• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۵۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵
کرمانشاه » اجتماعی
مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه:

۱۲ میلیون تسهیلات در راه است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از تخصیص ۱۲ میلیون تومان تسهیلات دیگر به مالکان واحد‌های نیمه‌کاره به منظور تکمیل و ساخت آن خبر داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه در نشست خبری که امروز (۴ دی) به ۱۲ میلیون تسهیلات در راه استمناسبت روز ملی "ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" برگزار شد، به تشریح آخرین وضعیت بازسازی‌های مربوط به دو بحران سیل فرودین امسال و زلزله بزرگ ۱۳۹۶ در استان پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه زلزله ۷.۳ ریشتری در استان را تبدیل به فرصت کرده ایم گفت: تلاش کردیم تا بحران سیل را هم به مانند بحران زلزله به یک فرصت برای استان تبدیل کنیم و در این راستا کار بازسازی ۲۱۸۵ واحد شامل ۲۰۳۲ واحد روستایی و ۱۵۳ واحد شهری و تعمیر ۱۰۶۷ واحد مسکونی را در دستور کار قرار دادیم.
وی تاکید کرد: در مجموع معدل بازسازی در مناطق زلزله زده کرمانشاه تا به امروز ۹۶ درصد است.
بالایی به تاثیرات تورم و تحریم بر ساخت تعدادی از واحد‌های مسکونی مناطق زلزله زده و عدم تکمیل آن‌ها هم اشاره کرد و گفت: برای مالکان این واحد‌ها ۱۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته تا به هر مالک ۱۲ میلیون تومان تسهیلات دیگر اختصاص دهیم.
وی یادآورشد: از این رقم تاکنون ۷۵ میلیارد تومان یعنی ۵۰ درصد آن را به افرادی که واحد‌های مسکونی‌شان به علت تورم نیمه کار مانده، پرداخت کرده‌ایم.
مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه بابیان اینکه در زلزله ازگله خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد بیشتر تحت تاثیر پیامد‌های زلزله قرار گرفتند، عنوان کرد: در زمان بازسازی‌ها توجه خوبی برای کمک به این خانوار‌ها شد و واحد‌های مسکونی ۲۵۷۶ خانوار تحت پوشش بهزیستی و ۵۵۳۸ خانوار تحت پوشش کمیته امداد بازسازی شد.
وی بار مالی بازسازی این تعداد واحد مسکونی را برای دولت ۱۸۹ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۱۳۷ میلیارد تومان از این رقم بصورت تسهیلات به مالکان واحد‌ها داده شده و ۵۲ میلیارد تومان هم کمک بلاعوض پرداخت شده است.
بالایی به خسارت‌های سیل به بخش کشاورزی استان هم اشاره کرد و گفت: در این بخش ۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت کمک‌های بلاعوض به خسارت دیدگان پیش بینی شد که ۵۰ درصد آن تخصیص یافت و تاکنون جمعا ۴۶ میلیارد تومان به ۲۳ هزار و ۱۶۷ نفر کشاورز خسارت دیده از سیل پرداخت کرده‌ایم.
مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه رقم تسهیلات پیش بینی شده برای جبران خسارات بخش کشاورزی را نیز ۸۲ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این رقم ۶۰ میلیارد تومان با سود چهاردرصد به ۹ هزار و ۴۲۶ کشاورز خسارت دیده پرداخت شده است.
بالایی در ادامه بااشاره به خسارت سیل به بخش زیرساخت‌های دولتی، عنوان کرد: جمعا ۱۵۸ میلیارد تومان برای اصلاح و بازسازی زیرساخت‌های حوزه راه و شهرسازی، آب و فاضلاب شهری، آب و فاضلاب روستایی، شهرداری‌ها و ورزش وجوانان اختصاص یافته که در قالب ۱۸۰ پروژه این اعتبارات صرف خواهد شد.
وی همچنین به موضوع درخواست‌ها برای امهال مجدد وام زلزله زدگان نیز اشاره کرد و گفت:بر اساس قانون مدت زمان امهال وام مناطقی که دچار بحران شده اند تنها دو سال است، عنون کرد: برای اینکه بتوانیم وام مناطق زلزله زده کرمانشاه را نیز دوباره امهال کنیم نیازمند اصلاح قانون هستیم که این امر کار بسیار سخت و دشواری است.
وی باتاکید براینکه مسئولین استانی همچنان به تلاش‌های خود برای تمدید امهال وام مناطق زلزله زده ادامه می‌دهند، به افرادی هم که از این قانون استفاده کرده‌اند توصیه کرد تا زمانی که نتیجه این پیگری‌ها مشخص می‌شود، اقساط وامهایشان که تاریخ سررسید آن از ۲۱ آذر امسال است را پرداخت کنند تا مشمول جریمه نشوند.
مدیرکل مدیریت بحران استان درخصوص آخرین وضعیت مستاجران مناطق زلزله زده هم گفت: در ۵۰ سال گذشته در هیچ بحرانی دولت برای مستاجرین واحد مسکونی نساخته، چون رسالت دولت کمک به جبران خسارت است.
وی باتاکید براینکه ظرفیت‌های قانونی و حقوقی این اجازه را نمی‌دهد که برای مستاجرین واحد مسکونی بسازیم، عنوان کرد: متاسفانه این توقع در زلزله ازگله بوجود آمد که باید برای مستاجرین زلزله زده واحد مسکونی بسازیم، هرچند مشکلاتی داریم، اما درحال حاضر با مسکن و شهرسازی رایزنی‌هایی داشته‌ایم تا شاید بتوانیم زمینی را نزدیک شهر سرپلذهاب تملک کنیم و برای واگذاری به مستاجرین اختصاص دهیم.
بالایی یادآور شد: البته هر مستاجری که خودش زمین داشته باشد، به او تسهیلات می‌دهیم تا واحد مسکونی‌اش را بسازد و از سوی دیگر به فکر تسهیلات ودیعه مسکن برای سایر مستاجرین هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین برق پایدار مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
رد ادعا‌های بی‌اساس درباره جزایر ایرانی
تشکیل کارگروهی مطالعاتی برای بررسی احداث سد‌های ماندگان و خرسان
برخورد دو خودرو و یک کشته
صلح روسیه و اوکراین آینده اروپا را شکل خواهد داد
مسابقه ویلچررانی بمناسبت گرامیداشت روز جهانی معلولان در رشت
تجلیل از ۲۰ هزار مادر و همسر شهید در سراسر کشور
تأکید استاندار بر تسهیل امور سرمایه‌گذاران و رفع موانع طرح‌های گردشگری
پایان فرار متهمان متواری در فلاورجان
پایان هفته چهارم لیگ دسته یک تفنگ و هفته پنجم تپانچه مردان
برگزاری رویداد صدرا در شاهرود
سرنوشت مردم فلسطین باید توسط خودشان تعیین شود
آلوده شدن کارکنان بهداشت و درمان انگلیس به مواد شیمیایی سرطان زا
دوبنده پوشان فرنگی کار قم بر بام کشتی ایران ایستادند
برگزاری آزمون مصاحبه زبان‌های خارجی فعالان گردشگری در آذربایجان غربی
افتتاح پانزدهمین نمایشگاه سراسری کتاب کرمانشاه
استقبال و تجلیل از قهرمان کاراته المپیک ناشنوایان در سنگر
آغاز فصل تازه‌ای از توسعه در استان زنجان
پایداری هوای گلستان تا اواسط هفته آینده
دستگیری تیم مسلح عملیاتی نفاق در شهرستان پردیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)