• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۶۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
سیاسی » مجلس
لاریجانی پس از بازگشت از اجلاس (APA)

همگرایی؛ از نکات مثبت اجلاس مجالس آسیایی

رئیس مجلس حضور در دوازدهمین مجمع مجالس کشور‌های آسیایی را برای بیان دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و نیز همگرایی میان اعضا مثبت ارزیابی کرد.

رئیس مجلس به تهران بازگشتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای لاریجانی پس از بازگشت از سفر ترکیه در فرودگاه مهرآباد گفت:: بحث‌های مختلفی در این اجلاس صورت گرفت و محور آن همگرایی بود که بین کشور‌ها به وجود می‌آید.
وی افزود: کشور‌های آسیایی در این اجلاس نسبت به اجلاس گذشته دارای مواضع نزدیک‌تر و هم سنخ‌تر شده بودند هر چند حکومت‌های آن‌ها یک نوع نیست، ولی به این نتیجه رسیده اند که فعالیت‌های اقتصادی بین اعضا به نفع آنهاست و از نظر ایجاد امنیت در منطقه نیز استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر بسیار مفید است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران ابداع کننده این مجمع در سال‌های گذشته بوده و دبیرخانه آن نیز در ایران مستقر است گفت:: با توجه به نقشی که آسیا در منطقه دارد و نیز آینده آسیا، این اجلاس به صورت مستمر در حال پیشرفت است و اعضای آن قدری فعال‌تر عمل می‌کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی توجه به چند جانبه گرایی در دنیای امروز را یکی از موضوعات این اجلاس عنوان کرد و گفت:: در این اجلاس تاکید شد که باید از ظرفیت قطب‌های مختلف در جهان استفاده شود و یکی از این قطب‌ها که نمی‌شود آن را نادیده گرفت آسیاست.
آقای لاریجانی همچنین با اشاره به دیدار و گفتگوهایش با همتای ترکیه‌ای خود گفت:: ترکیه کشور دوست و همسایه ماست و روابط ما با این کشور در شرایط مختلف روابط برادرانه و صمیمی است.
وی افزود: بحث‌های مفصلی در خصوص همکاری‌های اقتصادی با رییس مجلس ترکیه داشتیم و نگاه آن‌ها به جمهوری اسلامی ایران و روابط با ما نگاه مثبتی است و هم اکنون هم همکاری‌هایی وجود دارد.
وی اضافه کرد: در این دیدار در خصوص گسترش این همکاری‌ها بحث و بررسی صورت گرفت و تاکید شد که در آینده دو طرف باید پیگیر این موضوع باشند.
آقای لاریجانی گفت: با توجه به نقش آفرینی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه، رایزنی در مسائل منطقه‌ای دیگر محور بحث‌های ما با رییس مجلس ترکیه بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرصت ایجاد شده در این اجلاس برای دیدار و گفتگو با برخی از روسای مجالس کشور‌های خلیج فارس گفت: در این مجمع با تعدادی از این مقامات که از دوستانمان هستند مذاکراتی در زمینه‌های اقتصادی و برخی از مسائل منطقه‌ای که دل مشغولی آن‌ها نیز هست صورت گرفت.
وی افزود: گرایش کلی آن‌ها هم این است که با همکاری جمهوری اسلامی ایران باید امنیت پایداری در منطقه به وجود آید.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در صحبت‌هایی که با روسای برخی از مجالس کشور‌های خلیج فارس شد، آن‌ها اذعان می‌کردند که نادیده انگاری آمریکا نسبت به ایران را نمی‌پسندند و نمی‌پذیرند.
وی افزود: آن‌ها علاقه دارند و با بیان‌های مختلف می‌گویند ما باید با جمهوری اسلامی ایران ارتباطات نزدیک امنیتی و اقتصادی داشته باشیم.
آقای لاریجانی همچنین با اشاره به اینکه ما باید از این فرصت‌ها در جهت ایجاد همکاری‌های فی مابین به خوبی استفاده کنیم گفت:: بخش‌های مختلف کشور باید فعالانه عمل و از ظرفیت دوستان و همسایگان به نحو احسن استفاده کنند.

  ۱۲:۰۸  رئیس مجلس به تهران بازگشت
رئیس مجلس که برای شرکت در دوازدهمین اجلاس مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA) به ترکیه سفر کرده بود، دقایقی پیش وارد تهران شد.

آقای علی لاریجانی در فرودگاه مهرآباد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حضور هیئت پارلمانی ایران در این اجلاس را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این اجلاس مهم ترین راه‌های همکاری پارلمانی و منطقه‌ای بین کشور‌های عضو در زمینه‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دوازدهمین اجلاس مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA) با رئیس مجلس ملی کبیر ترکیه، رئیس مجلس قطر و نایب رئیس مجلس عمان دیدار و گفتگو کرد.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)