• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۷۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱
قزوین » سیاسی
همایش محبان فاطمی و مدافعان ولایی در قزوین:

مراقب سکوت خواص در برابر فتنه‌ها باشیم

استاد حوزه در همایش محبان فاطمی و مدافعان ولایی از سکوت برخی خواص در فتنه‌ها و بی تفاوتی آن‌ها در برابر توطئه نفاق دشمنان، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی، در همایش محبان فاطمی و مدافعان ولایی کهمراقب سکوت خواص در برابر فتنه‌ها باشیم در سالن تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، گفت: سکوت برخی خواص در فتنه‌ها و بی تفاوتی در برابر توطئه نفاق دشمنان یک تهدید و نگرانی است که باید در برابر آن هوشیار بود.
وی افزود: نفاق از کفر بدتر است و اگر مراقب نباشیم، به تهدید جدی تبدیل می‌شود.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی گفت: خدعه، نیرنگ و نفاق در هر دوره‌ای با ظاهری متفاوت ظاهر می‌شود و امروز هم مسائلی، چون سی اف تی و پالرمو و مذاکره، نوعی ترفند نفاق جدید است.
این استاد حوزه از فضای مجازی به عنوان یک تهدید یاد کرد و گفت: فضای مجازی امروز قتلگاه جوانان است به طوری که رهبری فرمودند اگر رهبر نبودم برای ساماندهی این فضا ورود می‌کردم که اهمیت این موضوع را در عصر کنونی نشان می‌دهد.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی خاطرنشان کرد: انقلاب ما برگرفته از مکتب اهل بیت (ع) است و با فهم دقیق ولایت، تلاش کنیم تا انقلاب مصون بماند.
وی افزود: سکوت خواص، انفعال و تهدید جامعه را رقم می‌زند و عده‌ای که قلب رهبری را نشانه گرفته‌اند در مقابل فتنه‌ها سکوت می‌کنند.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی تأکید کرد: دشمنان امنیت کشور را نشانه گرفته‌اند و در حوادث اخیر یک قدم مانده بود تا گاز کشور قطع شود و تأسیسات هسته‌ای اصفهان تصرف شود و اگر شجاعت و هدایت رهبری نبود تا ۱۰ سال دیگر کشور روی خوش امنیت را نمی‌دید.
استاد حوزه تصریح کرد: حتی کسانی که اهل طغیان هم بودند گفتند رهبری در این حوادث عیاری و جوانمردی کرد و با بصیرت و درایت این فتنه را در ۴۸ ساعت جمع کردند، در غیر این صورت سرنوشت سوریه برای ایران رقم می‌خورد.
بی آزار ادامه داد: دشمنان تلاش می‌کنند اطراف ولایت را خلوت کنند و ما وظیفه داریم با روشنگری این توطئه را نیز خنثی کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین هم در همایش محبان فاطمی و مدافعان ولایی گفت: قدرت اجتماعی در عصر کنونی یک شاخص و رکن اساسی در کشور‌ها محسوب می‌شود که مردم، باور‌ها و رهبری مهمترین آن است.
حجت الاسلام نعمت اللهی افزود: جنس باور‌های ما دینی است و شاخصه باور شیعی، اندیشه ظلم ستیزی حسینی و انتظار درخشان مهدویت است.
حجت الاسلام نعمت اللهی ادامه داد: انقلاب اسلامی و تداوم جنگ تحمیلی، زاییده قدرت اجتماعی بود و حوادث و فتنه‌ها نیز با همین قدرت اجتماعی مدیریت شد و در اتفاقات اخیر هم که از سوی دشمن هدایت می‌شد مردم و رهبری در صحنه بودند و بساط بدخواهان را جمع کردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: علیرغم اینکه به رفتار و عملکرد دولتمردان انتقاد داریم، اما وقتی موضوع حفظ ارزش‌ها مطرح می‌شود مردم با بصیرت رفتار و حساب همه مسائل را از انقلاب و نظام جدا می‌کنند.
حجت الاسلام نعمت اللهی ادامه داد: در شرایط کنونی همه موظفیم در این فرآیند اجتماعی نقش آفرینی کنیم و در زمانی که دشمنان با همه وجود به میدان آمده‌اند و قدرت اجتماعی، رهبری و نظام را زیر سوال برده‌اند حواسمان جمع باشد و از ارزش‌ها صیانت کنیم.
در پایان این مراسم، از پیشکسوتان، مداحان و شعرای آئینی تجلیل شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)