• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۷۱۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
وزیر دفاع:

امروز «عرصه اقتصادی» میدان واقعی مبارزه است

امیر سرتیپ حاتمی: «عرصه اقتصادی» میدان واقعی مبارزه و انقلابی‌ترین و جهادی‌ترین کار تقویت حوزه اقتصاد ملی است.

امروز «عرصه اقتصادی» میدان واقعی مبارزه استبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما و به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزیر دفاع گفت: "عرصه اقتصادی" میدان واقعی مبارزه و انقلابی‌ترین و جهادی‌ترین کار تقویت حوزه اقتصاد ملی است.
امیر سرتیپ حاتمی در بازدید از مجتمع‌های کشاورزی، دامپروری و روغن کشی سازمان اتکا در ورامین که با حضور مدیر عامل سازمان اتکا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ورامین، مدیران شهرستان ورامین در پیشوا و مدیران ارشد وزارت دفاع برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در شهرستان ورامین پیشوا جلیل آباد که طلایه دار و پیشگام قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بودند، اظهار داشت: مردم مومن و انقلابی این شهرستان، حق بزرگی بر گردن انقلاب اسلامی و ملت عزیزمان دارند و ما همواره قدردان قیام طاغوت ستیزِ مردمان این دیار ولایت مدار هستیم.
وی با اشاره به مسئولیت خطیر و حساس دولت، نظام اسلامی و نیرو‌های مسلح در تامین امنیت ملی تصریح کرد: امنیت شرایط لازم برای هر پیشرفت و توسعه‌ای است و بی تردید سرمایه گذاری و تحول و رشد اقتصادی کشور نیازمند استقرار امنیت پایداردر کشور است.
امیر سرتیپ حاتمی پایه‌های اصلی و اساس مقوله امنیت را ۲ مؤلفه نیروی انسانی و تجهیزات و تسلیحات دفاعی برشمرد و افزود: محور اصلی امنیت، نیرو‌های مسلح جان برکف، با انگیزه، مومن، بصیر و ایثارگری است که کشور را در قبال تهدید‌های دشمنان قسم خورده حفاظت و حراست می‌کنند و امروز به برکت هدایت‌های حکیمانه فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای «مدظله العالی» ایران اسلامی دارای نیرو‌های مسلح مقتدر، انقلابی، مجرب و آموزش دیده‌ای است که در دنیا بی نظیر است.
وزیر دفاع در تبیین و تشریح وظایف و مأموریت‌های خطیر قانونی وزارت دفاع در قبال نیرو‌های مسلح گفت: بسیار مفتخریم که در مجموعه وزارت دفاع با بهره مندی از خیل عظیم متخصصان، دانشمندان، محققان و پژوهشگران مومن و انقلابی، خادم و خدمتگزار نیرو‌های مسلح آماده و پا در رکاب هستیم که تولید کننده امنیت، اقتدار و قدرت بازدارندگی ملی هستند و وزارت دفاع به عنوان پشتیبان و حامی رزمندگان موظف است با تعامل با دولت و مجلس شورای اسلامی به گونه‌ای سعی و تلاش کند تا نیرو‌های مسلح مان کمترین دغدغه را نسبت به معیشت، آسایش و منزلت خود داشته باشند.
امیر سرتیپ حاتمی در تشریح مولفه دوم امنیت، تسلیحات و تجهیزات دفاعی را به عنوان یک پایه اساس حفظ امنیت ملی بر شمرد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از جمله کشور‌هایی است که از اولین روز‌های پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تحت شدیدترین تحریم‌های ظالمانه و به خصوص در حوزه‌های دفاعی و نظامی قرار گرفت ولیکن امروز نیرو‌های مسلح و صنعت دفاعی به چنان توانایی و قابلیتی در حوزه خودکفایی دست یافته اند که می‌توانند نیاز‌های عرصه رزم را مطابق با نوع تهدید‌های پیش رو طراحی، تولید و بکارگیری کنند.
وزیر دفاع افزود: متخصصان صنعت دفاعی با بهره گیری از علم، دانش و تجربه ارزشمند ۴ دهه علمی انقلاب اسلامی، طرح و ایده‌ی نیرو‌های مسلح را در مدت زمان کوتاه به محصول و دستاورد دفاعی تبدیل کرده و از این جهت خار چشم دشمنان شده اند.
امیر حاتمی با اشاره به توطئه اخیر دشمنان نظام اسلامی در جهت مخدوش ساختن امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: این بار نیز با رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، آگاهی، بصیرت و دشمن شناسی ملت، ترفند دشمنان با شکست مواجه شد.
وزیر دفاع آخرین حربه نظام استکبار را «جنگ اقتصادی» و «فشار حداکثری» علیه ملت مظلوم ایران اسلامی بیان کرد و گفت: در این شرایط بسیار حساس، "عرصه اقتصادی" میدان واقعی مبارزه است و انقلابی‌ترین و جهادی‌ترین کار تقویت حوزه اقتصاد ملی است و وظیفه و تکلیف همگان توجه و تاکید ویژه بر (اقتصاد مقاومتی) و بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های ملی و بومی کشور و نگاه به درون و توانمند سازی اقتصاد است.
امیر سرتیپ حاتمی از خوداتکایی و خودکفایی در حوزه‌های دفاعی و نظامی به عنوان الگوی پیشرفت نظام اسلامی و عرصه شکست راهبرد دشمنان در مقابله با انقلاب اسلامی نام برد و گفت: در حوزه‌های اقتصادی هم می‌بایست با الگوگیری از قطع هر گونه وابستگی در عرصه‌های دفاعی به خودکفایی و شکوفایی دست یابیم.
وزیر دفاع راه برون رفت از دسیسه ها، توطئه‌ها و دشمنی‌های نظام سلطه را ایستادگی ملت ایران، تبعیت از رهنمود‌های مقام معظم رهبری، تلاش و سخت کوشی مسئولان و مردم، انسجام، یکپارچگی، وحدت و همدلی دانست و اظهار امیدواری کرد: بر این باوریم که ملت بزرگ ایران اسلامی با تکیه بر ایمان راسخ خود، فرهنگ غنی ایرانی – اسلامی، امید به نصرت و مددالهی، قطعاً این مقطع تاریخی را نیز با موفقیت و پیروزی پشت سر خواهد گذاشت و به قله‌های فتح و پیروزی دست خواهد یافت و تا آن روز ملت ایران اسلامی فاصله زیادی نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)