامات اشغالگر به خاطر جنایاتی است که در حق غیر نظامیان بی گناه مرتکب شدند.
ابو دقه از جامعه بین المللی خواست به مسئولیتهایش عمل و از ملت فلسطین حمایت کند‎ ملتی که رژیم اشغالگر اسرائیل جنایات و کشتار زیادی در حق آن مرتکب شده است.
وی همچنین از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست پرونده جنایت‌های رژیم اشغالگر را به دادگاه بین المللی کیفری ببرد تا سران رژیم در دادگاه‌های بین المللی محاکمه شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)