• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۳۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۳
بوشهر » ورزشی
لیگ برتر فوتبال

نارضایتی سرمربی شاهین شهرداری بوشهر از داوران

کریستوویچ گفت : 2 بازی است که مشکل داوری داریم ، نمی‌شود گریه کنیم و بگوییم با این برنامه ریزی بازی نمی‌کنیم

نارضایتی سرمربی شاهین شهرداری بوشهر از داوران

به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز بوشهر ؛ میشو کریستوویچ در نشست خبری بعد از بازی با نفت آبادان گفت: امروز وقتی وارد رختکن شدم دیدم بازیکنان از اینکه نتوانستیم تیم نفت آبادان ببریم خیلی ناراحت بودند .اما در مجموع نفت آبادان تیم خوبی است و خیلی خوشحالم که حداقل یک امتیاز از این تیم گرفتیم.

وی افزود: خدا را شاکر هستم که بازی را نباختیم، متاسفانه در هر بازی داوران علیه ما کار می‌کنند. امروز 2 پنالتی برای ما گرفته نشد و در عوض یک پنالتی برای حریف گرفتند ولی باز هم کار را پیش می‌بریم.نتیجه‌های تساوی ما را از ته جدول جدا نکرده اما امروز با تیم بزرگی بازی داشتیم که یک امتیاز از آنها گرفتیم.

کریستوویچ ادامه داد: بازی امروز ما مقابل نفت آبادان بازی سختی بود و حریف به ما یک گل ناسالم زد. از طرفی گل صفرزاده سالم بود ولی خوشحالم که تمام بچه‌های تیم‌مان یک بازی خوب برای پیروزی انجام دادند. ما در حال حاضر فشار زیادی را تحمل می‌کنیم و نمی‌شود فقط درمورد پیروزی حرف بزنیم.

وی افزود: متاسفانه دو بازی است که داوران با ما مشکل دارند و به اتفاقات آن رسیدگی نمی‌شود. 10روز هم که از مسابقات می‌گذرد دیگر کسی از داوری حرف نمی‌زند.

سرمربی شاهین ضمن انتقاد از روند برنامه‌ریزی مسابقات گفت: دفعه قبل هم عنوان کردم ما فردا و پس‌فردا هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم و فقط یک روز زمان داریم که تمرین کنیم.الان هم به من گفته‌اند که بازی با استقلال شنبه برگزار می‌شود. این عدم‌برنامه‌ریزی بزرگترین مشکل من است.

کریستوویچ عنوان کرد: معتقدم اگر فرصت داشته باشیم بهتر می‌شویم. مدیرعامل باشگاه عنوان کرده که فردا و پس فردا به بازیکنان پول پرداخت می‌شود. اما در کل تغییرات هم کار سختی است. به طور مثال لوکا در حال حاضر در پست اصلی‌اش بازی نمی‌کند چون شیرزادی مصدوم است، نمی‌توانم بنشینم و گریه کنم و بگویم بازی نمی‌کنیم. ما مشکلات زیادی داریم ولی تلاش می‌کنیم تا بهتری شویم.

وی ادامه داد: دیدید نفت آبادان بازیکنانی مثل آل کثیر دارد ولی ما کاری کردیم که آنها سیستم تیم‌شان را تغییر دهند. یک بازی ممکن است سه دفاع داشته باشد و یک بازی هم ممکن است نیاز به چهار دفاع داشته باشد. بازیکنان ما همگی جدید هستند و با یکدیگر آشنایی ندارند. مثلا غلامعلی تبار با تجربه است و نوروزی جوان. خیلی سخت است که بازیکنان جوان و کم تجربه در خط دفاعی بازی کنند.

کریستوویچ در ادامه گفت: از زمانی که به شاهین آمدم بازی آسان داشتیم و با بهترین تیم‌ها بازی کردیم. مثلا نباید انتظار داشته باشیم استقلال،‌تراکتور یا پرسپولیس را ببریم. کار ما سخت است و الان زمان آن نیست که درمورد کیفیت بازیکنانم حرف بزنم انشاءاله در نیم فصل این اتفاق رخ خواهد داد. ا لان همه بازیکنان خوب در اختیار تیم‌هایشان هستند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نباید بازیکنی بگیریم که خوب نباشد مثلا ما در جدول شرایطی داریم که اگر هر 14 بازی را مساوی می‌کردیم الان 14 امتیاز داشتیم ولی ا کثر بازی‌ها را باخته‌ایم. می‌دانم ما باید ببریم و امیدوارم این اتفاق به زودی رخ دهد.

سرمربی شاهین ادامه داد: زمانی که به اینجا آمدم گفتم که بهترین بازیکنان را داریم. نیم فصل که تمام شود آمار آنها را بررسی می‌کنم که خوب بودند یا نه ا ما مطمئنا باید بازیکنان جدید به تیم اضافه شوند که قدرت جدیدی داشته باشیم. اما الان زمان آن نیست که در مورد کیفیت آنها صحبت کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشتر واگن‌های خط ۵ به مرحله تعمیرات اساسی رسیده‌اند
۶ روز تا پایان جشنواره بین المللی عکس ایران جوان
لایروبی ۱۲۰ هکتار از آب‌بندان‌های شهرستان رشت
تاکید بر نقش گردشگری در بازنمایی چهره واقعی ایران
پلیس امنیت عمومی فراجا، اراذل فراری را زمین گیر کرد
اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری مخابرات در مهرشهر و کیانشهر اهواز
درگذشت پدر شهید والامقام مهدی صبروند در لاهیجان
گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس در بیمارستان بوعلی اردبیل
تفاهم دانشگاه بجنورد و شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی برای گسترش تحقیقات حوزه آب
برنامه عملیاتی تشکیل هلدینگ مس سونگون تدوین شود
رستوران‌های یزد زیر چتر استاندارد
آغاز اجرای طرح محله من در زاهدان
فروش ۳ میلیاردی «فرمانروای آب» در نمایش‌های مردمی
 اهالی روستای خنداب تاکستان طعم گوارای آب پایدار را چشیدند
تجهیز بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه فیکو برای جراحی‌های چشم
دوازده مستند پرتره بین‌المللی در «سینماحقیقت»
دستور استاندار برای تعیین‌تکلیف فوری کمک‌های فنی و اعتباری
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۶ آبان
آغاز اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان با حضور ۵۰ ایران‌شناس جهان
آماده‌باش بهاباد برای فصل سرد و حوادث احتمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)