• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۱۱۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری
در حاشیه افتتاح طرح‌های مشارکتی، عمرانی و ترافیکی منطقه ۱۷

برخورد با اهمال کاران در بارش‌های اخیر

شهردار تهران: با افرادی که در بارش‌های اخیر عملکرد مناسبی نداشتند، برخورد کردیم، اما رسانه‌ای نکرده ایم.

با افرادی که در بارش برف اخیر عملکرد مناسبی نداشتند، برخورد شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پیروز حناچی صبح امروز در حاشیه افتتاح و بهره برداری از طرح‌های مشارکتی، عمرانی و ترافیکی در منطقه ۱۷ با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: منطقه ۱۷ منطقه‌ای پرتراکم است که در جنوب تهران قرار دارد و افزایش خدمات رسانی در این محدوده برای شهرداری از اولویت برخوردار است و تلاش می‌کنیم با قیمت پایین خدمات لازم را به شهروندان ارائه دهیم.
وی ادامه داد: بخشی از طرح‌هایی که امروز افتتاح شد، مربوط به هوشمندسازی معابر اصلی است، احداث یک پارک و تملک تعدادی پلاک برای ایجاد بستر‌های خدمات رسانی عمومی از دیگر مواردی است که امروز افتتاح می‌شود.
شهردار تهران گفت: از آن جا که افتتاح پروژه‌های منطقه ۱۷ با سه شنبه بدون خودرو مصادف شده است، بازدید از طرح‌های این منطقه با دوچرخه انجام می‌شود.
آقای حناچی در ادامه با اشاره به گزارش زیرمجموعه شهرداری تهران درباره اقدام‌های مربوط به بارش برف، تصریح کرد: این گزارش ارائه شده است و ما بدون این که سر و صدا کنیم با افرادی که فکر می‌کردیم در این زمینه عملکرد مناسبی نداشتند برخورد کردیم، اما چون بحث داخلی بود آن را رسانه‌ای نکرده ایم.
شهردار تهران درباره میزان خسارت حاصل از ناآرامی‌های اخیر در تهران، گفت: این خسارت‌ها برآورد شده است که البته در تهران خیلی گسترده نبود. تنها چند خودرو، یک دستگاه اتوبوس بی آر تی و یکی از نواحی آسیب دیدند.
آقای حناچی درباره نصب فیلتر دوده در اتوبوس‌ها نیز عنوان کرد: فیلتر دوده در حال نصب روی برخی خودروهاست و ما تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان مشکل واردات این محصول را حل کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره آلودگی هوای تهران در روز‌های اخیر، گفت: ما در این فصل از سال با پدیده وارونگی هوا مواجه هستیم که آلودگی به سطح زمین می‌آید. در این شرایط باید منشاء آلودگی در درجه اول کنترل شود که ما در این زمینه تلاش‌هایی کردیم و محدودیت برای تردد شبانه خودرو‌های سنگین و کمتر استفاده کردن از خودرو‌های شخصی گذاشتیم. من همین جا به خاطر شرایط سختی که مردم برای استفاده از حمل و نقل عمومی در مواقع اوج تردد با آن مواجه هستند، عذرخواهی می‌کنم.
شهردار تهران با اشاره به اقدام‌های توسعه حمل و نقل عمومی در پایتخت، بیان کرد: برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، دولت خط اعتباری تامین کرده است و تلاش می‌کنیم تعدادی از واگن‌ها و اتوبوس‌هایی که وارد می‌شوند به صورت ساخته شده باشند تا بتوانیم زودتر وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کنیم. مناسب بودن شرایط اقلیمی و ایجاد جریان هوای زیر ده متر نیز بر وضع هوا تاثیرگذار است که البته این بخش در اختیار ما نیست. این جمله‌ای است که قبلا هم مطرح کردم و رسانه‌ها درباره آن با من شوخی کردند.
وی همچنین درباره طرح شهرداری برای ایجاد مسکن‌های کم متراژ در پایتخت، گفت: در این زمینه روی متراژ مسکن صحبت نشد، اما شیوه‌های طراحی می‌تواند حتی یک واحد کوچک را هم فاخر کند. ما لایحه آن را به دولت ارائه کرده ایم و اجرای آن برعهده بخش خصوصی است تا این نوع مسکن به خانواده‌های جوان اختصاص یابد.
حناچی درباره تغییر زمان در طرح ترافیک و پاسخ به درخواست نیروی انتظامی عنوان کرد: نامه رئیس محترم پلیس تهران را پاسخ داده ایم، اما منتشر نکرده ایم و با کاهش یک ساعتی موافقت شد.
شهردار تهران درباره ارائه مشوق‌های شهرداری به نوسازی بافت‌های فرسوده هم گفت: امتیاز‌هایی که ما برای بافت‌های فرسوده داشتیم هیچ کدام حذف نشده است، در مورد تسهیلات تشویقی بانک ها، اما وقفه‌هایی ایجاد شده است که تلاش می‌کنیم برطرف شود. در جنوب تهران هم تسهیلات دیگری را برقرار می‌کنیم که این مشوق‌ها تاثیر داشته باشد.
 
 طراحی فضای فوقانی تونل راه آهن تهران–تبریز در آینده‌ای نزدیک 
شهردار تهران از طراحی فضای فوقانی تونل راه آهن تهران–تبریز در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: منطقه ۱۷ یکی از مناطق محروم تهران است.
پیروز حناچی صبح امروز در آیین بهره برداری از ۱۷ پروژه مشارکتی، عمرانی و ترافیکی شهرداری منطقه ۱۷، گفت: این منطقه یکی از مناطق محروم تهران است و خدمات شهری تناسبی با جمعیت متراکم در آن ندارد. به همین دلیل یکی از اهداف ما ارائه خدمات بیشتر به شهروندان این منطقه است.
وی به عبور راه آهن تهران-تبریز از منطقه ۱۷ اشاره و عنوان کرد: راه آهن در توسعه این منطقه نقش بسزایی داشته است به طوری که جمعیت زیادی از مردمی که در ابتدا در این منطقه سکونت گزیدند، کارکنان راه آهن بودند. براین اساس، امیدوارم محور راه آهن در این منطقه بتواند زمینه توسعه بیشتر را فراهم کند.
به گفته شهردار تهران؛ «مسابقه بازآفرینی محور شهری؛ طراحی فضای فوقانی تونل راه آهن تهران – تبریز» انجام شده است و به زودی فعالیت‌های اجرایی آن آغاز خواهد شد.
آقای حناچی به تعداد قابل توجه شهیدان در این منطقه اشاره کرد و گفت: تعداد زیاد شهیدان دفاع مقدس در این منطقه نشان از روحیه انقلابی و مذهبی مردم منطقه ۱۷ دارد و امیدوارم با تلاش همکاران، فضای بهتری برای مردم عزیز این منطقه فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
بازدید جمعی از دانش‌آموزان مدارس از کتابخانه مرکزی یاسوج
پیگیری مشکلات قضایی مردم در سفر استانی رئیس قوه قضائیه به قم
معرفی قهرمانان فوتبال گل کوچک در استان
افزایش ۲ برابری تسهیلات مشاغل خانگی در استان اردبیل
توسعه و تولید انواع کامپاند‌های نانویی پیشرفته در کشور
اعلام نرخ‌های جدید گازبهای خانگی
گازگرفتگی راننده در خودرو در محور گلپایگان
درخشش دانش‌آموزان ایرانی در جشنواره بین‌المللی نقاشی برزیل
۹۰ دانش‌آموز مددجوی البرزی در کنکور سراسری پذیرفته شدند
نوجوانان و تلویزیون
مخالفت شورای‌عالی شهرسازی با مسکونی‌سازی ۱۲ هکتار زمین
مخالفت اکثریت مردم آمریکا با سیاست‌های نظامی ترامپ در کارائیب
هم‌افزایی قرآنی در بافق
تسریع فرسایش خاک با خشکسالی
برخی از فروش‌های نفت با انحراف از معیار محقق می‌شود
تداوم بارش‌ها تا روز دوشنبه در آذربایجان غربی
پیروزی یک طرفه محمدی مقابل هوگوپوش قرقیزستان
۸۶۰ میلیون مترمکعب گاز روزانه به شبکه مصرف تزریق می‌شود
هشدار کم‌آبی در فلات مرکزی؛ صرفه‌جویی تنها راه عبور از بحران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
فینال لیگ سنگنوردی کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)